Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo osnovnih in srednjih šol MO Ljubljane v športni orientaciji - posamično - sprint - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 12. 9. 2019

 


Dijaki (3.05km / m / 18KT)

1Benjamin ČižmanŠKG 28:53+00:00
2Matevž KuncGim_B 33:09+04:16
3Brin TomcGim_L 33:29+04:36
4Marcel NemaničGim_Št 34:54+06:01
5Jože PestotnikEko_Š 35:49+06:56
6Gašper TrobišGim_Št 37:19+08:26
7Matija KukovičVeg_G 37:20+08:27
8Maj KastelicGim_V 37:35+08:42
9Martin TrajbaričŠKG 37:51+08:58
10Jernej KogovšekGim_V 38:14+09:21
11Ariel ČukŠKG 38:42+09:49
12Luka Florjan JereŠKG 41:39+12:46
13Filip ZupančičGim_Št 43:03+14:10
14Janže TurkVeg_G 48:25+19:32
15Amadej ČižmanŠKG 50:26+21:33
16Luka MckenzeGim_Št 51:39+22:46
17Matija VolkGim_Št 51:43+22:50
18Tilen UlčarGim_Š 63:36+34:43
Matej VrečarŠKG DNS+ --:--
Gašper KovačičŠKG DNS+ --:--
Matic MuhaGim_Št DNS+ --:--
Nejc BrezovšekGim_Št DNS+ --:--
Nal BelkoGim_Št DNF+ --:--
Maj DeržičEko_Š MP+ --:--
Tadej ParišGim_Št MP+ --:--
Nal JurakGim_Š DNS+ --:--
Demir BukovicaEko_Š MP+ --:--
Gaj Gerkman-SalauyovVeg_G MP+ --:--
Tomi TroštVeg_G DNS+ --:--
Enej SmoleGim_L DNS+ --:--
Bor PangeršičVeg_G DNS+ --:--
David FurlanGim_L DNS+ --:--
Žiga PodgoršekGim_Š MP+ --:--
Tom KastelicGim_Št MP+ --:--
Semen KravchukGim_Š MP+ --:--
Matija MiklavičŠKG MP+ --:--
Simon JarcGim_Št DNS+ --:--

Dijakinje (2.59km / m / 15KT)

1Katja BabičGim_Š 19:46+00:00
2Nina PugeljGim_M 25:28+05:42
3Zala ZavrlGim_B 26:57+07:11
4Anja ŠkarabotGim_V 30:53+11:07
5Lara ŠlibarGim_Št 30:55+11:09
6Zala FerencGim_L 33:31+13:45
7Ula PetermanGim_Š 35:37+15:51
8Maša hajdinjakŠKG 35:46+16:00
9Urša PeliconŠKG 36:49+17:03
10Tea LetnarŠKG 40:51+21:05
11Nika NovakŠKG 41:07+21:21
12Julija ŠpornGim_L 41:26+21:40
13Nika GubenšekŠKG 41:41+21:55
14Angelika VolaričŠKG 41:51+22:05
15Ema RazingerŠKG 42:23+22:37
16Ema Lejla GrošeljGim_V 42:36+22:50
17Tina NovakŠKG 42:58+23:12
18Živa MačekŠKG 45:16+25:30
19Lucija KavčičŠKG 45:33+25:47
20Tanja ČeponGim_V 47:21+27:35
21Katarina ArkoGim_B 48:26+28:40
22Nina Sangawa HmeljakGim_V 50:46+31:00
23Sara KernŠKG 52:31+32:45
24Jerca Kovačič IvanjkoŠKG 53:15+33:29
25Lea Ana JuhartGim_L 60:32+40:46
26Maša TelbanGim_Št 67:26+47:40
27Zoja UšeničnikGim_Št 69:30+49:44
28Eva Zala RacEko_Š 83:02+63:16
Liza LogarGim_V MP+ --:--
Brina BregantŠKG MP+ --:--
Ajda OjsteršekGim_L MP+ --:--
Zala JelencGim_Š MP+ --:--
Maša BaharGim_Št MP+ --:--
Tija ZakrajšekGim_Št MP+ --:--
Eva JužnaGim_B MP+ --:--
Maruša KomatŠKG DNS+ --:--
Živa PonikvarŠKG DNS+ --:--
Katarina AnderluhGim_V DNS+ --:--

