Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 4 DP srednje - srednja

Orientacijski klub Azimut, Dole nad Idrijo, 14. 6. 2020

M10 (1.36km / 80m / 8KT)

1Drejc MalusOK Komenda 11:40+00:00
2Rok SedejOK Azimut 15:25+03:45
3Val JarcOK Komenda 23:41+12:01
4Mihej PrezeljOK Azimut 27:29+15:49
5Robi MlakarOK Azimut 30:30+18:50

M12 (1.48km / 65m / 8KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 16:40+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 18:28+01:48
3Anže KölnerOK Komenda 19:45+03:05
4David SedejOK Azimut 23:06+06:26
5Ožbej MalusOK Komenda 25:01+08:21
6Nejc NovakOK Azimut 30:53+14:13
Oskar FoškiOK Polaris DNS+ --:--

M16 (2.34km / 125m / 11KT)

1Luka SeljakOK Komenda 27:21+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 31:54+04:33
3Martin JevševarOK Brežice 34:04+06:43
4Rok BogatajOK Azimut 41:48+14:27
5Božo BizjakOK Azimut 42:43+15:22
6Luka AnderluhOK Polaris 47:18+19:57
7Tilen ZupanOK Komenda 50:06+22:45
8Valentin KavčičOK Azimut 60:23+33:02
9Primož GantarOK Azimut 62:10+34:49
10Borut GantarOK Azimut 68:25+41:04
Jan CokanOK Komenda DNS+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Luka PivkOK Azimut MP+ --:--

M18 (2.86km / 135m / 13KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 40:14+00:00
2Julijan KavčičOK Azimut 47:59+07:45
3Benjamin JamšekOK Azimut 88:39+48:25

M21 (3.95km / 180m / 18KT)

1Mark BogatajOK Azimut 35:01+00:00
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 37:02+02:01
3Andraz HribarOK Brežice 37:44+02:43
4Peter TušarOK Azimut 38:17+03:16
5Matija RazumOK Brežice 40:28+05:27
6Matic BlažOK Komenda 41:27+06:26
7Simon StanonikOK Azimut 44:46+09:45
8Kristian BlokOK Komenda 46:33+11:32
9Vid BogovičOK Brežice 50:59+15:58
10Tjaž GantarOK Azimut 61:18+26:17
11Uroš CankarŠOK 64:46+29:45
12Matjaž DrakslerŠOK 70:24+35:23
13Rajko KračunKamniški OK 72:55+37:54
14Nejc MočnikOK Azimut 97:05+62:04
Domen KavčičOK Komenda DNF+ --:--
Matej ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

M35 (3.95km / 180m / 18KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 50:15+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 56:29+06:14
3Bojan JevševarOK Brežice 57:17+07:02
4Oleksandr Ievstafiev 59:18+09:03
5Simon KurinčičOK Komenda 59:55+09:40
6Marko ObidOK Azimut 62:29+12:14
7Igor GavrilovOK Komenda 62:37+12:22
8Herwig AllwingerMOK 63:46+13:31
9Gregor AnderluhOK Polaris 65:25+15:10
10Klemen KendaOK Azimut 72:40+22:25
11Matej SedejOK Azimut 72:48+22:33
12Borut SeljakOK Komenda 74:03+23:48
13Timotej ŠucOK Komenda 76:56+26:41
14Kristjan GantarOK Azimut 94:34+44:19
15Matej VidičOK Azimut 100:55+50:40
Leon KropivšekMOK DNS+ --:--

M45 (3.95km / 180m / 18KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 51:54+00:00
2Tomaž PustOK Komenda 59:18+07:24
3Valter FoškiOK Polaris 60:47+08:53
4Boris ErženŠOK 66:53+14:59
5Miha ŠkarabotOK Polaris 69:55+18:01
6Robert KuncOK Tivoli 73:11+21:17
7Igor BončinaOK Slovenske Konjice 74:29+22:35
8Davor PobegaOK Tivoli 78:12+26:18
9Dušan SmoleOK Polaris 91:11+39:17
Franc MalusOK Komenda MP+ --:--
Jožko JazbarOK Azimut MP+ --:--
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--

M55 (2.34km / 125m / 11KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 36:43+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 45:24+08:41
3Marijan LebanOK Azimut 50:48+14:05
4Janko LapajneOK Azimut 52:41+15:58
5Roman SladičŠOK 54:19+17:36
6Charles NelsonOK Azimut 58:41+21:58
7Silvo BabičOK Komenda 60:21+23:38
8Vlado SedejOK Azimut 66:20+29:37
Aleš BorštnikOK Tivoli MP+ --:--

OPEN (2.54km / 130m / 12KT)

1Herwig Allwinger jr.MOK 41:56+00:00
2Erik MikužOK Azimut 53:19+11:23
3Denis MikužOK Azimut 68:54+26:58
4Ivo KetePD Ajdovščina 70:45+28:49
5Maja IsteničOK Azimut 110:06+68:10
6Boško KrivičićOKPT 149:15+107:19
Zdenko PavličGAJA Orienteering MP+ --:--
Anze ObidOK Azimut DNF+ --:--
Maja ObidOK Azimut DNF+ --:--
Dragan KrivičićOKPT DNF+ --:--
Nina RavnjakMOK DNS+ --:--

Študenti (1.62km / 90m / 8KT)

