Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 3 - E1 - sprint

FISO FVG, Gorica, 3. 3. 2019

DIR/ODPRTA (2.12km / m / 18KT)

1Mauro FelcheroFriuli MTB & O 17:37+00:00
2Ilaria RochelliSSD Gaja 19:38+02:01
3Luca VascottoPunto K 23:46+06:09
4Giovanni AulisioPanda 31:28+13:51
5Giuliana ZoppePanda 37:15+19:38
Vacant +-18:23

ESO/ZAČETNIKI (1.67km / m / 13KT)

1Marcella PoggioliSemiperdo 18:45+00:00
2Fausto FranzFriuli MTB & O 18:47+00:02
3Giuliana GiorgiSemiperdo 27:34+08:49
4Isaak Hrovatin 32:59+14:14
5Emma LeoneSemiperdo 35:07+16:22
6Maria Cristina D'OrlandoFriuli MTB & O 35:59+17:14
7Maja UgrinOK Tivoli 37:25+18:40
8Enej MislejPD Ajdovščina 66:37+47:52
Barbara HvlaOK Komenda DNS+ --:--
Annamaria Civiello MP+ --:--

M10 (1.46km / m / 12KT)

1Anže KölnerOK Komenda 10:33+00:00
2Gabriele GuidiciOriTrieste 13:43+03:10
3Rok SedejOK Azimut 14:47+04:14
4Jakob KurinčičOK Komenda 16:14+05:41
5Enej ŠucOK Komenda 17:52+07:19
Drejc MalusOK Komenda MP+ --:--
Vacant OriTrieste +-11:27
Vacant +-11:27

M12 (1.51km / m / 12KT)

1Rok BogatajOK Azimut 10:20+00:00
2Matej FerlugaSSD Gaja 11:38+01:18
3David SedejOK Azimut 13:30+03:10
4Božo BizjakOK Azimut 13:53+03:33
5Matej BratožPD Ajdovščina 13:56+03:36
6Borut GantarOK Azimut 14:45+04:25
7Jakob PečenkoPD Ajdovščina 15:01+04:41
8Rado KalcSSD Gaja 15:45+05:25
9Patrik BeltramPD Ajdovščina 15:59+05:39
10Vid FaganelPD Ajdovščina 18:14+07:54
11Jaka SeljakOK Komenda 19:55+09:35
12Staš SvetecOK SG 21:28+11:08
13Valentino GaspariSemiperdo 27:45+17:25
14Oskar FoškiOK Polaris 30:19+19:59
Ožbej MalusOK Komenda MP+ --:--
Vacant OriTrieste +-11:40

M14 (1.67km / m / 13KT)

1Elia OleottoFriuli MTB & O 09:57+00:00
2Pietro SergasPunto K 10:32+00:35
3Sebastiano Akira CavagnisFonzaso 14:36+04:39
4Iusef AbdelbakyPunto K 15:23+05:26
Vacant +-10:03
Vacant +-10:03

M16 (2.12km / m / 18KT)

1Goran PolojazSSD Gaja 10:59+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 11:16+00:17
3Matteo MiroloSemiperdo 12:56+01:57
4Nejc TurkOK Komenda 13:22+02:23
5Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 13:56+02:57
6Luka SeljakOK Komenda 15:46+04:47
7Primož GantarOK Azimut 15:58+04:59
8Žan SlejkoPD Ajdovščina 16:00+05:01
9Tilen ZupanOK Komenda 16:21+05:22
10Janoš KrkočPD Ajdovščina 16:23+05:24
11Jani BratožPD Ajdovščina 18:35+07:36
12Jakob NovakPD Ajdovščina 19:25+08:26
13Lev ŽižekOK Azimut 20:04+09:05
14Enrico SossiCAI XXX. Ottobre 20:06+09:07
15Matevž ŠtifterOK SG 23:39+12:40
Alessio JermanOriTrieste DNS+ --:--
Vacant +-11:01
Vacant +-11:01

M18 (2.74km / m / 23KT)

1Domen KavčičOK Komenda 15:17+00:00
Vacant +-16:43
Vacant +-16:43

M21 (3.17km / m / 23KT)

1Simon StanonikOK Azimut 13:43+00:00
2Gregor HvalaOK Azimut 14:17+00:34
3Tibor MrakOK Azimut 14:32+00:49
4Tjaž GantarOK Azimut 16:03+02:20
5Matteo ZoppePanda 16:32+02:49
6Alessandro PacassoFriuli MTB & O 18:00+04:17
7Nicola PilottoSemiperdo 18:59+05:16
8Andrea MargioreCral Trieste 20:19+06:36
9Filippo FacchinSSD Gaja 20:39+06:56
10Stefano De EccherFriuli MTB & O 21:56+08:13
11Alessandro CantagalliFriuli MTB & O 22:09+08:26
12David AndrejcOK SG 25:44+12:01
Vacant +-14:17
Simone UnferFriuli MTB & O MP+ --:--
Blaž MarotOK SG MP+ --:--