Učenci (2.08km / m / 13KT)

1Jaka Jaki23:25+00:00
2Jan CokanOŠ_VB 23:50+00:25
3Petja KonjajevOŠ_KŠ 28:02+04:37
4Aljoša FašunOŠ_Sost 30:01+06:36
5Grega Rotar31:19+07:54
6Gašper ZgonecOŠ_KŠ 34:38+11:13
7Lev ŽižekOŠ_MP 36:13+12:48
8Gašper MarkičOŠ_NJ 38:43+15:18
9Leonardo JozićOŠ_NJ 39:37+16:12
10Jaša ČelikOŠ_BČ 48:30+25:05
11Filip ZupančičOŠ_NJ 50:31+27:06
12Matic PrahOŠ_BČ 51:35+28:10
13Leo KadrićOŠ_BČ 53:26+30:01
14Gašper BabijOŠ_NJ 54:18+30:53
15Aljaž ZiherlOŠ_BČ 54:33+31:08
16Slaviša GoranovićOŠ_NJ 60:45+37:20
17Žan Luka ZindovićOŠ_NJ 65:28+42:03
18Lian MelincOŠ_NJ 68:30+45:05
19Maj SevšekOŠ_NJ 73:36+50:11
20Liam PlaznikOŠ_NJ 81:01+57:36
21Lukas PapićOŠ_NJ 86:02+62:37
22Sebastjan ServanOŠ_NJ 88:07+64:42
23Marko ČrneOŠ_NJ 90:10+66:45
24Luka MiloševićOŠ_NJ 96:03+72:38
25Eldin SojkićOŠ_NJ 97:07+73:42
26Jani KolmančičOŠ_NJ 100:24+76:59
27Tim SivacOŠ_NJ 100:42+77:17
28David Ivančič StanojevićOŠ_BČ 102:59+79:34
29Uroš ZavrlOŠ_NJ 103:53+80:28
30Mark Sisan GroseljOŠ_NJ 107:27+84:02
31Luka Filip GajdurovićOŠ_BČ 107:56+84:31
Luka ŠmitOŠ_NJ DNF+ --:--
David VaupotičOŠ_NJ MP+ --:--
Enes DikoskiOŠ_BČ MP+ --:--
Erik IlarOŠ_BČ MP+ --:--
Aaron PlaznikOŠ_NJ MP+ --:--
Vid Podlipnik GiacomelliOŠ_NJ MP+ --:--
Goran RistićOŠ_NJ MP+ --:--
Žan TrilerOŠ_NJ MP+ --:--
Aleksandar MarkovićOŠ_NJ MP+ --:--
Nejc KovačOŠ_NJ MP+ --:--
Erazem DragarOŠ_NJ MP+ --:--
Matjaž Franci SelanOŠ_Sost MP+ --:--
Blaž ČirkovićOŠ_NJ DNS+ --:--
Maj KodermanOŠ_NJ MP+ --:--
Bor PliveričOŠ_NJ DNS+ --:--
Hadis AvmedoskiOŠ_NJ DNS+ --:--
Savo KostićOŠ_NJ MP+ --:--
Elvir KapićOŠ_NJ MP+ --:--
Din HandanovićOŠ_NJ MP+ --:--
Benjamin RamićOŠ_NJ MP+ --:--
Tadej Preradović JarcOŠ_NJ MP+ --:--
Jan PodboršekOŠ_NJ DNS+ --:--
Jan VidrihOŠ_NJ MP+ --:--
Alen LetićOŠ_NJ DNS+ --:--
Filip ŠturmOŠ_NJ MP+ --:--
Jaka ŽenOŠ_NJ MP+ --:--
Jaka GaberOŠ_BČ MP+ --:--
Urban KogovšekOŠ_BČ DNS+ --:--
Maks GrudnikOŠ_BČ MP+ --:--
Kal Gabrijel TurekOŠ_BČ MP+ --:--
Kristijan PavlovićOŠ_BČ DNS+ --:--
Jon Šenk OŠ_BČ MP+ --:--
Jurij LebanOŠ_BČ MP+ --:--
Domen RupnikOŠ_BČ MP+ --:--
Marcijan Žagar OŠ_BČ MP+ --:--
Grega PečekOŠ_BČ MP+ --:--
Bor MikličOŠ_BČ MP+ --:--

Učenci mlajši (1.6km / m / 11KT)

