Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 2 - sprint

Planinsko društvo Ajdovščina, Vipava, 20. 1. 2019

DRUŽIN (1.7km / 20m / 16KT)

1EO Kočevar PD Ajdovščina12:02+00:00
2Giorgia Sessi ORIENTEERING TRIESTE13:43+01:41
3JZRJA Praček PD Ajdovščina15:19+03:17
4Giada Ambrosio ORIENTEERING TRIESTE15:41+03:39
5SMMAAM Kerševan PD Ajdovščina16:12+04:10
6M... Stubelj PD Ajdovščina16:13+04:11
7SIK Bratož PD Ajdovščina17:10+05:08
8ZHSBK Pečenko PD Ajdovščina17:22+05:20
9JMM Kralj PD Ajdovščina18:39+06:37
10IJKVES Pirjevec PD Ajdovščina19:14+07:12
11Anze Obid OK Azimut20:28+08:26
12ED Miselj PD Ajdovščina21:06+09:04
13Silvio Ambrosio ORIENTEERING TRIESTE21:55+09:53
14Maja Ugrin Individuals/No Club22:37+10:35
15Isabel Iurkic ORIENTEERING TRIESTE24:50+12:48
16FIJ Kete PD Ajdovščina32:19+20:17
17AT Faganel PD Ajdovščina41:08+29:06
MVV Žigon PD AjdovščinaMP+ --:--
SA Jerkič PD AjdovščinaMP+ --:--
ALI Jež Ulaga PD AjdovščinaMP+ --:--

M10 (1.4km / 5m / 13KT)

1Anže Kölner OK Komenda11:41+00:00
2Enej Šuc OK Komenda20:00+08:19
3Rok Sedej OK Azimut23:06+11:25
4Tim Verč PD Ajdovščina28:37+16:56
Drejc Malus OK KomendaMP+ --:--
Benjamin Prinčič PD AjdovščinaMP+ --:--

M12 (1.7km / 20m / 16KT)

1Matej Ferluga GAJA9:27+00:00
2David Sedej OK Azimut12:07+02:40
3Božo Bizjak OK Azimut14:16+04:49
4Oskar Foški OK Polaris14:34+05:07
5Borut Gantar OK Azimut14:45+05:18
6Ožbej Malus OK Komenda14:53+05:26
7Jan Cokan OK Komenda14:54+05:27
8Tevž Miheljak OK SG15:12+05:45
9Jaka Seljak OK Komenda19:18+09:51
10Aljaž Škvarča OK Azimut19:47+10:20
11Daniel Chiocca GOCAI20:13+10:46
12Vid Faganel PD Ajdovščina20:38+11:11
13Maj Klančič PD Ajdovščina21:20+11:53
14Urban Žigon PD Ajdovščina23:33+14:06
15Jakob Pečenko PD Ajdovščina26:43+17:16
16Aljaž Kerševan PD Ajdovščina26:52+17:25
17Matej Bratož PD Ajdovščina30:27+21:00
18Rok Cigoj PD Ajdovščina31:19+21:52
Rok Bogataj OK AzimutMP+ --:--
Erazem Prinčič PD AjdovščinaMP+ --:--

M16 (2.2km / 20m / 13KT)

1Natan Maj Poženel OK Komenda10:37+00:00
2Aljaž Čelik OK Azimut12:08+01:31
3Tihon Salopek OK Azimut12:32+01:55
4Nejc Turk OK Komenda13:09+02:32
5Manuel Alberto Montes PD Ajdovščina13:51+03:14
6Aljaž Obid OK Azimut14:30+03:53
7Tilen Zupan OK Komenda14:44+04:07
8Primož Gantar OK Azimut15:45+05:08
9Luka Seljak OK Komenda17:22+06:45
10Janoš Krkoč PD Ajdovščina18:39+08:02
11Žan Slejko PD Ajdovščina19:06+08:29
12Jakob Novak PD Ajdovščina19:16+08:39
13Rok Kern OK Komenda22:17+11:40
14Miha Kočevar PD Ajdovščina22:48+12:11
15Andraž Samec PD Ajdovščina23:06+12:29
16Lev Žižek OK Azimut26:02+15:25
17Kevin Kranjčič PD Ajdovščina29:59+19:22
18Vid Curk Testen PD Ajdovščina40:30+29:53
Alessandro Rivetta SemiperdoMP+ --:--

