Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL11 - simplicity - srednja

Orientacijski klub Komenda, , 5. 1. 2019

A (3.95km / 125m / 20KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 35:16+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 38:20+03:04
3Jernej ZormanOK Komenda 42:27+07:11
4Jaka PiltaverOK Brežice 43:55+08:39
5Katja BabičOK Komenda 44:11+08:55
6Dušan PetrovičOK Polaris 47:37+12:21
7Natan Maj PoženelOK Komenda 55:33+20:17
8Tomaž KremžarOK Komenda 56:35+21:19
9Tori BorishGAJA 57:31+22:15
10Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 58:13+22:57
11Zala ZavrlOK Komenda 59:04+23:48
12Aljaž ČerneOK Tivoli 69:20+34:04
13Franc MalusOK Komenda 70:49+35:33
14Tomaž PustOK Komenda 73:56+38:40
15Ana Pia PogačarOK Komenda 74:48+39:32
16Monika RavnikarOK Komenda 77:49+42:33
17Carlo GiacomettiGAJA 81:05+45:49
Bojan JevševarOK Brežice DNF+ --:--
Oleksandr Ievstafiev MP+ --:--
Ajda FlaškerOK Komenda MP+ --:--
Peter TušarOK Azimut MP+ --:--
Gregor ZupanOK Komenda DNF+ --:--

B (2.93km / 115m / 13KT)

1Tina KernOK Komenda 35:57+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 36:18+00:21
3Borut SeljakOK Komenda 37:19+01:22
4Luka SeljakOK Komenda 38:54+02:57
5Teja TušarOK Azimut 39:46+03:49
6Nika RavnikarOK Komenda 39:47+03:50
7Anica HribarOK Brežice 40:05+04:08
8Vita MalusOK Komenda 40:08+04:11
9Klemen KendaOK Azimut 40:31+04:34
10Aleš ZupanOK Polaris 42:15+06:18
11Matevž KuncOK Tivoli 42:22+06:25
12Tilen ZupanOK Komenda 44:03+08:06
13Andrej KorelcOK Komenda 44:49+08:52
14Igor BončinaOK Azimut 45:48+09:51
15Robert KuncOK Tivoli 47:58+12:01
16Martin JevševarOK Brežice 49:14+13:17
17Neža ObidOK Azimut 50:38+14:41
18Aleš ČerinOK Tivoli 51:37+15:40
19Deja RazpetOK Azimut 51:43+15:46
20Alenka Vuga SeljakOK Komenda 51:55+15:58
21Zala Serženta SeljakOK Azimut 54:25+18:28
22Vlado SedejOK Azimut 57:03+21:06
23Aljaž LuznarOK Azimut 58:02+22:05
24Ana PlavčakŠOK 59:52+23:55
25Irena Hacin KölnerOK Komenda 60:25+24:28
26Saša ŽižekOK Azimut 63:29+27:32
27Petra ParadižOK Komenda 63:45+27:48
28Romana ZupanOK Komenda 67:59+32:02
29Elena Gombač ŠucOK Komenda 70:01+34:04
30Aljaž ObidOK Azimut 70:19+34:22
31Marta MalusOK Komenda 89:01+53:04
32Petra StojanOK Komenda 92:56+56:59
33Maja ObidOK Azimut 93:54+57:57
Timotej ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda MP+ --:--
Aljaž ČelikOK Azimut DNS+ --:--
Rok KernOK Komenda DNS+ --:--
Simon KurinčičOK Komenda DNS+ --:--
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Barbara ČibejOK Azimut MP+ --:--

C (2.13km / 85m / 8KT)

1Brina KölnerOK Komenda 16:40+00:00
2Drejc MalusOK Komenda 20:48+04:08
3Jakob KurinčičOK Komenda 20:56+04:16
4Ajda JerajOK Komenda 21:33+04:53
5Anže KölnerOK Komenda 21:58+05:18
6David SedejOK Azimut 22:24+05:44
7Nika MočnikOK Azimut 23:51+07:11
8Florijan KremžarOK Komenda 25:08+08:28
9Ožbej MalusOK Komenda 26:00+09:20
10Rok SedejOK Azimut 26:19+09:39
11Ajda JarcOK Komenda 27:45+11:05
12Lucija KremžarOK Komenda 29:50+13:10
13Nikolina UgrinOK Tivoli 30:39+13:59
14Zarja ŽižekOK Azimut 34:40+18:00
15Jaka SeljakOK Komenda 39:49+23:09
16Lev ŽižekOK Azimut 39:54+23:14
17David Maja Pobega OgrinOK Komenda 46:41+30:01
18Lara ZupanOK Komenda 54:15+37:35
Enej ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Jedert JevševarOK Brežice DNS+ --:--
Božo BizjakOK Azimut DNS+ --:--

Družinska (1.45km / 70m / 6KT)

1Mija JerajOK Komenda 21:07+00:00
2Val JarcOK Komenda 21:41+00:34
3Jerca KurinčičOK Komenda 24:47+03:40
4Leila Ema PoženelOK Komenda 27:25+06:18
5Tinkara UrbanijaOK Komenda 28:39+07:32
6Helena Mrčun 31:27+10:20
7Karim SpahićOK Komenda 32:40+11:33
8Žiga SedejOK Azimut 32:55+11:48
9Anna Ievstafieva 34:59+13:52
10Klara KremžarOK Komenda 44:35+23:28
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNF+ --:--