Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 3 - E2 - sprint

FISO FVG, , 3. 3. 2019

DIR/ODPRTA (1.78km / m / 16KT)

1Ilaria RochelliSSD Gaja 17:53+00:00
2Mauro FelcheroFriuli MTB & O 17:56+00:03
3Luca VascottoPunto K 19:52+01:59
4Giuliana ZoppePanda 21:45+03:52
5Giovanni AulisioPanda 26:39+08:46
Vacant +-18:07

ESO/ZAČETNIKI (1.34km / m / 13KT)

1Fausto FranzFriuli MTB & O 14:43+00:00
2Marcella PoggioliSemiperdo 15:23+00:40
3Barbara HvlaOK Komenda 15:50+01:07
4Annamaria Civiello 18:34+03:51
5Isaak Hrovatin 21:02+06:19
6Maja UgrinOK Tivoli 22:23+07:40
7Giuliana GiorgiSemiperdo 23:59+09:16
8Maria Cristina D'OrlandoFriuli MTB & O 28:33+13:50
9Emma LeoneSemiperdo 31:26+16:43
10Enej MislejPD Ajdovščina 41:24+26:41

M10 (1.24km / m / 10KT)

1Anže KölnerOK Komenda 10:48+00:00
2Gabriele GuidiciOriTrieste 12:09+01:21
3Jakob KurinčičOK Komenda 12:38+01:50
4Rok SedejOK Azimut 15:35+04:47
5Enej ŠucOK Komenda 19:14+08:26
6Drejc MalusOK Komenda 28:41+17:53
Vacant OriTrieste +-11:12
Vacant +-11:12

M12 (1.24km / m / 10KT)

1Rok BogatajOK Azimut 08:51+00:00
2Matej FerlugaSSD Gaja 08:56+00:05
3David SedejOK Azimut 11:38+02:47
4Matej BratožPD Ajdovščina 11:59+03:08
5Rado KalcSSD Gaja 12:04+03:13
6Jakob PečenkoPD Ajdovščina 12:18+03:27
7Valentino GaspariSemiperdo 12:32+03:41
8Božo BizjakOK Azimut 12:55+04:04
9Ožbej MalusOK Komenda 13:04+04:13
10Staš SvetecOK SG 13:37+04:46
11Jaka SeljakOK Komenda 15:42+06:51
12Borut GantarOK Azimut 16:44+07:53
13Vid FaganelPD Ajdovščina 18:38+09:47
14Patrik BeltramPD Ajdovščina 19:08+10:17
Oskar FoškiOK Polaris +-9:09
Vacant OriTrieste +-9:09

M14 (1.34km / m / 13KT)

1Elia OleottoFriuli MTB & O 08:24+00:00
2Sebastiano Akira CavagnisFonzaso 10:15+01:51
3Pietro SergasPunto K 11:02+02:38
4Iusef AbdelbakyPunto K 12:53+04:29
Vacant +-9:36
Vacant +-9:36

M16 (1.78km / m / 16KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 11:35+00:00
2Goran PolojazSSD Gaja 12:17+00:42
3Nejc TurkOK Komenda 12:59+01:24
4Matteo MiroloSemiperdo 13:24+01:49
5Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 14:13+02:38
6Žan SlejkoPD Ajdovščina 15:27+03:52
7Luka SeljakOK Komenda 15:47+04:12
8Tilen ZupanOK Komenda 16:14+04:39
9Janoš KrkočPD Ajdovščina 17:28+05:53
10Jakob NovakPD Ajdovščina 18:01+06:26
11Primož GantarOK Azimut 18:02+06:27
12Jani BratožPD Ajdovščina 20:10+08:35
13Lev ŽižekOK Azimut 21:17+09:42
14Enrico SossiCAI XXX. Ottobre 22:40+11:05
15Matevž ŠtifterOK SG 22:47+11:12
Vacant +-12:25
Vacant +-12:25
Alessio JermanOriTrieste DNS+ --:--

M18 (2.14km / m / 21KT)

1Domen KavčičOK Komenda 14:01+00:00
Vacant +-15:59
Vacant +-15:59

M21 (2.32km / m / 22KT)

1Tibor MrakOK Azimut 13:07+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 13:08+00:01
3Gregor HvalaOK Azimut 13:12+00:05
4Matteo ZoppePanda 14:03+00:56
5Alessandro PacassoFriuli MTB & O 15:14+02:07
6Tjaž GantarOK Azimut 16:09+03:02
7Blaž MarotOK SG 16:10+03:03
8Nicola PilottoSemiperdo 17:26+04:19
9Simone UnferFriuli MTB & O 17:33+04:26
10Filippo FacchinSSD Gaja 17:34+04:27
11Andrea MargioreCral Trieste 20:06+06:59
12David AndrejcOK SG 21:11+08:04
13Alessandro CantagalliFriuli MTB & O 21:30+08:23
Stefano De EccherFriuli MTB & O MP+ --:--
Vacant +-14:53