1David SedejOŠ_VR 14:18+00:00
2Enej ŠucOŠ_VI 14:56+00:38
3Marko HozjanOŠ_VV 15:16+00:58
4Leonard BulcOŠ_VV 16:24+02:06
5Svit KoderOŠ_KŠ 16:37+02:19
6Oskar FoškiOŠ_VV 17:35+03:17
7Matic RaubarOŠ_VV 17:39+03:21
8Rok LepšaOŠ_VV 17:54+03:36
9Rok SedejOŠ_VR 18:19+04:01
10Matic IzakOŠ_VV 18:38+04:20
11Mark SvetinaOŠ_VV 19:55+05:37
12Matic MeserkoOŠ_VV 20:29+06:11
13Nik TrampušOŠ_NJ 21:29+07:11
14Jure FeleOŠ_VV 22:21+08:03
15Miha ŠimencOŠ_VV 22:27+08:09
16David KnezOŠ_KŠ 23:44+09:26
17Matevž KrumOŠ_NJ 24:11+09:53
18Bor Benčič GomizeljOŠ_VV 24:26+10:08
19Anej KramerOŠ_NJ 24:36+10:18
20Jakob ZupančičOŠ_KŠ 24:42+10:24
21Jaka BarbičOŠ_VV 24:53+10:35
22Erik HudovornikOŠ_VV 25:14+10:56
23Lan CimermanOŠ_VV 25:32+11:14
24Jure KrajncOŠ_VV 26:10+11:52
25Tristan BožićOŠ_VV 27:03+12:45
26Adian JazavacOŠ_KŠ 28:46+14:28
27Maks ZakotnikOŠ_VV 29:20+15:02
28Teo JagodičOŠ_NJ 30:51+16:33
29Mark MuzlovičOŠ_VV 31:26+17:08
30Gal Timotej TratnikOŠ_VV 32:26+18:08
31Mark Sivka JovićOŠ_NJ 33:00+18:42
32Jaka KlobučarOŠ_VV 34:25+20:07
33Hetem DibraniOŠ_VV 36:25+22:07
34Gal TrampušOŠ_NJ 36:41+22:23
35Nik ŠoncOŠ_VV 37:37+23:19
36Nik Pavlović SemenOŠ_VV 40:17+25:59
37David BirčakovićOŠ_NJ 43:01+28:43
38Krištof PavličOŠ_NJ 43:28+29:10
39Vid RenkoOŠ_NJ 43:57+29:39
40Nace CimermanOŠ_NJ 44:28+30:10
41Martin ŠubeljOŠ_Sost 46:04+31:46
42Adriano DelićOŠ_NJ 49:39+35:21
43Maj HolyOŠ_NJ 51:01+36:43
44Teo CimpermanOŠ_NJ 51:41+37:23
45Arman PorićOŠ_NJ 58:58+44:40
46Nik KenigOŠ_NJ 59:03+44:45
47Tim TrampušOŠ_NJ 59:39+45:21
48Rui OkuOŠ_NJ 60:08+45:50
49Dorian KondičOŠ_NJ 60:40+46:22
50Nirvet BalčinovićOŠ_NJ 62:08+47:50
51Enej JakupovićOŠ_NJ 63:17+48:59
