Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 3, Pokal treh dežel 2. dan- dolge, DP ultra dolge - dolga

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 31. 3. 2019

Beginners (2.82km / m / 11KT)

1Aleš ErminioOK Komenda 55:02+00:00
2Darja Gorjup PoženelOK Komenda 56:40+01:38
3Franz WinklerSPUK 58:09+03:07
4Gašper PančurOK Komenda 59:58+04:56
5Herwig HierzeggerWATV Wien 62:43+07:41
6Lara ZupanOK Komenda 69:35+14:33
7Maja Ugrin 77:47+22:45
8Kal KolmanicsHSV Klagenfurt 78:12+23:10
9Viktoria KulpovychSTOLV 85:07+30:05
10Asja & Arne NagyOK Polaris 87:18+32:16
Ute HierzeggerWATV Wien MP+ --:--
David Bozic DNS+ --:--
Darja VodlanOK Polaris DNS+ --:--
Marko KernHŽ Komenda MP+ --:--
Aljaž Božič DNS+ --:--
Brina NagyOK Polaris DNF+ --:--

Kids (2.06km / m / 9KT)

1Mija JerajOK Komenda 20:50+00:00
2Val JarcOK Komenda 20:54+00:04
3Ajda PetekOK Komenda 22:03+01:13
4Anze ObidOK Azimut 23:13+02:23
5Brina PrevodnikOK Komenda 25:40+04:50
6Silvija KernOK Komenda 26:47+05:57
7Manca PahorOK Komenda 27:39+06:49
8Ajda PrevodnikOK Komenda 29:11+08:21
9Mija BrojanOK Komenda 29:38+08:48
10Zoja BrojanOK Komenda 29:43+08:53
11MAtic KristanOK Komenda 30:47+09:57
12Leila Ema PoženelOK Komenda 31:37+10:47
13Kate MattiHSV OL Villach 37:15+16:25
14Annika BinderSPUK 38:30+17:40
15Lucia MeizerSPUK 38:43+17:53
16David PetekOK Komenda 44:15+23:25
17Zoja Žiga Janina PerkoOK Komenda 44:46+23:56
18Tadej RavnikarOK Polaris 58:38+37:48
19Pija BrojanOK Komenda 62:36+41:46
20Žiga SedejOK Azimut 65:14+44:24
21Tin ŠucOK Komenda 65:20+44:30
22Marinka Čerin 96:13+75:23
Laura BelllottiOK Komenda MP+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK MP+ --:--
Lorenz BinderSPUK DNF+ --:--
Felix GermaniGAJA DNS+ --:--
Maj SkokOK Komenda DNS+ --:--
Maja BellottiOK Komenda DNS+ --:--

M10 (2.06km / m / 9KT)

1Drejc MalusOK Komenda 14:46+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 14:47+00:01
3Enej ŠucOK Komenda 20:38+05:52
4Jannik MeizerSPUK 27:40+12:54
5Ažbe PerkoOK Komenda 28:37+13:51
6Rok SedejOK Azimut 28:43+13:57
Martin FerencOK Tivoli MP+ --:--

M12 (2.23km / m / 11KT)

1Matej FerlugaGAJA 16:38+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 17:45+01:07
3Rado KalcGAJA 19:18+02:40
4Ožbej MalusOK Komenda 20:57+04:19
5David SedejOK Azimut 21:16+04:38
6Jonas MeizerSPUK 22:07+05:29
7Nejc TrunkOK Komenda 23:29+06:51
8Jan CokanOK Komenda 24:35+07:57
9Felix ZollnerSPUK 32:20+15:42
10Lovro PrevodnikOK Komenda 33:25+16:47
11Jaka SeljakOK Komenda 36:10+19:32
12Florijan KremžarOK Komenda 47:04+30:26
13Rok IlovarOK Tivoli 55:50+39:12
Svit KoderOK Tivoli DNF+ --:--

M14 (2.82km / m / 11KT)

1Nejc TurkOK Komenda 20:52+00:00
2Elias MonsbergerSTOLV 21:08+00:16
3Luka SeljakOK Komenda 22:46+01:54
4Thomas MaierSTOLV 25:10+04:18
5Elia OleottoRun Using Brain 28:11+07:19
6Roland RochSTOLV 30:47+09:55
7Tilen ZupanOK Komenda 36:17+15:25
8Florian Pfeifer-WilfingerSTOLV 40:18+19:26
9Iusef AbdelbakyPunto K 56:39+35:47
10Ralf BauerNF Villach 63:45+42:53
11Lev ŽižekOK Azimut 88:37+67:45
Pietro SergasPunto K DNS+ --:--