M21 (2.9km / 40m / 18KT)

1Žan Ravnikar OK Komenda12:12+00:00
2Matic Blaž OK Komenda12:22+00:10
3Peter Tušar OK Azimut12:54+00:42
4Tibor Mrak OK Azimut13:38+01:26
5Simon Stanonik OK Azimut13:51+01:39
6Tjaž Gantar OK Azimut14:21+02:09
7Matej Škarabot OK Polaris14:44+02:32
8Blaž Marot OK SG19:12+07:00
9Boris Eržen* ŠOK19:19+07:07
10David Andrejc OK SG20:14+08:02
11Klemen Zibelnik smucka.com22:55+10:43

M35 (2.7km / 30m / 17KT)

1Blaž Kölner OK Komenda12:51+00:00
2Tihomir Salopek OK Azimut14:16+01:25
3Tomaž Pust OK Komenda14:42+01:51
4Gregor Raj OK SG15:26+02:35
5Marko Dudic OK SG15:39+02:48
6Edi Ocvirk JAP15:40+02:49
7Jožko Jazbar OK Azimut15:52+03:01
8Janez Pretnar Kamniški OK16:17+03:26
8Gregor Anderluh OK Polaris16:17+03:26
10Matej Sedej OK Azimut16:20+03:29
11Valter Foški OK Polaris16:26+03:35
12Simon Kurinčič OK Komenda16:48+03:57
13Aleš Poljanšek OK Azimut16:55+04:04
14Filipo Facchin GAJA17:12+04:21
15Borut Seljak OK Komenda18:19+05:28
16Janko Bačnar OK Azimut18:21+05:30
17Timotej Šuc OK Komenda18:29+05:38
18Marko Obid OK Azimut18:34+05:43
19Kristjan Gantar OK Azimut18:44+05:53
20Alessio Rozzi PD Ajdovščina20:32+07:41
21Maurizio Ficur GAJA21:02+08:11
22Franc Malus OK Komenda24:31+11:40
23Davor Pobega OK Tivoli25:03+12:12
24Marko Pahor OK Komenda27:25+14:34
25Erik Curk PD Ajdovščina33:07+20:16
Valentin Eržen OK AzimutMP+ --:--
Gregor Zupan OK KomendaMP+ --:--
Igor Gavrilov OK KomendaMP+ --:--
Boštjan Bogataj OK AzimutMP+ --:--
Peter Ferluga GAJAMP+ --:--

M50 (2.5km / 30m / 14KT)

1Andrea Rivetta Semiperdo13:08+00:00
2Mauro Clemente GAJA13:22+00:14
3Miha Škarabot OK Polaris14:31+01:23
4Aleš Zupan OK Polaris14:36+01:28
5Andrea Margiore OrCralTT15:35+02:27
6Marko De Luisa GAJA19:34+06:26
7Gianfranco Siega GAJA20:38+07:30
8Aleš Borštnik OK Tivoli26:57+13:49
9Paolo Rochelli GAJA29:16+16:08

M60 (2.2km / 20m / 13KT)

1Silvij Močnik OK Azimut19:20+00:00
2Janko Lapajne OK Azimut23:42+04:22
3Davide Chiocca GOCAI24:49+05:29
4Mirko Vodovnik OK SG30:35+11:15
Silvester Zaman OK AzimutMP+ --:--
Vlado Sedej OK AzimutMP+ --:--

OPEN (2.5km / 30m / 14KT)

1Marco Rochelli GAJA21:39+00:00
2Rok Žižek OK Azimut23:31+01:52

OTROŠK (1.4km / 5m / 13KT)

1Mihej Prezelj OK Azimut12:26+00:00
2Ajda Škvarča OK Azimut16:49+04:23
3Mija Jeraj OK Komenda17:33+05:07
4Leila Ema Poženel OK Komenda17:48+05:22
5Žiga Sedej OK Azimut22:10+09:44
6Frida Mezga OK SG22:41+10:15

