Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP dolge, SOL - dolga

Orientacijski klub Azimut, Črni vrh - Blegoš, 12. 10. 2019

M10 (1.07km / 75m / 6KT)

1Anže KölnerOK Komenda 10:29+00:00
2Mihej PrezeljOK Azimut 10:34+00:05
3Martin FerencOK Tivoli 11:07+00:38
4Rok SedejOK Azimut 11:40+01:11
5Jakob KurinčičOK Komenda 13:23+02:54
6Anže ObidOK Azimut 14:44+04:15
7Val JarcOK Komenda 27:07+16:38

M12 (1.57km / 130m / 8KT)

1Rok BogatajOK Azimut 15:50+00:00
2David SedejOK Azimut 18:18+02:28
3Božo BizjakOK Azimut 21:57+06:07
4Borut GantarOK Azimut 23:36+07:46
5Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 25:29+09:39
6Jaka SeljakOK Komenda 25:50+10:00
Nejc DobravecOK Tivoli DNS+ --:--

M14 (2.79km / 160m / 9KT)

1Nejc TurkOK Komenda 27:00+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 35:17+08:17
3Tilen ZupanOK Komenda 38:35+11:35
4Primož GantarOK Azimut 40:16+13:16

M16 (4.49km / 225m / 11KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 43:11+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 47:04+03:53
3Matevž KuncOK Tivoli 56:38+13:27
4Rok KernOK Komenda 59:05+15:54
Timotej HribarOK Brežice MP+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--

M21A (4.97km / 270m / 13KT)

1Matyáš LudvíkSTB 47:24+00:00
2Aljaž ČerneOK Tivoli 60:43+13:19
3Tomaž PustOK Komenda 72:15+24:51

M21B (2.9km / 160m / 9KT)

1Marko ObidOK Azimut 37:08+00:00
2Matej VidičOK Azimut 38:29+01:21
3Uroš CankarŠOK 43:01+05:53
4Kristjan GantarOK Azimut 47:08+10:00
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--

M21E (7.84km / 590m / 19KT)

1Simon StanonikOK Azimut 71:02+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 71:42+00:40
3Jaka PiltaverOK Brežice 79:54+08:52
4Peter TušarOK Azimut 86:34+15:32
5Rajko KračunKamniški OK 112:19+41:17
Domen KavčičOK Komenda DNS+ --:--

M35 (5.98km / 380m / 17KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 66:49+00:00
2Bojan JevševarOK Brežice 69:23+02:34
3Igor GavrilovOK Komenda 75:20+08:31
4Denis KokeljKamniški OK 86:53+20:04
5Matej SedejOK Azimut 90:13+23:24
6Miran KolmanKamniški OK 93:59+27:10
7Gregor PavličGAJA 103:55+37:06

M45 (4.97km / 270m / 13KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 51:46+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 58:53+07:07
3Boris ErženŠOK 60:35+08:49
4Jožko JazbarOK Azimut 63:21+11:35
5Davor PobegaOK Tivoli 65:59+14:13
6Rainer EschlboeckNF Linz 67:52+16:06
7Igor BončinaOK Slovenske Konjice 71:18+19:32
8Andrej CimermanOK Polaris 74:03+22:17
9Robert BenkoOK Polaris 112:05+60:19

M55 (4.49km / 225m / 11KT)

1Miro ŠalamunOK Polaris 49:05+00:00
2Silvo BabičOK Komenda 49:49+00:44
3Aleš BorštnikOK Tivoli 56:20+07:15
4Marijan LebanOK Azimut 65:55+16:50
Silvij MocnikOK Azimut MP+ --:--

M65 (3.36km / 180m / 10KT)

1Janko LapajneOK Azimut 85:01+00:00
2Zdenko PavličGAJA 92:07+07:06
Vlado SedejOK Azimut MP+ --:--

Open (2.79km / 160m / 9KT)

1Ales FerencOK Tivoli 46:32+00:00
2Janez ŠumečkiOK Tivoli 57:22+10:50
3Gregor LeskovšekOK Azimut 107:08+60:36
Marko KernOK Komenda MP+ --:--

Začetniška/Beginner (1.07km / 75m / 6KT)

1Kerčmar KevinOK Azimut 15:00+00:00
2Timeja PrezeljOK Azimut 15:49+00:49
3Žiga SedejOK Azimut 18:02+03:02
4Neža JarcOK Komenda 22:15+07:15
Anže ObidOK Azimut DNS+ --:--

Ž10 (1.07km / 75m / 6KT)

1Ajda JarcOK Komenda 12:08+00:00
2Brina GantarOK Azimut 12:25+00:17
3Nika ErženOK Azimut 14:17+02:09
4Manca PahorOK Komenda 14:33+02:25
5Jerca KurinčičOK Komenda 15:24+03:16
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--

Ž12 (1.57km / 130m / 8KT)

1Neža ObidOK Azimut 16:33+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 18:49+02:16
3Nea ErženOK Azimut 19:14+02:41
4Patricija KernOK Komenda 25:02+08:29
5Špela MajdičOK Azimut 26:52+10:19
6Jana MočnikOK Azimut 26:59+10:26
7Mojca KuncOK Tivoli 29:16+12:43
8Naja LončarOK Komenda 34:14+17:41
9Nikolina UgrinOK Tivoli 46:06+29:33

Ž16 (3.36km / 180m / 10KT)

1Teja TušarOK Azimut 43:16+00:00
2Tina KernOK Komenda 53:27+10:11
3Tinka FerencOK Tivoli 55:36+12:20
4Karin PustOK Komenda 56:35+13:19
5Nika RavnikarOK Komenda 66:13+22:57
6Manja LebanOK Azimut 69:36+26:20
7Tajda RazpetOK Azimut 76:21+33:05

Ž18 (4.49km / 225m / 11KT)

1Katja BabičOK Komenda 45:56+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 56:42+10:46
3Deja RazpetOK Azimut 61:29+15:33
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 65:07+19:11
5Zala ZavrlOK Komenda 67:22+21:26
Jedert JevševarOK Brežice DNS+ --:--

Ž21B (2.9km / 160m / 9KT)

1Tina MočnikOK Komenda 56:43+00:00
2Maja ObidOK Azimut 66:30+09:47
3Darja Gorjup PoženelOK Komenda 69:29+12:46
4Maja IsteničOK Azimut 73:58+17:15
5Damjana GantarOK Azimut 76:29+19:46
6Maja UgrinOK Tivoli 123:22+66:39

Ž21E (5.98km / 380m / 17KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 75:32+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 85:24+09:52
3Polona JezeršekOK Komenda 102:07+26:35
4Monika RavnikarOK Komenda 103:49+28:17
5Nika PoljanšekOK Azimut 113:33+38:01
6Barbara KmetecKamniški OK 156:57+81:25

Ž35 (4.97km / 270m / 13KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 66:15+00:00
2Anica HribarOK Brežice 73:27+07:12
3Ana PlavčakŠOK 77:32+11:17
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 82:45+16:30
5Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 87:29+21:14
6Petra ParadižOK Komenda 97:31+31:16

Ž45 (3.36km / 180m / 10KT)

1Gudrun EschlboeckNF Linz 65:19+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 69:31+04:12
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 117:00+51:41
Maja ProsenOK Komenda MP+ --:--