M16 (4.95km / m / 13KT)

1Peter BrabekSTOLV 46:34+00:00
3Goran PolojazRun Using Brain 47:23+00:49
4Natan Maj PoženelOK Komenda 49:34+03:00
5Joel PrutschSTOLV 50:13+03:39
6Martin JevševarOK Brežice 51:10+04:36
7Matevž KuncOK Tivoli 58:21+11:47
8Jakob SteinwenderSPUK 61:04+14:30
9Rok KernOK Komenda 68:37+22:03
10Matteo MiroloRun Using Brain 76:07+29:33
11Timotej HribarOK Brežice 92:33+45:59
12Andraž SamecPD Ajdovščina 124:27+77:53
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--

M18 (8.66km / m / 17KT)

1Domen KavčičOK Komenda 98:22+00:00
2Georg KofflerNF Villach 98:46+00:24
3Maximilian SteinwenderSPUK 106:45+08:23
4Marko RadovanovicOK PAR 107:51+09:29
5Gerald TinklerSPUK 178:20+79:58
Elias DobnikOLCU Viktring DNF+ --:--
Kilian TrummerSTOLV DNS+ --:--

M21A (8.91km / m / 17KT)

1Leo HolperSTOLV 84:59+00:00
2Dušan MarkovicPOB 96:35+11:36
3Valentin ErženOK Azimut 112:02+27:03
4Jernej ZormanOK Komenda 113:53+28:54
Matej ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Aljaž ČerneOK Tivoli MP+ --:--
Jure KavčičOK Komenda DNF+ --:--
Daniel GotthardtHSV Spittal DNS+ --:--
Tomaž PustOK Komenda DNS+ --:--

M21B (6.58km / m / 13KT)

1Christian PfeiferSTOLV 52:49+00:00
2Klemen KendaOK Azimut 72:30+19:41
3Franc MalusOK Komenda 77:00+24:11
4Borut SeljakOK Komenda 85:52+33:03
5Matej VidičOK Azimut 85:58+33:09
6Andreas TinklerSPUK 86:33+33:44
7Uroš CankarŠOK 91:39+38:50
8Emil KacinOK Azimut 100:48+47:59
9Klemen Zibelniksmucka.com 101:32+48:43
10Marko PahorOK Komenda 111:47+58:58
11Timotej ŠucOK Komenda 119:12+66:23
Miha KorenjakOK Komenda DNS+ --:--
Simon KurinčičOK Komenda DNS+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda DNS+ --:--

M21E (16.49km / m / 27KT)

1Simon StanonikOK Azimut 136:07+00:00
2Matija RazumOK Brežice 140:00+03:53
3Sava LazicOK PAR 165:14+29:07
4Rafael DobnikOLCU Viktring 166:45+30:38
5Bojan JevševarOK Brežice 189:37+53:30
6Boris ErženŠOK 253:07+117:00
Felix MeizerSPUK MP+ --:--
Matjaž ŠtanfelOK Azimut DNS+ --:--
Matic BlažOK Komenda DNS+ --:--
Jaka PiltaverOK Brežice MP+ --:--
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNF+ --:--
Maurizio FicurGAJA MP+ --:--
Martin BinderSPUK MP+ --:--
Jure ZmrzlikarOK Komenda MP+ --:--

M35 (8.66km / m / 17KT)

1Petar DelićMaksimir 87:27+00:00
2Matej SedejOK Azimut 118:47+31:20
3Gregor PavličGAJA 129:45+42:18
4Marko ObidOK Azimut 141:04+53:37
5Roberto LarotellaORIENTEERING TRIESTE 141:47+54:20
6Peter FerlugaGAJA 144:59+57:32
Slobodan VeljovicMGM DNS+ --:--

M45 (6.58km / m / 13KT)