M35 (2.74km / m / 23KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 15:15+00:00
2Stefano CollodetFriuli MTB & O 16:17+01:02
3Roberto LarotellaOriTrieste 16:22+01:07
4Marko DudicOK SG 16:26+01:11
5Dušan PetrovičOK Polaris 16:47+01:32
6Jožko JazbarOK Azimut 16:54+01:39
7Valentin ErženOK Azimut 17:42+02:27
8Peter FerlugaSSD Gaja 18:02+02:47
9Mauro De NadaiOriTarzo 18:16+03:01
10Gregor AndrejcOK SG 18:27+03:12
11Valter FoškiOK Polaris 18:33+03:18
12Klemen KendaOK Azimut 18:43+03:28
13Matej SedejOK Azimut 19:00+03:45
14Gregor ZupanOK Komenda 19:02+03:47
15Simon KurinčičOK Komenda 19:38+04:23
16Aleš PoljanšekOK Azimut 19:43+04:28
17Timotej ŠucOK Komenda 20:07+04:52
18Gregor PavličSSD Gaja 20:18+05:03
19Gregor RajOK SG 21:25+06:10
20Davor PobegaOK Tivoli 21:33+06:18
21Kristjan GantarOK Azimut 22:19+07:04
22Franc MalusOK Komenda 22:33+07:18
23Borut SeljakOK Komenda 22:39+07:24
Denis MitriFriuli MTB & O MP+ --:--
Vacant +-16:45
Janez PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Alessio RozziPD Ajdovščina MP+ --:--
Primož PogorelčnikOK SG MP+ --:--
Vacant +-16:45

M45 (2.42km / m / 18KT)

1Mauro SergasPunto K 13:43+00:00
2Alessandro GaspariSemiperdo 14:24+00:41
3Maurizio MarussigFriuli MTB & O 14:48+01:05
4Andrea FoschianSemiperdo 14:56+01:13
5Stefano CavagnisFonzaso 15:12+01:29
6Simone FrappaFriuli MTB & O 15:23+01:40
7Piero GiudiciOriTrieste 16:30+02:47
8Paolo PradolinSemiperdo 16:42+02:59
9Fabrizio MosoloFriuli MTB & O 17:16+03:33
10Ercole PinOriTarzo 19:20+05:37
11Stefano SossiCAI XXX. Ottobre 22:02+08:19
Luca MorattoFriuli MTB & O DNS+ --:--
Simone VisintinSemiperdo MP+ --:--

M50 (2.42km / m / 18KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 13:52+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 14:48+00:56
3Silvo BabičOK Komenda 15:29+01:37
4Aleš BorštnikOK Tivoli 18:06+04:14
Vacant +-14:08

M55 (2.12km / m / 18KT)

1Mauro ClementeSSD Gaja 12:27+00:00
2Massimo MoscaCAI XXX. Ottobre 13:09+00:42
3Luca PatiniSemiperdo 14:56+02:29
4Mauro NardiSemiperdo 16:46+04:19
4Andrea MaccŕOriVicenza 16:46+04:19
6Alessandro CirianiFriuli MTB & O 18:22+05:55
7Walter ZanattaOriTarzo 19:40+07:13
8Stefano ZanardiOriVicenza 20:24+07:57
Roberto CereattiFriuli MTB & O MP+ --:--

M60 (1.81km / m / 16KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 14:21+00:00
2Ivo KetePD Ajdovščina 14:43+00:22
3Silvij MočnikOK Azimut 16:43+02:22
4Charles NelsonOK Azimut 19:37+05:16
5Janko LapajneOK Azimut 19:53+05:32
6Mirko VodovnikOK SG 29:36+15:15
7Silvester ZamanOK Azimut 46:45+32:24
Vacant +-15:39
Vacant +-15:39

M65 (1.81km / m / 16KT)

1Nicoló ZuffiSemiperdo 20:04+00:00
2Zdenko PavličSSD Gaja 25:02+04:58
Vacant +-21:56
Gianfranco SiegaSSD Gaja DNS+ --:--
Vacant +-21:56

OTROŠKA (1.67km / m / 13KT)

1Leila Ema PoženelOK Komenda 22:13+00:00
Mija JerajOK Komenda DNS+ --:--
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-23:47
Nizzy BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-23:47

W10 (1.46km / m / 12KT)

1Nika ErženOK Azimut 14:59+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 18:05+03:06
3Zarja ŽižekOK Azimut 20:11+05:12
Jerca KurinčičOK Komenda MP+ --:--
Miša AndrejcOK SG MP+ --:--
Vacant +-15:01
Brina GantarOK Azimut MP+ --:--
Ajda JerajOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-15:01

W12 (1.51km / m / 12KT)