M35 (2.14km / m / 21KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 14:59+00:00
2Roberto LarotellaOriTrieste 15:45+00:46
3Marko DudicOK SG 15:46+00:47
4Stefano CollodetFriuli MTB & O 16:03+01:04
5Dušan PetrovičOK Polaris 16:32+01:33
5Mauro De NadaiOriTarzo 16:32+01:33
7Gregor AndrejcOK SG 17:18+02:19
8Valentin ErženOK Azimut 17:20+02:21
9Gregor ZupanOK Komenda 17:27+02:28
10Peter FerlugaSSD Gaja 17:29+02:30
11Gregor PavličSSD Gaja 17:57+02:58
12Jožko JazbarOK Azimut 18:10+03:11
12Matej SedejOK Azimut 18:10+03:11
14Valter FoškiOK Polaris 18:23+03:24
15Franc MalusOK Komenda 18:32+03:33
16Klemen KendaOK Azimut 19:08+04:09
17Timotej ŠucOK Komenda 19:17+04:18
18Denis MitriFriuli MTB & O 20:09+05:10
19Gregor RajOK SG 20:30+05:31
20Kristjan GantarOK Azimut 20:42+05:43
21Simon KurinčičOK Komenda 20:47+05:48
22Aleš PoljanšekOK Azimut 20:54+05:55
23Alessio RozziPD Ajdovščina 20:59+06:00
24Primož PogorelčnikOK SG 22:43+07:44
25Davor PobegaOK Tivoli 23:23+08:24
26Borut SeljakOK Komenda 23:26+08:27
Vacant +-15:01
Janez PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Vacant +-15:01

M45 (1.93km / m / 17KT)

1Alessandro GaspariSemiperdo 12:15+00:00
2Stefano CavagnisFonzaso 13:13+00:58
3Mauro SergasPunto K 14:07+01:52
4Maurizio MarussigFriuli MTB & O 14:08+01:53
5Simone FrappaFriuli MTB & O 15:24+03:09
6Paolo PradolinSemiperdo 15:44+03:29
7Fabrizio MosoloFriuli MTB & O 17:05+04:50
8Ercole PinOriTarzo 18:02+05:47
9Stefano SossiCAI XXX. Ottobre 20:27+08:12
10Simone VisintinSemiperdo 30:25+18:10
Piero GiudiciOriTrieste MP+ --:--
Luca MorattoFriuli MTB & O +-13:45
Andrea FoschianSemiperdo MP+ --:--

M50 (1.93km / m / 17KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris 16:24+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 17:33+01:09
Vacant +-17:36
Aleš ZupanOK Polaris MP+ --:--
Silvo BabičOK Komenda MP+ --:--

M55 (1.78km / m / 16KT)

1Luca PatiniSemiperdo 15:50+00:00
2Mauro ClementeSSD Gaja 16:01+00:11
3Massimo MoscaCAI XXX. Ottobre 16:05+00:15
4Walter ZanattaOriTarzo 16:44+00:54
5Andrea MaccŕOriVicenza 16:46+00:56
6Stefano ZanardiOriVicenza 16:56+01:06
7Mauro NardiSemiperdo 17:40+01:50
8Alessandro CirianiFriuli MTB & O 19:58+04:08
9Roberto CereattiFriuli MTB & O 21:01+05:11

M60 (1.57km / m / 15KT)

1Ivo KetePD Ajdovščina 12:41+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 12:58+00:17
3Silvij MočnikOK Azimut 16:06+03:25
4Charles NelsonOK Azimut 17:05+04:24
5Janko LapajneOK Azimut 18:56+06:15
6Mirko VodovnikOK SG 21:41+09:00
7Silvester ZamanOK Azimut 27:14+14:33
Vacant +-13:19
Vacant +-13:19

M65 (1.57km / m / 15KT)

1Nicoló ZuffiSemiperdo 23:09+00:00
2Zdenko PavličSSD Gaja 24:00+00:51
Gianfranco SiegaSSD Gaja 1461:34+1438:25
Vacant +-24:51
Vacant +-24:51

OTROŠKA (1.34km / m / 13KT)

1Leila Ema PoženelOK Komenda 16:43+00:00
2Žiga SedejOK Azimut 28:40+11:57
Mija JerajOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-17:17
Nizzy BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-17:17

W10 (1.24km / m / 10KT)

1Ajda JerajOK Komenda 11:16+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 16:41+05:25
3Miša AndrejcOK SG 19:21+08:05
4Zarja ŽižekOK Azimut 20:23+09:07
5Brina GantarOK Azimut 41:18+30:02
6Nika ErženOK Azimut 59:28+48:12
7Jerca KurinčičOK Komenda 63:28+52:12
Vacant +-12:44
Vacant +-12:44

W12 (1.24km / m / 10KT)