1Janez PretnarKamniški OK 58:52+00:00
2Andreas GroteSKOG 62:33+03:41
3Arno HussSPUK 65:01+06:09
4Aleš PoljanšekOK Azimut 70:46+11:54
5Andrea RivettaSemiperdo 72:19+13:27
6Miha ŠkarabotOK Polaris 72:54+14:02
7Franz UneggSPUK 73:17+14:25
8Josef PolsterHSV Spittal 76:51+17:59
9Helmut WöllikSPUK 82:24+23:32
10Gregor ZupanOK Komenda 82:43+23:51
11Michael SteinwenderSPUK 83:40+24:48
12Robert KuncOK Tivoli 86:05+27:13
13Gregor RajOK SG 86:17+27:25
14Davor PobegaOK Tivoli 100:17+41:25
15Aleš ZupanOK Polaris 100:26+41:34
16Markus ThomanSPUK 101:19+42:27
17David MattiHSV OL Villach 104:26+45:34
18Igor BončinaOK Slovenske Konjice 105:34+46:42
19Vojko KacinOK Azimut 108:22+49:30
20Dalibor RadovanOK Polaris 113:05+54:13
Dušan SmoleOK Polaris DNS+ --:--
Slobodan RadovanovicMGM DNS+ --:--

M55 (5.33km / m / 14KT)

1Robert MandlSPUK 62:41+00:00
2Stefano ZonatoOLG Regensburg 65:56+03:15
3Günter KradischnigSTOLV 66:09+03:28
4Max HabenichtSPUK 66:16+03:35
5Bruno ScherrNFSOLG 67:24+04:43
6Christian GotthardtHSV Spittal 70:19+07:38
7Raimund ScheiberHSV Spittal 74:20+11:39
8Günther DobnikOLCU Viktring 80:52+18:11
9Aleš ČerinOK Tivoli 81:52+19:11
10Marijan LebanOK Azimut 97:22+34:41
11Aleš BorštnikOK Tivoli 103:09+40:28
12Dušan KotarŠOK 115:18+52:37
13Rudolf LohnauerHSV OL Villach 141:38+78:57
Ivo KetePD Ajdovščina MP+ --:--

M65 (4.36km / m / 13KT)

1Günther PrommerNF Brückl 62:40+00:00
2Wolfgang GermNF Kühnsdorf 64:01+01:21
3Charles NelsonOK Azimut 64:29+01:49
4Vlado SedejOK Azimut 75:58+13:18
5Janko LapajneOK Azimut 84:44+22:04
6Gianfranco SiegaGAJA 108:16+45:36
Zdenko PavličGAJA DNS+ --:--

Open (5.33km / m / 14KT)

1Goran NagyOK Polaris 74:02+00:00
2Andraž RavnikarOK Polaris 74:27+00:25
3Aleksandar MilojkovićOK PAR 95:50+21:48
4Igor DućakOK Stražilovo 97:58+23:56
5Aleš FerencOK Tivoli 99:16+25:14
Bernhard LieberHSV OL Villach MP+ --:--
Dejan IlićOK PAR MP+ --:--
Dragan Krivičić OK Stražilovo DNF+ --:--
Andrej Žnidarič DNS+ --:--

W10 (2.06km / m / 9KT)

1Ajda JerajOK Komenda 16:16+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 23:05+06:49
3Maria HenryGAJA 25:07+08:51
4Zarja ŽižekOK Azimut 25:15+08:59
5Ajda JarcOK Komenda 26:52+10:36
6Nika ErženOK Azimut 30:25+14:09
7Dora DelićOK Jelen 33:51+17:35
8Miša AndrejcOK SG 33:54+17:38
Sara DelićOK Jelen DNS+ --:--
Klara KremžarOK Komenda DNS+ --:--

W12 (2.23km / m / 11KT)

1Brina KölnerOK Komenda 16:55+00:00
2Nea ErženOK Azimut 17:03+00:08
3Neža ObidOK Azimut 17:47+00:52
4Patricija KernOK Komenda 24:01+07:06
5Jana MočnikOK Azimut 26:34+09:39
6Mojca KuncOK Tivoli 29:34+12:39
7Nikolina UgrinOK Tivoli 30:26+13:31
8Ema Pika RajOK SG 34:41+17:46
9Katharina DarebSPUK 35:55+19:00
10Maša MacedoniOK Tivoli 59:55+43:00
Neža TrunkOK Komenda MP+ --:--
Kristina VuilovaOK Tivoli DNS+ --:--

W14 (2.82km / m / 11KT)