1Nea ErženOK Azimut 10:19+00:00
2Maja ColomboSemiperdo 12:35+02:16
3Brina KölnerOK Komenda 12:44+02:25
4Alice LeoneSemiperdo 14:18+03:59
5Špela MajdičOK Azimut 15:46+05:27
6Ema Pika RajOK SG 15:54+05:35
7Klara MahkovecPD Ajdovščina 19:46+09:27
8Nikolina UgrinOK Tivoli 22:25+12:06
Vacant +-11:41

W14 (1.67km / m / 13KT)

1Nastja FerlugaSSD Gaja 09:58+00:00
2Lucrezia VisintinSemiperdo 32:45+22:47

W16 (1.81km / m / 16KT)

1Stella CigniniPunto K 13:49+00:00
2Veronica De EccherFriuli MTB & O 15:18+01:29
3Giulia FignonSemiperdo 16:24+02:35
4Camilla LeoneSemiperdo 16:42+02:53
5Vita MalusOK Komenda 19:12+05:23
6Zala LozarPD Ajdovščina 25:15+11:26
7Tajda RazpetOK Azimut 30:53+17:04
Vacant +-14:11
Vacant PD Ajdovščina +-14:11
Vacant PD Ajdovščina +-14:11
Vacant PD Ajdovščina +-14:11
Vacant PD Ajdovščina +-14:11
Vacant +-14:11

W18 (2.42km / m / 18KT)

1Deja RazpetOK Azimut 15:12+00:00
2Barbara ČibejOK Azimut 16:08+00:56
3Gloria BisaroSemiperdo 16:15+01:03
4Nika RavnikarOK Komenda 17:16+02:04
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 17:35+02:23
6Giulia FaustoferriSemiperdo 32:57+17:45
Vacant +-16:48
Vacant +-16:48

W21 (2.74km / m / 23KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 16:51+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 17:48+00:57
3Zala ZavrlOK Komenda 18:07+01:16
4Karin CesconPunto K 19:21+02:30
5Alessia CirianiFriuli MTB & O 19:23+02:32
6Ana Pia PogačarOK Komenda 19:32+02:41
7Valentina GramacciaSemiperdo 22:05+05:14
8Brina FoškiOK Polaris 22:40+05:49
9Monika RavnikarOK Komenda 23:04+06:13
10Valentina UnferFriuli MTB & O 23:18+06:27
11Nika MočnikOK Azimut 24:29+07:38
12Barbara KmetecKamniški OK 26:39+09:48
Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--
Vacant +-17:09
Vacant +-17:09

W35 (2.42km / m / 18KT)

1Marta CanalFriuli MTB & O 14:53+00:00
2Chiara SepinSSD Gaja 15:57+01:04
3Petja BalažičOK SG 16:24+01:31
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 17:31+02:38
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 17:48+02:55
6Saša ŽižekOK Azimut 18:39+03:46
7Petra ParadižOK Komenda 19:39+04:46
8Lea BiasuttiPunto K 20:07+05:14
9Mojca FoškiOK Polaris 20:29+05:36
10Damjana GantarOK Azimut 21:28+06:35
11Marta MalusOK Komenda 22:33+07:40
12Maja IsteničOK Azimut 25:06+10:13
13Spela BogatajOK Komenda 26:21+11:28
14Petra StojanOK Komenda 26:31+11:38
14Katarina SedejOK Azimut 26:31+11:38
16Paola RovisPunto K 27:03+12:10
17Sonia SantarossaSemiperdo 27:55+13:02
18Lorenza PravatoPD Ajdovščina 30:23+15:30
19Anja Mihelič PogorelčnikOK SG 42:37+27:44
Margareta PavličSSD Gaja DNS+ --:--
Vacant +-15:07
Sara GaionOriTrieste DNS+ --:--
Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut DNS+ --:--
Alenka Vuga SeljakOK Komenda MP+ --:--

W45 (2.12km / m / 18KT)

1Marina LovisottoFriuli MTB & O 14:13+00:00
2Anka KuzminSemiperdo 16:15+02:02
3Romana ZupanOK Komenda 16:36+02:23
4Nadia Van BuurenOriTrieste 16:57+02:44
5Maja ProsenOK Komenda 17:41+03:28
6Monica FrappaFriuli MTB & O 18:15+04:02
7Irene BrunoPunto K 18:24+04:11
7Katia RossettoFonzaso 18:24+04:11
9Damjana JeršeOK Polaris 18:40+04:27
10Marjanca PoljanšekOK Azimut 20:55+06:42
11Alenka ŠkarabotOK Polaris 26:06+11:53
12Sonia PredanFriuli MTB & O 28:17+14:04
Vacant +-15:47
Francesca RovereSSD Gaja DNS+ --:--
Irma PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Vlasta JarcCAI Monfalcone DNS+ --:--
Elena MargioreOriTrieste DNS+ --:--
Vacant +-15:47

W55 (1.81km / m / 16KT)

1Gabriella XausaFriuli MTB & O 19:43+00:00
2Franca CrevatinPunto K 23:41+03:58
3Giovanna De MasellisSemiperdo 34:15+14:32
Vacant +-20:17
Vacant +-20:17