Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 7 - Prenje - srednja

Orientacijski klub Komenda, Prenje, Cerklje na Gorenjskem, 4. 10. 2020

M10 (1.2km / m / 8KT)

1Val JarcOK Komenda 10:54+00:00
2Rok SedejOK Azimut 11:21+00:27
3Drejc MalusOK Komenda 14:42+03:48
4Jurij FlorjančičOK Komenda 15:33+04:39
5Anze ObidOK Azimut 18:09+07:15
Vacant +-11:06

M12 (1.53km / m / 10KT)

1David SedejOK Azimut 15:24+00:00
2Martin FerencOK Tivoli 17:09+01:45
3Enej ŠucOK Komenda 19:22+03:58
4Jakob KurinčičOK Komenda 19:33+04:09
5Nejc NovakOK Azimut 20:37+05:13
6Florijan KremžarOK Komenda 20:41+05:17
7Ožbej MalusOK Komenda 21:31+06:07
8Rok CigojPD Ajdovščina 23:23+07:59
9Matej BratožPD Ajdovščina 29:16+13:52
10Beno BizjakOK Azimut 32:08+16:44
Anže KölnerOK Komenda DNS+ --:--

M14 (1.89km / m / 11KT)

1Luka SeljakOK Komenda 17:01+00:00
2Jan CokanOK Komenda 35:06+18:05
3Jaka SeljakOK Komenda 35:41+18:40
4Božo BizjakOK Azimut 35:54+18:53
5Borut GantarOK Azimut 37:17+20:16
6Aljaž KerševanPD Ajdovščina 40:46+23:45
7Lev ŽižekOK Azimut 93:55+76:54
Tine NovakPD Ajdovščina DNF+ --:--
Vacant +-18:59
Gal NemečekPD Ajdovščina MP+ --:--

M16 (2.37km / m / 14KT)

1Nejc TurkOK Komenda 30:06+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 36:03+05:57
3Tilen ZupanOK Komenda 44:32+14:26
4Primož GantarOK Azimut 48:22+18:16
Rok KernOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-31:54

M18 (3.3km / m / 16KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00
Vacant +00:00

M21A (3.3km / m / 16KT)

1Valentin ErženOK Azimut 44:26+00:00
2Tomaž PustOK Komenda 46:09+01:43
3Pablo Cabrera Molina 51:08+06:42
4Uroš CankarŠOK 70:30+26:04
5Carlos Hueltes 102:14+57:48

M21B (2.37km / m / 14KT)

1Marko ObidOK Azimut 33:38+00:00
2Timotej ŠucOK Komenda 38:21+04:43
3Kristjan GantarOK Azimut 40:54+07:16
4Simon KurinčičOK Komenda 42:17+08:39
5Andrej JarcOK Komenda 57:26+23:48
6Matej VidičOK Azimut 59:54+26:16
7David AndrejcOK SG 69:19+35:41
8Marko KernOK Komenda 71:50+38:12
9Ales FerencOK Tivoli 95:55+62:17
Borut SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-34:22

M21E (4.05km / m / 18KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 45:46+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 50:30+04:44
3Vid BogovičOK Brežice 51:29+05:43
4Maurizio FicurGAJA Orienteering 85:00+39:14
Matjaž ŠtanfelOK Azimut DNF+ --:--
Vacant +-46:14
Vacant +-46:14
Vacant +-46:14

M35 (3.45km / m / 16KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 35:45+00:00
2Igor GavrilovOK Komenda 40:20+04:35
3Vaclav SeberaO-Runari 44:56+09:11
4Oleksandr Ievstafiev 55:59+20:14
5Sergey Churkin 57:14+21:29
6Tomaž KremžarOK Komenda 58:03+22:18
7Klemen KendaOK Azimut 59:30+23:45
8Matej SedejOK Azimut 60:43+24:58
Vacant +-36:15
Vacant +-36:15

M45 (2.83km / m / 13KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 41:37+00:00
2Igor BončinaOK Slovenske Konjice 52:43+11:06
3Jožko JazbarOK Azimut 58:53+17:16
4Miha ŠkarabotOK Polaris 59:08+17:31
5Gregor RajOK SG 79:27+37:50
Vacant +-42:23
Vacant +-42:23

M55 (2.04km / m / 11KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli 41:27+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 41:37+00:10
3Silvo BabičOK Komenda 42:21+00:54
4Aleš ČerinOK Tivoli 44:49+03:22
5Roman SladičŠOK 48:12+06:45
6Marijan LebanOK Azimut 53:28+12:01

M65 (2.04km / m / 11KT)

1Vlado SedejOK Azimut 59:26+00:00
Vacant +-60:34
Janko LapajneOK Azimut DNS+ --:--

OPEN (2.37km / m / 14KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00

OTROŠKA (1.2km / m / 8KT)

1Neža JarcOK Komenda 18:22+00:00
2Urban KnavsOK Komenda 21:10+02:48
3Tin ŠucOK Komenda 21:48+03:26
4Lina GrabljevecOK Komenda 24:00+05:38
5Matias Zomič 27:05+08:43
6Kona OstermanOK Polaris 29:17+10:55
7Matic Musek 29:28+11:06
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--
Vianez BončinaOK Slovenske Konjice DNS+ --:--
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Tinkara CankarŠOK DNS+ --:--