1Vita MalusOK Komenda 30:50+00:00
2Lucija KremžarOK Komenda 37:14+06:24
3Nicole WinklerSPUK 37:24+06:34
4Lisa RivettaSemiperdo 41:51+11:01
5Nastja FerlugaRun Using Brain 43:00+12:10
6Annika WinklerSPUK 43:40+12:50
7Gaia HenryGAJA 53:16+22:26
8Tinka FerencOK Tivoli 54:34+23:44
Pia IlovarOK Tivoli DNS+ --:--
Elena UneggSPUK DNS+ --:--

W16 (5.33km / m / 14KT)

1Teja TušarOK Azimut 68:08+00:00
2Stella CigniniRun Using Brain 74:59+06:51
3Tina KernOK Komenda 75:18+07:10
4Manja LebanOK Azimut 81:17+13:09
5Nika RavnikarOK Komenda 91:07+22:59
6Anja ŠkarabotOK Polaris 98:11+30:03
7Marlene UneggSPUK 110:02+41:54
8Johanna ThomanSPUK 158:01+89:53
Anna AngermannSPUK DNS+ --:--
Luna HenryGAJA MP+ --:--
Karin PustOK Komenda DNF+ --:--

W18 (6.58km / m / 13KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 69:51+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 74:57+05:06
3Dora ZeinerSTOLV 78:14+08:23
4Iris PecorariRun Using Brain 81:33+11:42
5Deja RazpetOK Azimut 84:44+14:53
6Zala Serženta SeljakOK Azimut 88:26+18:35
Marie MaierSTOLV DNF+ --:--

W21B (4.95km / m / 13KT)

1Johanna GustasSPUK 64:42+00:00
2Ursula BinderSPUK 66:55+02:13
3Julija FerencOK Tivoli 70:46+06:04
4Tina MočnikOK Komenda 75:58+11:16
5Lana ŠtrumbeljOK Polaris 81:00+16:18
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 88:22+23:40
7Marta MalusOK Komenda 133:51+69:09
8Maja IsteničOK Azimut 164:21+99:39
Maja ObidOK Azimut DNF+ --:--
Spela BogatajOK Komenda DNS+ --:--

W21E (11.09km / m / 20KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 123:43+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 128:01+04:18
3Mirja PavićJAP 143:47+20:04
4Anica HribarOK Brežice 154:50+31:07
5Tina ZagorcKamniški OK 168:44+45:01
6Barbara WinklerSPUK 172:23+48:40
7Karin CesconPunto K 186:11+62:28
Nika PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--
Barbara KmetecKamniški OK MP+ --:--
Barbara Jolič MP+ --:--

W35 (6.58km / m / 13KT)

1Clizia ZambiasiSemiperdo 81:11+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 83:29+02:18
3Petja BalažičOK SG 96:49+15:38
4Chiara SepinGAJA 99:18+18:07
5Irmgard SteinwenderSPUK 101:10+19:59
6Saša ŽižekOK Azimut 117:18+36:07
7Ana PlavčakŠOK 120:58+39:47
8Petra ParadižOK Komenda 123:15+42:04
9Barbara AngermannSPUK 143:29+62:18
Andrea DarebSPUK MP+ --:--
Petra StojanOK Komenda DNS+ --:--
Sara GaionORIENTEERING TRIESTE DNS+ --:--
Natasha PetrovicMGM DNS+ --:--

W45 (5.33km / m / 14KT)

1Regina HabenichtSPUK 63:11+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 83:13+20:02
3Maria ZollnerSPUK 111:10+47:59
4Elena SnideroGAJA 112:46+49:35
5Christine UneggSPUK 116:18+53:07
6Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 130:37+67:26
7Irma PretnarKamniški OK 133:09+69:58
8Kerstin ThomanSPUK 135:10+71:59
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 136:18+73:07
10Marjanca PoljanšekOK Azimut 145:01+81:50
11Maja Zaman GroffOK Azimut 193:02+129:51
Maja ProsenOK Komenda DNF+ --:--
Damjana JeršeOK Polaris DNF+ --:--

W55 (4.36km / m / 13KT)

1Marirosa HechichSemiperdo 116:04+00:00

W65 (4.36km / m / 13KT)

1Martha PrommerNF Brückl 89:12+00:00
2Astrid KolmanicsHSV Klagenfurt 115:31+26:19