Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP, SSOL5 - sprint

Orientacijski klub Azimut, Idrija, 6. 9. 2020

M10 (1.3km / 10m / 15KT)

1Rok SedejOK Azimut 09:32+00:00
2Mihej PrezeljOK Azimut 13:31+03:59
3Drejc MalusOK Komenda 13:39+04:07
4Val JarcOK Komenda 15:58+06:26
5Aljoša AndrejcOK Slovenj Gradec 29:03+19:31
6Robi MlakarOK Azimut 30:43+21:11
Kevin KerčmarOK Azimut DNS+ --:--
Anze ObidOK Azimut MP+ --:--

M12 (1.5km / 15m / 15KT)

1Anže KölnerOK Komenda 09:43+00:00
2Jakob KurinčičOK Komenda 10:27+00:44
3David SedejOK Azimut 11:01+01:18
4Enej ŠucOK Komenda 12:56+03:13
5Ožbej MalusOK Komenda 13:21+03:38
6Nejc NovakOK Azimut 14:09+04:26
7Florijan KremžarOK Komenda 14:56+05:13
8Beno BizjakOK Azimut 18:07+08:24

M16 (2.39km / 55m / 15KT)

1Martin JevševarOK Brežice 13:56+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 14:10+00:14
3Rok BogatajOK Azimut 14:29+00:33
4Luka SeljakOK Komenda 15:41+01:45
5Primož GantarOK Azimut 15:47+01:51
6Jan CokanOK Komenda 17:48+03:52
7Iusef AbdelbakyPunto K 17:49+03:53
8Tilen ZupanOK Komenda 18:32+04:36
9Božo BizjakOK Azimut 18:56+05:00
10Borut GantarOK Azimut 20:22+06:26
11Jaka SeljakOK Komenda 26:29+12:33
12Lev ŽižekOK Azimut 33:32+19:36
Aljaž ObidOK Azimut MP+ --:--

M18 (3.1km / 60m / 20KT)

1Pietro SergasPunto K 19:13+00:00
2Enej LogarOK Azimut 19:33+00:20
Natan Maj PoženelOK Komenda MP+ --:--

M21 (3.49km / 80m / 22KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:17+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 16:30+01:13
3Žan RavnikarOK Komenda 16:32+01:15
4Peter TušarOK Azimut 17:06+01:49
5Goran PolojazGAJA Orienteering 18:51+03:34
6Blaž PetrovičOK Polaris 20:22+05:05
7Jaka PiltaverOK Brežice 20:38+05:21
8Tjaž GantarOK Azimut 20:50+05:33
9Jure KavčičOK Komenda 22:25+07:08
10Uroš CankarŠkofjeloški OK 24:47+09:30
11Maurizio FicurGAJA Orienteering 27:24+12:07
12David AndrejcOK Slovenj Gradec 33:26+18:09
Jure ZmrzlikarOK Komenda DNS+ --:--
Jan ŠalamunOK Polaris DNS+ --:--
Matic BlažOK Komenda MP+ --:--

M35 (3.1km / 60m / 20KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 17:25+00:00
2Roberto LarotellaOrienteering Trieste 18:37+01:12
3Marko DudicOK Slovenj Gradec 19:07+01:42
4Aleš PoljanšekOK Azimut 19:33+02:08
5Igor GavrilovOK Komenda 20:03+02:38
6Tomaž KremžarOK Komenda 20:14+02:49
7Gregor ZupanOK Komenda 20:49+03:24
8Boštjan BogatajOK Azimut 21:19+03:54
9Marko ObidOK Azimut 21:32+04:07
10Andrej JarcOK Komenda 22:05+04:40
11Andrej CimermanOK Polaris 22:38+05:13
12Simon KurinčičOK Komenda 22:50+05:25
13Matej SedejOK Azimut 23:34+06:09
14Gregor AndrejcOK Slovenj Gradec 24:54+07:29
15Timotej ŠucOK Komenda 26:21+08:56
16Alessio RozziPD Ajdovščina 27:34+10:09
17Borut SeljakOK Komenda 27:41+10:16
18Erik LogarOK Azimut 29:27+12:02
19Gregor RajOK Slovenj Gradec 31:25+14:00
20Davor PobegaOK Tivoli 31:37+14:12
21Primož PogorelčnikOK Slovenj Gradec 36:52+19:27
Kristjan GantarOK Azimut MP+ --:--

M50 (2.39km / 55m / 15KT)

1Miro ŠalamunOK Polaris 18:27+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 19:30+01:03
3Miha ŠkarabotOK Polaris 20:41+02:14
4Silvo BabičOK Komenda 23:33+05:06
5Aleš BorštnikOK Tivoli 29:24+10:57
Boris ErženŠkofjeloški OK MP+ --:--
Jožko JazbarOK Azimut MP+ --:--
Marijan LebanOK Azimut MP+ --:--

M60 (2.2km / 40m / 15KT)

1Joachim FriessnigOC Fürstenfeld 14:43+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 21:50+07:07
3Vlado SedejOK Azimut 23:56+09:13
Mirko VodovnikOK Slovenj Gradec DNS+ --:--
Roman SladičŠkofjeloški OK MP+ --:--