1Nea ErženOK Azimut 08:54+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 10:08+01:14
3Ema Pika RajOK SG 11:53+02:59
4Maja ColomboSemiperdo 12:47+03:53
5Alice LeoneSemiperdo 13:42+04:48
6Nikolina UgrinOK Tivoli 14:34+05:40
7Klara MahkovecPD Ajdovščina 15:01+06:07
8Špela MajdičOK Azimut 15:13+06:19
Vacant +-9:06

W14 (1.34km / m / 13KT)

1Nastja FerlugaSSD Gaja 09:00+00:00
2Lucrezia VisintinSemiperdo 18:34+09:34

W16 (1.57km / m / 15KT)

1Giulia FignonSemiperdo 13:19+00:00
2Stella CigniniPunto K 13:25+00:06
3Camilla LeoneSemiperdo 14:38+01:19
4Veronica De EccherFriuli MTB & O 15:10+01:51
5Vita MalusOK Komenda 16:08+02:49
6Tajda RazpetOK Azimut 16:47+03:28
7Zala LozarPD Ajdovščina 21:36+08:17
Vacant PD Ajdovščina +-14:41
Vacant PD Ajdovščina +-14:41
Vacant PD Ajdovščina +-14:41
Vacant +-14:41
Vacant +-14:41
Vacant PD Ajdovščina +-14:41

W18 (1.93km / m / 17KT)

1Deja RazpetOK Azimut 14:04+00:00
2Gloria BisaroSemiperdo 16:05+02:01
3Nika RavnikarOK Komenda 16:42+02:38
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 16:56+02:52
5Giulia FaustoferriSemiperdo 22:39+08:35
Vacant +-15:56
Barbara ČibejOK Azimut MP+ --:--
Vacant +-15:56

W21 (2.14km / m / 21KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 16:50+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 16:59+00:09
3Karin CesconPunto K 17:31+00:41
4Ana Pia PogačarOK Komenda 17:34+00:44
5Zala ZavrlOK Komenda 18:25+01:35
6Alessia CirianiFriuli MTB & O 18:59+02:09
7Valentina GramacciaSemiperdo 20:15+03:25
8Nika MočnikOK Azimut 20:17+03:27
9Brina FoškiOK Polaris 21:29+04:39
10Monika RavnikarOK Komenda 22:07+05:17
11Valentina UnferFriuli MTB & O 23:39+06:49
12Barbara KmetecKamniški OK 27:12+10:22
Vacant +-17:10
Vacant +-17:10
Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--

W35 (1.93km / m / 17KT)

1Marta CanalFriuli MTB & O 15:14+00:00
2Chiara SepinSSD Gaja 15:15+00:01
3Petja BalažičOK SG 15:45+00:31
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 15:59+00:45
5Mojca FoškiOK Polaris 17:15+02:01
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 18:25+03:11
7Saša ŽižekOK Azimut 18:47+03:33
8Petra ParadižOK Komenda 19:16+04:02
9Petra StojanOK Komenda 20:02+04:48
10Sonia SantarossaSemiperdo 20:04+04:50
11Alenka Vuga SeljakOK Komenda 20:24+05:10
12Paola RovisPunto K 20:38+05:24
13Spela BogatajOK Komenda 23:31+08:17
14Damjana GantarOK Azimut 24:05+08:51
15Anja Mihelič PogorelčnikOK SG 24:43+09:29
16Marta MalusOK Komenda 24:46+09:32
17Lorenza PravatoPD Ajdovščina 25:23+10:09
18Maja IsteničOK Azimut 30:04+14:50
19Katarina SedejOK Azimut 36:32+21:18
Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut DNS+ --:--
Margareta PavličSSD Gaja DNS+ --:--
Sara GaionOriTrieste +-16:46
Vacant +-16:46
Lea BiasuttiPunto K MP+ --:--

W45 (1.78km / m / 16KT)

1Marina LovisottoFriuli MTB & O 14:43+00:00
2Katia RossettoFonzaso 17:06+02:23
3Nadia Van BuurenOriTrieste 17:38+02:55
4Irene BrunoPunto K 17:50+03:07
5Romana ZupanOK Komenda 18:06+03:23
6Anka KuzminSemiperdo 18:27+03:44
7Maja ProsenOK Komenda 18:45+04:02
8Monica FrappaFriuli MTB & O 18:55+04:12
9Damjana JeršeOK Polaris 20:07+05:24
10Marjanca PoljanšekOK Azimut 21:36+06:53
11Sonia PredanFriuli MTB & O 22:07+07:24
12Alenka ŠkarabotOK Polaris 24:48+10:05
13Francesca RovereSSD Gaja 34:44+20:01
Vacant +-15:17
Irma PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Vacant +-15:17
Vlasta JarcCAI Monfalcone DNS+ --:--
Elena MargioreOriTrieste DNS+ --:--

W55 (1.57km / m / 15KT)

1Gabriella XausaFriuli MTB & O 18:47+00:00
2Giovanna De MasellisSemiperdo 21:01+02:14
3Franca CrevatinPunto K 22:09+03:22
Vacant +-19:13
Vacant +-19:13