1Lenart Voglar 37:56+00:00
2Matija Tratnik 37:58+00:02
2Manuela Urtelj 37:58+00:02
4Vid Poteko 42:36+04:40
4Spela Luzovec 42:36+04:40
6Zarja Kovač Šarčevič 42:37+04:41
7Val Vidakovič 47:26+09:30
8Žan Skok 47:30+09:34
9Edi Petek 47:45+09:49
10Eva Premrn 58:28+20:32
11Eva Ribič 58:31+20:35
12Krištof Kogovšek 58:44+20:48
13Klemen Kvartuh 58:45+20:49
14Tjaž Prah 58:48+20:52
15Aljaž Žvikart 59:52+21:56
16Klara Rous 59:54+21:58
17Sara Glušič 59:55+21:59
18Eva Jamnik 61:26+23:30
18Nina Knez 61:26+23:30
20Tjaša Rant 61:31+23:35
21Luka Gajšt 62:46+24:50
22Maša Abunar 62:58+25:02
23Nadja Cerne 63:02+25:06
24Dion Zajmi 63:21+25:25
25Neza Zemljak 63:22+25:26
25Neza Zobec 63:22+25:26
27Anita Kastelic 64:32+26:36
27Tjaša Trampuš 64:32+26:36
29Lina Cilenšek 66:44+28:48
30Urša Faganel 66:45+28:49
31Blaž Klinec 66:49+28:53
32Davor Hrovat 66:50+28:54
32Vida Antončič 66:50+28:54
34Anja Javoršek 73:18+35:22
35Andraž Gruden 73:21+35:25
36Jaka Malešič 73:30+35:34
37Sven Juteršek 78:17+40:21

Začetniki (1.48km / 65m / 8KT)

1Andrej JarcOK Komenda 23:05+00:00
2Lara ZupanOK Komenda 27:00+03:55
3Darja Gorjup PoženelOK Komenda 31:57+08:52
4Tanja KmetecKamniški OK 37:03+13:58
5Klavdija PrezeljOK Azimut 38:14+15:09
6Timeja PrezeljOK Azimut 41:36+18:31
7Gašper PančurOK Komenda 53:52+30:47
Maja UgrinOK Tivoli MP+ --:--

Ž10 (1.36km / 80m / 8KT)

1Jerca KurinčičOK Komenda 15:23+00:00
2Mija JerajOK Komenda 16:09+00:46
3Brina GantarOK Azimut 16:50+01:27
4Nika ErženOK Azimut 18:58+03:35
5Teja ŠucOK Komenda 21:30+06:07
6Leila Ema PoženelOK Komenda 23:41+08:18

Ž12 (1.48km / 65m / 8KT)

1Brina KölnerOK Komenda 13:25+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 19:49+06:24
3Ajda JarcOK Komenda 20:44+07:19
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Ž16 (2.2km / 110m / 11KT)

1Vita MalusOK Komenda 35:29+00:00
2Nea ErženOK Azimut 38:06+02:37
3Karin PustOK Komenda 39:13+03:44
4Neža ObidOK Azimut 43:45+08:16
5Nikolina UgrinOK Tivoli 58:09+22:40
6Tajda RazpetOK Azimut 68:50+33:21
7Manja LebanOK Azimut 74:23+38:54

Ž18 (2.54km / 130m / 12KT)

1Teja TušarOK Azimut 35:52+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 39:34+03:42
3Zala Serženta SeljakOK Azimut 50:24+14:32
4Nika RavnikarOK Komenda 55:21+19:29
5Anja ŠkarabotOK Polaris 55:28+19:36
6Neža NemecOK Komenda 65:08+29:16
7Karmen PivkOK Azimut 67:56+32:04
8Katarina Eva AnderluhOK Polaris 81:45+45:53

Ž21 (3.3km / 150m / 14KT)

1Katja BabičOK Komenda 37:23+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 43:14+05:51
3Nuša JeramOK Azimut 48:42+11:19
4Nika PoljanšekOK Azimut 57:17+19:54
5Monika RavnikarOK Komenda 64:11+26:48
6Polona JezeršekOK Komenda 67:07+29:44
7Urša ŠtanfelOK Azimut 68:14+30:51
8Zala ZavrlOK Komenda 69:37+32:14
9Jona Mirnik CerarOK Komenda 76:21+38:58
10Tajda BogatajOK Azimut 76:54+39:31
11Barbara KmetecKamniški OK 79:25+42:02
12Deja RazpetOK Azimut 88:22+50:59
13Alja DrskslerŠOK 137:10+99:47

Ž35 (3.3km / 150m / 14KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 54:48+00:00
2Anica HribarOK Brežice 58:26+03:38
3Tina MočnikOK Komenda 69:08+14:20
4Ana PlavčakŠOK 72:16+17:28
5Mojca FoškiOK Polaris 76:35+21:47
6Petra ParadižOK Komenda 92:41+37:53
7Saša ŽižekOK Azimut 93:51+39:03
8Damjana GantarOK Azimut 95:30+40:42
9Irena Hacin KölnerOK Komenda 104:23+49:35
10Abigael Vanessa BončinaOK Slovenske Konjice 116:07+61:19
11Marta MalusOK Komenda 121:15+66:27
12Spela BogatajOK Komenda 127:11+72:23
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Katarina SedejOK Azimut DNF+ --:--
Tina ZagorcKamniški OK MP+ --:--

Ž45 (2.2km / 110m / 11KT)

1Romana ZupanOK Komenda 41:56+00:00
2Petra StojanOK Komenda 55:55+13:59
3Irma PretnarKamniški OK 57:47+15:51
4Tünde AllwingerMOK 57:52+15:56
5Marija AnderluhOK Polaris 58:39+16:43
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 59:18+17:22
7Marjanca PoljanšekOK Azimut 62:52+20:56
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 66:40+24:44
9Darja VodlanOK Polaris 92:43+50:47