Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 1 - sprint

Orientacijski klub Slovenj Gradec, , 7. 12. 2019

M 10 (1.8km / 10m / 12KT)

1Andraž MiheljakOK SG 11:27+00:00
2Drejc MalusOK Komenda 13:29+02:02
3Rok SedejOK Azimut 16:10+04:43
4Aljoša AndrejcOK SG 19:43+08:16
5Lenart AndrejcOK SG 34:36+23:09

M 12 (2.2km / 10m / 16KT)

1David SedejOK Azimut 13:58+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 15:15+01:17
3Enej ŠucOK Komenda 16:11+02:13
4Oskar FoškiOK Polaris 16:45+02:47
5Jakob KurinčičOK Komenda 17:41+03:43
6Staš SvetecOK SG 18:27+04:29
7Ožbej MalusOK Komenda 18:38+04:40
8Ištvan ValičOK SG 19:00+05:02
9Matej BratožPD Ajdovščina 19:37+05:39
10Ruj David MlakarOK SG 23:14+09:16
11Rok CigojPD Ajdovščina 24:32+10:34
12Vidjan LenartOK SG 50:09+36:11
Nik PotočanOK SG DNS+ --:--

M 16 (3.45km / 15m / 20KT)

1Nejc TurkOK Komenda 17:40+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 19:54+02:14
3Božo BizjakOK Azimut 24:14+06:34
4Jaka SeljakOK Komenda 25:28+07:48
5Matevž ŠtifterOK SG 28:23+10:43
6Tevž MiheljakOK SG 29:01+11:21
7Lev ŽižekOK Azimut 35:29+17:49
Jan CokanOK Komenda MP+ --:--
Aljaž KerševanPD Ajdovščina MP+ --:--
Jakob NovakPD Ajdovščina DNS+ --:--

M 21 (4.51km / 20m / 28KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 18:03+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 18:19+00:16
3Matic BlažOK Komenda 18:40+00:37
4Žan RavnikarOK Komenda 20:46+02:43
5Natan Maj PoženelOK Komenda 20:59+02:56
6Žiga AndrejcOK SG 21:10+03:07
7Tjaž GantarOK Azimut 23:48+05:45
8Uroš CankarŠOK 25:07+07:04
9David AndrejcOK SG 25:58+07:55
10Klemen AndrejcOK SG 27:20+09:17
11Jaka CesarOK SG 27:43+09:40
12Andraž DreščekOK Azimut 27:58+09:55
13Marko PritržnikOK SG 32:42+14:39
Blaž MarotOK SG MP+ --:--

M 35 (4.51km / 20m / 28KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 20:58+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 22:15+01:17
3Roberto LarotellaO Trieste 22:50+01:52
4Marko DudicOK SG 22:53+01:55
5Tomaž PustOK Komenda 23:20+02:22
6Oleksandr Ievstafiev 24:14+03:16
7Jožko JazbarOK Azimut 24:27+03:29
8Valentin ErženOK Azimut 25:19+04:21
9Gregor AndrejcOK SG 25:26+04:28
10Blaž MiheljakOK SG 26:46+05:48
11Tomaž PritržnikOK SG 27:52+06:54
12Valter FoškiOK Polaris 28:12+07:14
13Franc MalusOK Komenda 28:14+07:16
14Matej SedejOK Azimut 28:22+07:24
15Klemen KendaOK Azimut 29:01+08:03
16Timotej ŠucOK Komenda 30:14+09:16
17Primož PogorelčnikOK SG 33:27+12:29
18Marko PahorOK Komenda 39:41+18:43
Igor GavrilovOK Komenda DNS+ --:--
Samo CokanOK SG DNS+ --:--

M 50 (3.45km / 15m / 20KT)

1Miro ŠalamunOK Polaris 18:55+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 19:44+00:49
3Boris ErženŠOK 20:08+01:13
4Miha ŠkarabotOK Polaris 20:31+01:36
5Dušan SmoleOK Polaris 21:53+02:58
6Igor BončinaOK Slovenske Konjice 22:09+03:14
7Aleš BorštnikOK Tivoli 22:14+03:19

M 60 (2.95km / 15m / 18KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 17:34+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 26:38+09:04
3Janko LapajneOK Azimut 30:00+12:26
4Silvester ZamanOK Azimut 34:46+17:12
Mirko VodovnikOK SG MP+ --:--

OPEN (3.45km / 15m / 20KT)

