Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Trening tekma - TK Bohinj - srednja

Orientacijski klub Komenda, Gozdna šola Bohinj, 24. 8. 2019

A (4.2km / m / 21KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 32:50+00:00
2Katja BabičOK Komenda 38:38+05:48
3Igor GavrilovOK Komenda 41:02+08:12
4Nejc TurkOK Komenda 47:13+14:23
5Tajda FoškiOK Polaris 48:45+15:55
6Silvo BabičOK Komenda 51:25+18:35
7Gregor ZupanOK Komenda 52:27+19:37
8Tomaž Pirnat 52:49+19:59
9Zala ZavrlOK Komenda 54:33+21:43
10Ana Pia PogačarOK Komenda 54:51+22:01
11Franc MalusOK Komenda 55:16+22:26
12Tomaž PustOK Komenda 55:18+22:28
13Robert KuncOK Tivoli 58:33+25:43
14Igor BončinaOK Slovenske Konjice 59:23+26:33
15Matevž KuncOK Tivoli 60:06+27:16
16Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 63:20+30:30
17Aleš BorštnikOK Tivoli 63:40+30:50
18Timotej ŠucOK Komenda 65:27+32:37
19Davor PobegaOK Tivoli 66:05+33:15
20Andraž Šetina 68:39+35:49
21Marko Berkenjačević 70:26+37:36
22Gašper Glinšek 76:19+43:29
23Meta Simsič 85:17+52:27
24David LajevecOK Tivoli 86:40+53:50
Vacant OK Komenda +-33:10
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--
Gregor KuncOK Tivoli DNS+ --:--
Lana Štrumbelj MP+ --:--
Nika Oven MP+ --:--
Tina Anžoh MP+ --:--
Karin PustOK Komenda MP+ --:--
Žiga PodrekarŠOK DNS+ --:--
Lara Oražem MP+ --:--

B (2.7km / m / 16KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 28:08+00:00
2Borut Žakelj 34:48+06:40
3Tina MočnikOK Komenda 35:40+07:32
4Jan CokanOK Komenda 36:37+08:29
5Ivana Žigon 38:48+10:40
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 39:54+11:46
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 40:01+11:53
8Romana ZupanOK Komenda 42:37+14:29
9Neža Četina 42:39+14:31
10Luka SeljakOK Komenda 42:51+14:43
11Saša ŽižekOK Azimut 45:08+17:00
12Petra ParadižOK Komenda 45:11+17:03
13Rebeka Jereb 46:10+18:02
14Domen Kocbek 47:27+19:19
15Bor Zirkelbach 47:48+19:40
16Elena Gombač ŠucOK Komenda 49:59+21:51
17Maja ProsenOK Komenda 53:57+25:49
18Petra StojanOK Komenda 55:14+27:06
19Marko PahorOK Komenda 56:04+27:56
20Marta MalusOK Komenda 58:03+29:55
21Klara Drofenik 58:11+30:03
22Sarah Helena Kodrič 63:20+35:12
23Anže Krejan 68:10+40:02
24Lev Žižek 77:14+49:06
Lara ZupanOK Komenda MP+ --:--
Roman SladičŠOK DNS+ --:--
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNS+ --:--
Simon KurinčičOK Komenda DISQ+ --:--
Mojca KuncOK Tivoli MP+ --:--

C (1.6km / m / 14KT)

1Brina KölnerOK Komenda 16:58+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 18:10+01:12
3Jakob KurinčičOK Komenda 18:13+01:15
4Anže KölnerOK Komenda 18:56+01:58
5Naja LončarOK Komenda 21:00+04:02
6Ožbej MalusOK Komenda 21:54+04:56
7Zarja ŽižekOK Azimut 23:59+07:01
8Drejc MalusOK Komenda 27:02+10:04
9Brina HernecOK Tivoli 30:11+13:13
10Jaka SeljakOK Komenda 30:39+13:41
11Enej ŠucOK Komenda 39:47+22:49
12Maja UgrinOK Tivoli 40:24+23:26

D (1.2km / m / 8KT)

1Mija JerajOK Komenda 10:18+00:00
2Teja ŠucOK Komenda 10:24+00:06
3Ajda JarcOK Komenda 10:30+00:12
4Leila Ema PoženelOK Komenda 13:16+02:58
5Jakob SlemcOK Komenda 13:51+03:33
6Filip SlemcOK Komenda 13:58+03:40
7Manca PahorOK Komenda 14:26+04:08
8Pia OgrincOK Komenda 14:47+04:29
9Ela ŠerugaOK Komenda 14:48+04:30
10Jerca KurinčičOK Komenda 19:18+09:00
11Tina Čančula 23:28+13:10
12Tin ŠucOK Komenda 23:41+13:23
13Val JarcOK Komenda 26:10+15:52