Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 5 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Črni Vrh nad Idrijo, 5. 9. 2020

M10 (0.98km / 65m / 7KT)

1Drejc MalusOK Komenda 15:15+00:00
2Rok SedejOK Azimut 17:33+02:18
3Robi MlakarOK Azimut 18:22+03:07
4Anze ObidOK Azimut 21:12+05:57
5Val JarcOK Komenda 21:16+06:01
Kevin KerčmarOK Azimut DNS+ --:--
Tilen Golobin DISQ+ --:--

M12 (1.11km / 70m / 8KT)

1Matej FerlugaOK Komenda 12:24+00:00
2Matej BratožPD Ajdovščina 14:18+01:54
3Rado KalcOK Komenda 16:55+04:31
4Enej ŠucOK Komenda 17:14+04:50
5Nejc NovakOK Azimut 19:37+07:13
6Anže KölnerOK Komenda 20:21+07:57
7Jakob KurinčičOK Komenda 20:36+08:12
8David SedejOK Azimut 22:41+10:17
9Beno BizjakOK Azimut 37:35+25:11
10Martin FerencOK Tivoli 38:48+26:24
11Ožbej MalusOK Komenda 40:40+28:16
12Rok CigojPD Ajdovščina 45:00+32:36
13Florijan KremžarOK Komenda 59:52+47:28

M14 (1.47km / 85m / 8KT)

1Luka SeljakOK Komenda 24:06+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 29:20+05:14
3Borut GantarOK Azimut 50:52+26:46
4Božo BizjakOK Azimut 65:02+40:56
5Jan CokanOK Komenda 73:04+48:58
6Aljaž KerševanPD Ajdovščina 81:08+57:02
Denis PremrnPD Ajdovščina DNS+ --:--
Vid FaganelPD Ajdovščina MP+ --:--
Patrik BeltramPD Ajdovščina DNS+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Žan ŠtrukeljPD Ajdovščina DNS+ --:--

M16 (2.25km / 120m / 13KT)

1Pietro SergasPunto K 35:42+00:00
2Alessandro RivettaSemiperdo 36:10+00:28
3Martin JevševarOK Brežice 36:53+01:11
4Nejc TurkOK Komenda 37:18+01:36
5Matevž KuncOK Tivoli 49:04+13:22
6Rok KernOK Komenda 56:13+20:31
7Timotej HribarOK Brežice 63:52+28:10
8Iusef AbdelbakyPunto K 72:36+36:54
9Luka PivkOK Azimut 76:37+40:55
10Primož GantarOK Azimut 82:37+46:55
Tilen ZupanOK Komenda DNF+ --:--

M18 (2.67km / 155m / 15KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 53:27+00:00
2Otto AllwingerMOK 56:44+03:17
Benjamin JamšekOK Azimut DNS+ --:--

M21A (2.56km / 140m / 13KT)

1Valentin ErženOK Azimut 38:03+00:00
2Herwig Jr. AllwingerMOK 41:12+03:09
3Jan ŠalamunOK Polaris 44:06+06:03
4Tomaž PustOK Komenda 46:09+08:06
5Uroš CankarŠOK 49:52+11:49
6Jure KavčičOK Komenda 54:26+16:23
7Maurizio FicurGAJA Orienteering 55:01+16:58

M21B (2.25km / 120m / 13KT)

1Marko ObidOK Azimut 42:32+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 46:20+03:48
3Borut SeljakOK Komenda 52:36+10:04
4Kristjan GantarOK Azimut 54:29+11:57
5Erik MikužOK Azimut 54:54+12:22
6Boštjan BogatajOK Azimut 57:16+14:44
7Timotej ŠucOK Komenda 69:46+27:14
8Matej VidičOK Azimut 71:07+28:35
9Denis MikužOK Azimut 71:41+29:09
10Andrej JarcOK Komenda 73:25+30:53
11Ales FerencOK Tivoli 74:03+31:31
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--
Jože Peternelj DNF+ --:--