52Emir LimanoskiOŠ_NJ 63:40+49:22
53Rok ŠkrablOŠ_NJ 65:40+51:22
54Lukas PrpičOŠ_NJ 89:09+74:51
Enej Jurij PeternelOŠ_VV MP+ --:--
Lian BoisaOŠ_VV MP+ --:--
Nik BizjanOŠ_VV MP+ --:--
Aleks MuzlovičOŠ_VV MP+ --:--
Florjan KališnikOŠ_VV MP+ --:--
Ian JovanovićOŠ_VV DNS+ --:--
Aleks JelenOŠ_VV MP+ --:--
Fedja RazpetOŠ_VV MP+ --:--
Žiga PezdirOŠ_VV MP+ --:--
Nejc DobravecOŠ_KŠ DNS+ --:--
Max GorkičOŠ_NJ MP+ --:--
Amar ČordićOŠ_NJ MP+ --:--
Aleksander AlkhatibOŠ_NJ MP+ --:--
Tristan PlakOŠ_NJ MP+ --:--
Nik JagodićOŠ_NJ MP+ --:--
Anan HrnčićOŠ_NJ MP+ --:--
Aljaž VukOŠ_NJ MP+ --:--
Alex VajsOŠ_NJ MP+ --:--
Rean RošićOŠ_NJ DNS+ --:--
Daris AlagićOŠ_NJ MP+ --:--
Žiga ŽenOŠ_NJ MP+ --:--
Sergej ŽabaracOŠ_NJ DNS+ --:--
Menis JusufiOŠ_NJ MP+ --:--
Renato VučkovićOŠ_NJ MP+ --:--
Andrej NusdorferOŠ_NJ DNS+ --:--
Mark VrceljOŠ_NJ DNS+ --:--
Luka StojanoskiOŠ_NJ MP+ --:--
Matic NedičOŠ_NJ DNS+ --:--
Inas BegovićOŠ_NJ MP+ --:--
Dean AničićOŠ_NJ MP+ --:--
Luka StojkovićOŠ_NJ MP+ --:--
Matic MikacOŠ_NJ DNS+ --:--
Davud MahmutovićOŠ_NJ DNS+ --:--
Nejc GederOŠ_NJ MP+ --:--
Jan PremerlOŠ_NJ MP+ --:--
Sedin HaznadarOŠ_NJ MP+ --:--
Tristan DragarOŠ_NJ DNS+ --:--
Martin Lavtar OŠ_NJ DNS+ --:--
Bine MarkošekOŠ_NJ DNS+ --:--
Benjamin LebičOŠ_NJ MP+ --:--
Tibor HvalaOŠ_VV DNS+ --:--
Žiga Komar PuceljOŠ_VV MP+ --:--
Tevž GoležOŠ_VV MP+ --:--
Enis BegićOŠ_NJ MP+ --:--
Marko ČačkovOŠ_VV MP+ --:--
Alem OžegovićOŠ_NJ MP+ --:--
Lan BezekOŠ_NJ MP+ --:--
Jaka BenedikOŠ_NJ MP+ --:--
Žan TomašičOŠ_NJ MP+ --:--
Lan MijovskiOŠ_NJ MP+ --:--
Maks MitrovićOŠ_NJ MP+ --:--
Luka PetrušićOŠ_NJ MP+ --:--
Elfat ShabaniOŠ_NJ DNS+ --:--
Urs SkolOŠ_NJ MP+ --:--
Žiga ŠtirnOŠ_NJ MP+ --:--