Odprta (2.2km / 40m / 15KT)

1Erik MikužOK Azimut 15:51+00:00
2Denis MikužOK Azimut 22:18+06:27
Edo in Jerneja Razpet MP+ --:--
Jan Leskovec MP+ --:--

Začetniška (1.5km / 15m / 15KT)

1Lara NemecOK Komenda 14:05+00:00
2Neža JarcOK Komenda 15:56+01:51
3Giorgia SessiaOrienteering Trieste 17:15+03:10
4Klavdija PrezeljOK Azimut 36:19+22:14

Ž10 (1.3km / 10m / 15KT)

1Nika ErženOK Azimut 13:30+00:00
2Jerca KurinčičOK Komenda 16:26+02:56
3Brina GantarOK Azimut 18:03+04:33
4Leila Ema PoženelOK Komenda 24:18+10:48
5Manca PahorOK Komenda 25:01+11:31
6Frida MezgaOK Slovenj Gradec 26:30+13:00
7Miša AndrejcOK Slovenj Gradec 27:02+13:32
8Julija BizjakOK Azimut 28:21+14:51
Teja ŠucOK Komenda MP+ --:--
Lili Ivana RajOK Slovenj Gradec MP+ --:--
Mija JerajOK Komenda MP+ --:--

Ž12 (1.5km / 15m / 15KT)

1Brina KölnerOK Komenda 08:53+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 12:19+03:26
3Ajda JarcOK Komenda 13:43+04:50
4Zarja ŽižekOK Azimut 15:41+06:48
5Naja LončarOK Komenda 16:16+07:23
6Ema Pika RajOK Slovenj Gradec 22:19+13:26

Ž16 (2.2km / 40m / 15KT)

1Nea ErženOK Azimut 14:38+00:00
2Manja LebanOK Azimut 14:41+00:03
3Neža ObidOK Azimut 14:59+00:21
4Stella CigniniPunto K 15:24+00:46
5Nastja FerlugaGAJA Orienteering 15:43+01:05
6Vita MalusOK Komenda 16:51+02:13
7Lana MohoričOK Azimut 18:10+03:32
8Tajda RazpetOK Azimut 18:34+03:56
9Jana MočnikOK Azimut 20:07+05:29
10Špela MajdičOK Azimut 23:22+08:44

Ž18 (2.39km / 55m / 15KT)

1Teja TušarOK Azimut 14:11+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 17:33+03:22
3Zala Serženta SeljakOK Azimut 18:15+04:04
4Karin PustOK Komenda 18:20+04:09

Ž21 (3.1km / 60m / 20KT)

1Katja BabičOK Komenda 17:10+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 20:05+02:55
3Ana Pia PogačarOK Komenda 21:00+03:50
4Zala ZavrlOK Komenda 21:43+04:33
5Karin CesconPunto K 22:38+05:28
6Deja RazpetOK Azimut 22:40+05:30
7Monika RavnikarOK Komenda 24:59+07:49
8Ana ŠalamunOK Polaris 25:29+08:19
9Ajda LampeOK Komenda 26:37+09:27
10Barbara KmetecKamniški OK 27:08+09:58
11Julija FerencOK Tivoli 28:08+10:58
Barbara JoličOK Komenda DNS+ --:--

Ž35 (2.39km / 55m / 15KT)

1Clizia ZambiasiSemiperdo 17:50+00:00
2Tina MočnikOK Komenda 18:37+00:47
3Petja BalažičOK Slovenj Gradec 18:55+01:05
4Sara GaionOrienteering Trieste 20:33+02:43
5Damjana GantarOK Azimut 21:11+03:21
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 21:42+03:52
7Ana PlavčakŠkofjeloški OK 22:47+04:57
8Maja ObidOK Azimut 23:10+05:20
9Marta MalusOK Komenda 23:35+05:45
10Nastja RajOK Slovenj Gradec 24:44+06:54
11Saša ŽižekOK Azimut 24:51+07:01
12Spela BogatajOK Komenda 25:35+07:45
13Petra ParadižOK Komenda 25:43+07:53
14Tanja KmetecKamniški OK 28:25+10:35
15Darja Gorjup PoženelOK Komenda 28:59+11:09
16Elena Gombač ŠucOK Komenda 33:42+15:52
17Maja IsteničOK Azimut 36:41+18:51
18Katarina SedejOK Azimut 36:45+18:55
19Anja Mihelič PogorelčnikOK Slovenj Gradec 40:09+22:19
Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice DNS+ --:--
Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli DNS+ --:--

Ž45 (2.2km / 40m / 15KT)

1Nadia van BuurenOrienteering Trieste 17:20+00:00
2Marina LovisottoFriuli MTB 17:22+00:02
3Cristina RuiniPunto K 19:42+02:22
4Romana ZupanOK Komenda 21:10+03:50
5Alenka Vuga SeljakOK Komenda 22:24+05:04
6Damjana JeršeOK Polaris 23:36+06:16
7Irena BalažičOK Slovenj Gradec 26:55+09:35
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 28:08+10:48
9Maja ProsenOK Komenda 32:25+15:05
10Tanja MezgaOK Slovenj Gradec 41:47+24:27