M21E (3.37km / 190m / 19KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 42:13+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 43:09+00:56
3Matic BlažOK Komenda 45:54+03:41
4Jaka PiltaverOK Brežice 49:07+06:54
5Goran PolojazGAJA Orienteering 50:57+08:44
6Jernej ZormanOK Komenda 52:04+09:51
7Tjaž GantarOK Azimut 55:04+12:51
8Rajko KračunKamniški OK 60:49+18:36
9Blaž PetrovičOK Polaris 64:17+22:04
10Vid BogovičOK Brežice 64:18+22:05
Jure ZmrzlikarOK Komenda DNF+ --:--

M35 (2.67km / 155m / 15KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 43:32+00:00
2Oleksandr Ievstafiev 48:34+05:02
3Herwig AllwingerMOK 48:44+05:12
4Matej SedejOK Azimut 48:55+05:23
5Bojan JevševarOK Brežice 50:50+07:18
6Dušan PetrovičOK Polaris 58:04+14:32
7Tomaž KremžarOK Komenda 59:49+16:17
8Klemen KendaOK Azimut 60:12+16:40
9Miran KolmanKamniški OK 62:21+18:49

M45 (2.56km / 140m / 13KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 40:52+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 43:16+02:24
3Miha ŠkarabotOK Polaris 45:45+04:53
4Andrea RivettaSemiperdo 45:58+05:06
5Herfried TrummerOCFF 46:59+06:07
6Janez PretnarKamniški OK 52:03+11:11
7Primož SavinšekOK Polaris 52:11+11:19
8Gregor RajOK SG 53:45+12:53
9Marko DudicOK SG 57:33+16:41
10Andrej CimermanOK Polaris 60:30+19:38
11Peter FerlugaGAJA Orienteering 69:17+28:25
12Davor PobegaOK Tivoli 71:38+30:46
13Robert BenkoOK Polaris 75:44+34:52
14Gregor PavličGAJA Orienteering 85:29+44:37

M55 (2.25km / 120m / 13KT)

1Joachim FriessnigOCFF 39:10+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris 39:50+00:40
3Silvij MočnikOK Azimut 40:55+01:45
4Marijan LebanOK Azimut 55:24+16:14
5Roman SladičŠOK 81:41+42:31
6Stanko ČuferPD Ajdovščina 93:14+54:04
Aleš ČerinOK Tivoli DNF+ --:--

M65 (1.91km / 110m / 12KT)

1Vlado SedejOK Azimut 62:43+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 65:17+02:34
3Zdenko PavličGAJA Orienteering 79:28+16:45

odprta (2.25km / 120m / 13KT)

1Igor BončinaOK Slovenske Konjice 43:18+00:00
2Ivo KetePD Ajdovščina 58:42+15:24
Ana Odlazek MP+ --:--
Urša Stradovnik MP+ --:--

Študenti (1.91km / 110m / 12KT)

1Jure Šavc 87:35+00:00
2Marko Pavlinec 142:38+55:03
3Klemen Kastelec 142:44+55:09
4Špela Kocjančič 142:47+55:12

začetniška (1.11km / 70m / 8KT)

1Matija BovconPD Ajdovščina 23:18+00:00
2Klara MahkovecPD Ajdovščina 23:22+00:04
3Maja UgrinOK Tivoli 36:47+13:29
4Lara NemecOK Komenda 37:39+14:21
5Mihej PrezeljOK Azimut 42:19+19:01

Ž10 (0.98km / 65m / 7KT)

1Julija BizjakOK Azimut 13:20+00:00
2Brina GantarOK Azimut 13:23+00:03
3Jerca KurinčičOK Komenda 13:56+00:36
4Lili Ivana RajOK SG 16:23+03:03
5Nika ErženOK Azimut 17:27+04:07
6Manca PahorOK Komenda 19:25+06:05
7Teja ŠucOK Komenda 23:18+09:58
8Klara KremžarOK Komenda 44:22+31:02

Ž12 (1.11km / 70m / 8KT)