Učenke (1.91km / m / 11KT)

1Tinka FerencOŠ_PL 16:49+00:00
2Taja Škabar21:43+04:54
3Tinkara BostičOŠ_KŠ 23:13+06:24
4Katja PestotnikOŠ_NJ 25:10+08:21
4Timea KazićOŠ_NJ 25:10+08:21
6Natalija ZindovićOŠ_NJ 25:25+08:36
7Tia Gros26:00+09:11
8Katarina BabičOŠ_BČ 30:52+14:03
9Petra BurnikOŠ_BČ 32:49+16:00
10Zoja LikarOŠ_NJ 34:15+17:26
11Naja TrobecOŠ_BČ 38:46+21:57
12Ela Komel OŠ_BČ 38:53+22:04
13Špela HorvatOŠ_NJ 38:54+22:05
14Mojca HabičOŠ_Sost 41:57+25:08
15Teodora IvanovićOŠ_Sost 41:59+25:10
16Julija NovakOŠ_Sost 42:55+26:06
17Nika HabičOŠ_Sost 43:20+26:31
18Yating HongOŠ_BČ 45:11+28:22
19Stefana VasiljevičOŠ_BČ 45:44+28:55
20Maša UrankarOŠ_NJ 46:11+29:22
21Alja TomincOŠ_NJ 47:20+30:31
22Elma HalilovićOŠ_NJ 48:45+31:56
23Nuša SlaparOŠ_Sost 50:32+33:43
24Zala SešekOŠ_Sost 50:34+33:45
25Brina MesarOŠ_NJ 51:36+34:47
26Maja HusnjakOŠ_NJ 51:51+35:02
27Ajla BećićOŠ_BČ 54:29+37:40
28Danaja Sivka JovićOŠ_NJ 54:33+37:44
29Eva Stepišnik GašperšičOŠ_NJ 54:34+37:45
30Nika LobeOŠ_BČ 60:06+43:17
31Julija JežOŠ_NJ 66:48+49:59
32Gabrijela TisajOŠ_NJ 69:27+52:38
33Anina ŠistekOŠ_NJ 70:29+53:40
34Nika KomparaOŠ_NJ 75:44+58:55
35Stella PredaOŠ_NJ 75:47+58:58
36Lana NalićOŠ_NJ 77:25+60:36
37Natalija LavtarOŠ_NJ 83:09+66:20
38Amanda ČolićOŠ_NJ 83:10+66:21
39Ahila OkuOŠ_NJ 83:11+66:22
40Gabriela JozićOŠ_NJ 83:50+67:01
41Nataša ŠevićOŠ_NJ 84:50+68:01
42Neža PrahOŠ_BČ 92:02+75:13
43Tjaša Jamšek ŠkofOŠ_BČ 95:04+78:15
Emma PetričOŠ_NJ MP+ --:--
Nika HameršakOŠ_NJ MP+ --:--
Mojca KastelicOŠ_Sost MP+ --:--
Tijana MilenkovićOŠ_NJ MP+ --:--
Brina ZagorcOŠ_NJ MP+ --:--
Sara DelićOŠ_NJ DNF+ --:--
Tisa GudžulićOŠ_NJ DNS+ --:--
Tjaša SterleOŠ_Sost MP+ --:--
Nija ŠtublerOŠ_NJ MP+ --:--
Fjolla RamajOŠ_NJ DNS+ --:--
Melisa LiđanOŠ_NJ MP+ --:--
Jerca PetjeOŠ_NJ MP+ --:--
Maja PraznikOŠ_NJ MP+ --:--
Vesna MiheličOŠ_NJ DNS+ --:--
Nika SemeničOŠ_NJ MP+ --:--
Marija RadonjićOŠ_NJ MP+ --:--
Fortesa RamajOŠ_NJ DNS+ --:--
Naja Uršič PopovskiOŠ_KŠ MP+ --:--
Živa KoderOŠ_KŠ DNS+ --:--
Laura ZabukovecOŠ_NJ DNS+ --:--
Anastazija PavličOŠ_BČ MP+ --:--
Naja GermadnikOŠ_BČ MP+ --:--
Amina AličajićOŠ_BČ DNS+ --:--
Tisa MlekužOŠ_BČ DNS+ --:--
Viktorija Branka RadakovićOŠ_BČ MP+ --:--
Reina PirjevecOŠ_BČ MP+ --:--
Maja MrežarOŠ_NJ MP+ --:--
Vita PetričOŠ_NJ DNS+ --:--
Lejla PrelićOŠ_NJ DNS+ --:--
Mia MijatovićOŠ_NJ MP+ --:--
Lucija MramorOŠ_NJ MP+ --:--
Maida ŽunićOŠ_BČ MP+ --:--
Asja Anastazija VranacOŠ_BČ DNS+ --:--
Karolina Iva TruglasOŠ_BČ MP+ --:--
Sara DončevskiOŠ_BČ MP+ --:--
Ana SretenovićOŠ_NJ MP+ --:--
Kely MarkičOŠ_BČ MP+ --:--
Minea ŠuvićOŠ_BČ MP+ --:--
Lana Stvarnik OŠ_BČ DNS+ --:--

Učenke mlajše (1.39km / m / 10KT)