ZAČETNIŠKA (1.53km / m / 10KT)

1Marko FlorjaničOK Komenda 22:52+00:00
2Ožbej Urbančič 24:48+01:56
3Jaka Pavec 24:55+02:03
4Julija BizjakOK Azimut 26:29+03:37
5Hana Remešova 31:37+08:45
6Nataša Zomič 31:42+08:50
7Robi MlakarOK Azimut 33:29+10:37
8Franc CiperleOK Komenda 35:28+12:36
9Jernej JudežOK Komenda 37:46+14:54
10Natalija Kunc RešekOK Tivoli 46:24+23:32

Ž10 (1.2km / m / 8KT)

1Mija JerajOK Komenda 10:46+00:00
2Brina GantarOK Azimut 12:17+01:31
3Jerca KurinčičOK Komenda 12:24+01:38
4Klara KremžarOK Komenda 13:18+02:32
5Lili Ivana RajOK SG 13:42+02:56
6Nika ErženOK Azimut 14:20+03:34
7Manca PahorOK Komenda 16:13+05:27
8Leila Ema PoženelOK Komenda 16:41+05:55
9Katarina KremžarOK Komenda 19:18+08:32
Vacant +-11:14
Teja ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-11:14

Ž12 (1.53km / m / 10KT)

1Ajda JerajOK Komenda 15:38+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 15:59+00:21
3Ema Pika RajOK SG 18:06+02:28
4Ajda JarcOK Komenda 18:31+02:53
5Zarja ŽižekOK Azimut 70:38+55:00
Vacant +-16:22
Vacant +-16:22

Ž14 (1.89km / m / 11KT)

1Neža ObidOK Azimut 22:45+00:00
2Nea ErženOK Azimut 28:37+05:52
3Lucija KremžarOK Komenda 38:29+15:44
4Jana MočnikOK Azimut 42:04+19:19
5Tinka FerencOK Tivoli 42:39+19:54
6Mojca KuncOK Tivoli 43:02+20:17
7Špela MajdičOK Azimut 46:55+24:10
8Patricija KernOK Komenda 51:40+28:55
9Vita PogačarOK Komenda 78:27+55:42
Vacant +-23:15
Hana MamičPD Ajdovščina DNS+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina DNS+ --:--

Ž16 (1.89km / m / 11KT)

1Manja LebanOK Azimut 25:35+00:00
2Karin PustOK Komenda 28:49+03:14
3Vita MalusOK Komenda 30:10+04:35
4Lana MohoričOK Azimut 31:46+06:11
5Zala FerencOK Tivoli 39:08+13:33
6Živa KoderOK Tivoli 89:14+63:39
Tajda RazpetOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-26:25

Ž18 (2.37km / m / 14KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 32:59+00:00
2Teja TušarOK Azimut 33:11+00:12
3Tina KernOK Komenda 35:13+02:14
4Nika RavnikarOK Komenda 43:54+10:55
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 44:25+11:26
6Neža NemecOK Komenda 61:52+28:53
Vacant +-33:01

Ž21B (1.89km / m / 11KT)

1Urša ŠtanfelOK Azimut 29:32+00:00
2Julija FerencOK Tivoli 32:17+02:45
3Ajda LampeOK Komenda 37:41+08:09
4Tina MočnikOK Komenda 37:45+08:13
5Alenka Vuga SeljakOK Komenda 42:46+13:14
6Nika ZavašnikOK Komenda 45:45+16:13
7Marta MalusOK Komenda 49:13+19:41
8Darja Gorjup PoženelOK Komenda 50:00+20:28
9Damjana GantarOK Azimut 53:14+23:42
10Maja IsteničOK Azimut 53:51+24:19
11Spela BogatajOK Komenda 58:27+28:55
12Katarina SedejOK Azimut 71:17+41:45
13Tanja KmetecKamniški OK 79:55+50:23
Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice DNS+ --:--
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Maja ObidOK Azimut DNF+ --:--
Lara ZupanOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-30:28

Ž21E (3.45km / m / 16KT)

1Katja BabičOK Komenda 41:06+00:00
2Eneja OstermanOK Polaris 42:44+01:38
3Zala ZavrlOK Komenda 51:53+10:47
4Nika PoljanšekOK Azimut 52:14+11:08
5Barbara KmetecKamniški OK 61:07+20:01
6Deja RazpetOK Azimut 64:32+23:26
7Polona JezeršekOK Komenda 65:10+24:04
8Monika RavnikarOK Komenda 69:15+28:09
Vacant +-42:54

Ž35 (2.83km / m / 13KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 49:51+00:00
2Petja BalažičOK SG 69:57+20:06
3Ana PlavčakŠOK 70:44+20:53
4Petra ParadižOK Komenda 78:51+29:00
5Saša ŽižekOK Azimut 82:00+32:09
6Nastja RajOK SG 84:41+34:50
Vacant +-50:09
Vacant +-50:09
Irena Hacin KölnerOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-50:09

Ž45 (2.04km / m / 11KT)

1Romana ZupanOK Komenda 46:02+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 69:04+23:02
3Maja ProsenOK Komenda 71:58+25:56
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 79:56+33:54
Vacant +-47:58
Vacant +-47:58
Petra StojanOK Komenda DNS+ --:--