ZAČ (km / m / KT)

Lenart Andrejc OK SGMP+ --:--
Laura Andrejc OK SGMP+ --:--

Ž10 (1.4km / 5m / 13KT)

1Ajda Jeraj OK Komenda12:25+00:00
2Zarja Žižek OK Azimut14:48+02:23
3Jerca Kurinčič OK Komenda27:59+15:34
Lili Ivana Raj OK SGMP+ --:--

Ž12 (1.7km / 20m / 16KT)

1Nea Eržen OK Azimut11:09+00:00
2Brina Kölner OK Komenda11:15+00:06
3Neža Obid OK Azimut12:19+01:10
4Anja De Luisa GAJA15:28+04:19
5Nikolina Ugrin OK Tivoli17:35+06:26
6Naja Lončar OK Komenda24:30+13:21
7Ema Pika Raj OK SG24:57+13:48
8Klara Mahkovec PD Ajdovščina29:54+18:45

Ž16 (2.2km / 20m / 13KT)

1Vita Malus OK Komenda13:25+00:00
2Nastja Ferluga GAJA15:15+01:50
3Dorja Salopek OK Azimut17:24+03:59
4Tajda Razpet OK Azimut36:11+22:46
5Tinkara Stres PD Ajdovščina37:55+24:30
6Saraja Samec PD Ajdovščina45:54+32:29

Ž18 (2.7km / 30m / 17KT)

1Deja Razpet OK Azimut14:52+00:00
2Teja Tušar OK Azimut15:30+00:38
3Tina Kern OK Komenda17:48+02:56
4Nika Ravnikar OK Komenda18:19+03:27
5Karin Pust OK Komenda18:26+03:34
6Zala Serženta Seljak OK Azimut20:24+05:32

Ž21 (2.7km / 30m / 17KT)

1Katja Babič OK Komenda14:08+00:00
2Nika Poljanšek OK Azimut15:17+01:09
3Mojca Flerin Drevenšek Kamniški OK16:00+01:52
4Ana Pia Pogačar OK Komenda18:49+04:41
5Nika Močnik OK Azimut21:51+07:43
6Suzana Flerin Drevenšek Kamniški OK24:42+10:34
7Špela Bogataj OK Komenda28:54+14:46

Ž35 (2.5km / 30m / 14KT)

1Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli15:22+00:00
2Chiara Sepin GAJA16:17+00:55
3Petja Balažič OK SG16:39+01:17
4Mojca Foški OK Polaris16:53+01:31
5Irena Hacin Kölner OK Komenda17:01+01:39
6Saša Žižek OK Azimut18:26+03:04
7Ana Plavčak ŠOK18:37+03:15
8Nastja Raj OK SG19:52+04:30
9Ilaria Rochelli GAJA20:17+04:55
10Damjana Gantar OK Azimut20:51+05:29
11Petra Paradiž OK Komenda20:55+05:33
12Petra Stojan OK Komenda21:20+05:58
13Marija Anderluh OK Polaris21:39+06:17
14Marta Malus OK Komenda26:18+10:56
15Nataša Bogataj OK Azimut26:44+11:22
16Katarina Sedej OK Azimut41:52+26:30
Maja Obid OK AzimutMP+ --:--

Ž45 (2.2km / 20m / 13KT)

1Nadia van Buuren ORIENTEERING TRIESTE16:59+00:00
2Romana Zupan OK Komenda17:51+00:52
3Maria Elena Simonelli Semiperdo20:32+03:33
4Damjana Jerše OK Polaris20:49+03:50
4Marjanca Poljanšek OK Azimut20:49+03:50
6Maja Prosen OK Komenda21:39+04:40
7Irena Balažič OK SG24:30+07:31
8Irma Pretnar Kamniški OK24:50+07:51
9Alenka Škarabot OK Polaris25:09+08:10
10Vlasta Jarc GOCAI29:46+12:47
11Elena Zaccaria GAJA46:32+29:33