1Mojca KuncOŠ_KŠ 11:11+00:00
2Brina HernecOŠ_KŠ 17:24+06:13
3Gaja PiklOŠ_NJ 22:49+11:38
4Danaja KovačevićOŠ_NJ 23:08+11:57
5Taja BertalaničOŠ_Sost 23:15+12:04
6Pika LožarOŠ_NJ 25:05+13:54
7Maša MacedoniOŠ_KŠ 25:32+14:21
8Nina FočičOŠ_KŠ 27:07+15:56
9Kaja IskraOŠ_NJ 28:25+17:14
10Brina Stražišar OŠ_VV 30:29+19:18
11Sara TisajOŠ_NJ 31:12+20:01
12Karolina Kralj JanžaOŠ_VV 31:36+20:25
13Pia Pelko FrasOŠ_VV 32:50+21:39
14Barbarella BanOŠ_NJ 33:21+22:10
15Tara MaslakovićOŠ_VV 34:10+22:59
16Ella RaveleauOŠ_VV 34:15+23:04
17Sara KosOŠ_VV 34:51+23:40
18Ajda LapanjeOŠ_NJ 36:06+24:55
19Hana DžaferovićOŠ_NJ 36:09+24:58
20Sajra BrkićOŠ_VV 36:51+25:40
21Tara MlakarOŠ_NJ 38:37+27:26
22Tija MihaljOŠ_NJ 38:43+27:32
23Naja SedejOŠ_VV 38:59+27:48
24Živa AnderluhOŠ_VV 39:17+28:06
25Viola Perko RogeljOŠ_VV 39:42+28:31
26Alejna BegoskaOŠ_NJ 45:24+34:13
27Nikolina MićićOŠ_NJ 45:25+34:14
28Rania KandžićOŠ_NJ 45:27+34:16
29Gaja ŠurbekOŠ_NJ 46:38+35:27
30Neža Gergorec KnezOŠ_NJ 46:52+35:41
31Lara TomićOŠ_NJ 49:55+38:44
32Zoja PetkovšekOŠ_NJ 57:06+45:55
33Tia PintaričOŠ_NJ 57:27+46:16
34Nina BogojevićOŠ_NJ 57:30+46:19
35Sara BonićOŠ_NJ 57:53+46:42
36Liza PetričOŠ_NJ 58:16+47:05
37Eva PircOŠ_NJ 59:03+47:52
38Lana StubičarOŠ_NJ 60:23+49:12
39Ilvana BalčinovićOŠ_NJ 61:03+49:52
40Kiara MesarOŠ_NJ 63:13+52:02
41Vesna MiloševičOŠ_NJ 68:41+57:30
42Anastasia LukićOŠ_NJ 68:45+57:34
43Ariana KodraOŠ_NJ 69:54+58:43
44Ema GajićOŠ_NJ 71:13+60:02
45Maša TurkOŠ_NJ 71:43+60:32
46Ana Šišič LokarOŠ_NJ 72:31+61:20
47Naja KutošOŠ_NJ 75:38+64:27
48Neža TržanOŠ_NJ 75:40+64:29
49Lana BarišićOŠ_NJ 76:43+65:32
50Zala Golob MatzeleOŠ_VV 79:35+68:24
51Tadeja BajcOŠ_VV 79:37+68:26
52Lorena BonićOŠ_NJ 80:29+69:18
53Kaja ŽidanOŠ_NJ 84:14+73:03
54Zala VukOŠ_NJ 84:15+73:04
55Lea ServanOŠ_NJ 85:17+74:06
56Tara BezjakOŠ_NJ 94:25+83:14
57Zoja MićićOŠ_NJ 107:51+96:40
58Tara KorošecOŠ_NJ 108:01+96:50
59Kalina ZorićOŠ_NJ 127:54+116:43
60Milena VelinovaOŠ_NJ 128:25+117:14
61Tiara ČurinOŠ_NJ 132:47+121:36
62Ejlin RamcheskaOŠ_NJ 133:33+122:22
Lani NajgerOŠ_VV MP+ --:--
Lara Grintal RupertOŠ_VV MP+ --:--
Zarja LeskovecOŠ_VV MP+ --:--
Ajša MujčićOŠ_NJ DNS+ --:--
Zoja Turk OŠ_VV MP+ --:--
Katja Petrović LambrovskiOŠ_VV MP+ --:--
Anastasia MišurićOŠ_NJ DNF+ --:--
Lana NovakovićOŠ_VV DNS+ --:--
Lara MaršOŠ_NJ DNS+ --:--
Ivona MaletićOŠ_NJ DNS+ --:--
Aiša KulauzovićOŠ_NJ MP+ --:--
Hana AvmedoskaOŠ_NJ DNS+ --:--
Tina UrankarOŠ_NJ MP+ --:--
Katja PraznikOŠ_NJ MP+ --:--
Tia PodboršekOŠ_NJ DNS+ --:--
Klavdija StuparOŠ_NJ MP+ --:--
Ula BajcOŠ_NJ DNS+ --:--
Ariana ZorićOŠ_NJ DNS+ --:--
Kaja NajzerOŠ_VV DNS+ --:--
Maša MurovecOŠ_VV MP+ --:--
Anja PipanOŠ_VV MP+ --:--
Lejla HuskićOŠ_NJ MP+ --:--
Lea RepOŠ_VV DNS+ --:--
Lorina PučkoOŠ_VV MP+ --:--