1Brina KölnerOK Komenda 17:00+00:00
2Ajda JarcOK Komenda 23:02+06:02
3Ema Pika RajOK SG 61:49+44:49
Naja LončarOK Komenda MP+ --:--

Ž14 (1.47km / 85m / 8KT)

1Nea ErženOK Azimut 23:34+00:00
2Neža ObidOK Azimut 31:26+07:52
3Špela MajdičOK Azimut 32:40+09:06
4Tinka FerencOK Tivoli 35:19+11:45
5Jana MočnikOK Azimut 48:54+25:20
6Nikolina UgrinOK Tivoli 55:21+31:47
7Lucija KremžarOK Komenda 59:20+35:46
Neža ŠtorPD Ajdovščina DNS+ --:--
Agnes RemecPD Ajdovščina DNS+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina DNS+ --:--
Hana MamičPD Ajdovščina DNS+ --:--

Ž16 (1.91km / 110m / 12KT)

1Manja LebanOK Azimut 41:51+00:00
2Stella CigniniPunto K 46:10+04:19
3Karin PustOK Komenda 50:43+08:52
4Vita MalusOK Komenda 76:37+34:46
Nastja FerlugaGAJA Orienteering MP+ --:--

Ž18 (2.25km / 120m / 13KT)

1Tina KernOK Komenda 38:31+00:00
2Karmen PivkOK Azimut 47:29+08:58
3Ana Pia PogačarOK Komenda 47:44+09:13
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 55:05+16:34
5Teja TušarOK Azimut 55:21+16:50
6Nika RavnikarOK Komenda 60:21+21:50
7Anja ŠkarabotOK Polaris 62:28+23:57

Ž21B (1.91km / 110m / 12KT)

1Julija FerencOK Tivoli 42:48+00:00
2Tina MočnikOK Komenda 57:36+14:48
3Ana ŠalamunOK Polaris 58:04+15:16
4Maja IsteničOK Azimut 60:25+17:37
5Špela TrunkOK Komenda 63:31+20:43
6Elena Gombač ŠucOK Komenda 71:22+28:34
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 75:17+32:29
8Damjana GantarOK Azimut 78:51+36:03
9Darja Gorjup PoženelOK Komenda 80:18+37:30
10Katarina SedejOK Azimut 87:58+45:10
11Nataša BogatajOK Azimut 91:44+48:56
12Marta MalusOK Komenda 92:20+49:32
Tanja KmetecKamniški OK DNF+ --:--

Ž21E (2.67km / 155m / 15KT)

1Katja BabičOK Komenda 37:16+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 50:18+13:02
3Nika PoljanšekOK Azimut 51:58+14:42
4Lara GantarOK Azimut 55:37+18:21
5Deja RazpetOK Azimut 61:31+24:15
6Polona JezeršekOK Komenda 66:09+28:53
7Barbara KmetecKamniški OK 87:56+50:40
8Karin CesconPunto K 96:22+59:06
Barbara JoličOK Komenda DNS+ --:--
Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--

Ž35 (2.56km / 140m / 13KT)

1Clizia ZambiasiSemiperdo 52:22+00:00
2Petja BalažičOK SG 57:17+04:55
3Anica HribarOK Brežice 58:30+06:08
4Lidija BenigarKamniški OK 69:47+17:25
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 79:44+27:22
6Tina ZagorcKamniški OK 80:06+27:44
7Chiara SepinGAJA Orienteering 81:23+29:01
8Nastja RajOK SG 86:45+34:23
9Petra ParadižOK Komenda 97:42+45:20
10Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 139:18+86:56

Ž45 (1.91km / 110m / 12KT)

1Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 48:42+00:00
2Cristina RuiniPunto K 58:53+10:11
3Romana ZupanOK Komenda 61:12+12:30
4Petra StojanOK Komenda 61:24+12:42
5Tünde AllwingerMOK 64:10+15:28
6Marjanca PoljanšekOK Azimut 75:22+26:40
7Irma PretnarKamniški OK 77:57+29:15
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 81:55+33:13
Maja ProsenOK Komenda DNF+ --:--