1Jan Patrick Kariž 19:51+00:00

Otroci / kids (1.8km / 10m / 12KT)

1Ida Antonija RajOK SG 17:12+00:00
2Inga MarkovičOK SG 18:06+00:54
3Robin Teo PoženelOK Komenda 20:31+03:19
4Teja ŠucOK Komenda 22:17+05:05
5Ilija Ievstafiev 25:30+08:18
6Žiga SedejOK Azimut 26:23+09:11
7Tin ŠucOK Komenda 26:24+09:12
8Zana JazbarOK Azimut 28:20+11:08
8Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 28:20+11:08
10Laura AndrejcOK SG 34:19+17:07
11Gal Janšek VodovnikOK SG 41:39+24:27
Tinkara CankarŠOK DNF+ --:--

Ž 10 (1.8km / 10m / 12KT)

1Lili Ivana RajOK SG 11:29+00:00
2Miša AndrejcOK SG 12:26+00:57
3Frida MezgaOK SG 20:31+09:02
4Nika ErženOK Azimut 20:32+09:03
5Jerca KurinčičOK Komenda 24:08+12:39
6Vilina LenartOK SG 26:44+15:15
7Leila Ema PoženelOK Komenda 32:39+21:10
8Manca PahorOK Komenda 34:41+23:12
Alicija MlakarOK SG MP+ --:--
Mija JerajOK Komenda DNS+ --:--
Pia PotočanOK SG DNS+ --:--

Ž 12 (2.2km / 10m / 16KT)

1Brina KölnerOK Komenda 18:28+00:00
2Ema Pika RajOK SG 18:54+00:26
3Zarja ŽižekOK Azimut 24:08+05:40
Sara KerševanPD Ajdovščina DNF+ --:--
Ajda JerajOK Komenda DNS+ --:--

Ž 16 (3.45km / 15m / 20KT)

1Nea ErženOK Azimut 19:34+00:00
2Zala LozarPD Ajdovščina 48:25+28:51
3Hana MamičPD Ajdovščina 52:25+32:51
Vita MalusOK Komenda MP+ --:--
Manja LebanOK Azimut DNS+ --:--

Ž 18 (3.84km / 20m / 23KT)

1Teja TušarOK Azimut 20:42+00:00
2Tina KernOK Komenda 20:48+00:06
3Karin PustOK Komenda 23:04+02:22
4Nika RavnikarOK Komenda 28:29+07:47

Ž 21 (3.84km / 20m / 23KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 18:32+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 21:19+02:47
3Ana Pia PogačarOK Komenda 21:29+02:57
4Brina FoškiOK Polaris 26:01+07:29
5Barbara KmetecKamniški OK 27:35+09:03

Ž 35 (3.84km / 20m / 23KT)

1Petja BalažičOK SG 21:29+00:00
2Nastja RajOK SG 22:59+01:30
3Maja Zavrl 24:13+02:44
4Mojca FoškiOK Polaris 25:11+03:42
5Nuša HribarOK Brežice 26:06+04:37
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 26:09+04:40
7Petra ParadižOK Komenda 26:45+05:16
8Saša ŽižekOK Azimut 28:32+07:03
9Elena Gombač ŠucOK Komenda 29:39+08:10
10Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 30:12+08:43
11Maja IsteničOK Azimut 30:57+09:28
12Ksenija ŠtifterOK SG 34:11+12:42
13Maja Visinski AndrejcOK SG 35:03+13:34
14Marta MalusOK Komenda 36:56+15:27
15Katarina SedejOK Azimut 40:59+19:30
16Darja Gorjup PoženelOK Komenda 45:13+23:44
Lidija BenigarKamniški OK DNS+ --:--
Spela BogatajOK Komenda DNS+ --:--

Ž 45 (2.95km / 15m / 18KT)

1Nadia van BuurenO Trieste 18:58+00:00
2Urška Kordiš MiheljakOK SG 22:33+03:35
3Maja ProsenOK Komenda 22:49+03:51
4Damjana JeršeOK Polaris 24:24+05:26
5Olga PogorevčnikOK SG 24:47+05:49
6Irena BalažičOK SG 24:55+05:57
7Petra StojanOK Komenda 26:57+07:59
8Darja VodlanOK Polaris 32:52+13:54
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 40:38+21:40
10Marija KovačPD Ajdovščina 62:47+43:49
Tina FrasOK SG DNS+ --:--