Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 6 - srednja

Orientacijski klub Brežice, Novo mesto, 20. 9. 2020

M10 (1.64km / 30m / 8KT)

1Rok SedejOK Azimut 13:06+00:00
2Anze ObidOK Azimut 17:26+04:20
3Val JarcOK Komenda 17:37+04:31
Drejc MalusOK Komenda DNF+ --:--

M12 (1.87km / 35m / 9KT)

1Matej FerlugaOK Komenda 13:17+00:00
2David SedejOK Azimut 14:09+00:52
3Rado KalcOK Komenda 19:01+05:44
4Enej ŠucOK Komenda 19:19+06:02
5Nejc NovakOK Azimut 27:08+13:51
6Jakob KurinčičOK Komenda 29:30+16:13
7Florijan KremžarOK Komenda 30:16+16:59
8Beno BizjakOK Azimut 35:08+21:51
9Dominik HribarOK Brežice 41:05+27:48
Oskar FoškiOK Polaris MP+ --:--
Martin FerencOK Tivoli MP+ --:--

M14 (2.26km / 55m / 11KT)

1Jan CokanOK Komenda 18:32+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 19:27+00:55
3Luka SeljakOK Komenda 23:50+05:18
4Aljaž KerševanPD Ajdovščina 30:35+12:03
5Tine NovakPD Ajdovščina 30:39+12:07
6Božo BizjakOK Azimut 31:29+12:57
7Borut GantarOK Azimut 32:46+14:14
8Jaka SeljakOK Komenda 38:16+19:44
Vid FaganelPD Ajdovščina MP+ --:--
Jakob PečenkoPD Ajdovščina DNS+ --:--

M16 (2.97km / 85m / 13KT)

1Nejc TurkOK Komenda 21:28+00:00
2Pietro SergasPunto K 22:30+01:02
3Martin JevševarOK Brežice 23:46+02:18
4Primož GantarOK Azimut 31:04+09:36
5Tilen ZupanOK Komenda 36:11+14:43
6Timotej HribarOK Brežice 41:00+19:32
Luka AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

M21A (3.81km / 105m / 17KT)

1Zoran FurmanOK Slov. Konjice 34:32+00:00
2Tomaž PustOK Komenda 37:16+02:44
3Jan ŠalamunOK Polaris 37:36+03:04
4Valentin ErženOK Azimut 38:37+04:05
Jure KavčičOK Komenda DNS+ --:--

M21B (2.97km / 85m / 13KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 23:16+00:00
2Marko ObidOK Azimut 26:25+03:09
3Kristjan GantarOK Azimut 27:02+03:46
4Boštjan BogatajOK Azimut 31:22+08:06
5Timotej ŠucOK Komenda 32:18+09:02
6Borut SeljakOK Komenda 33:39+10:23
7Ales FerencOK Tivoli 34:59+11:43
8Andraž DreščekOK Azimut 39:30+16:14

M21E (4.41km / 135m / 23KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 27:00+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 28:33+01:33
3Simon StanonikOK Azimut 29:48+02:48
4Peter TušarOK Azimut 30:31+03:31
5Mark BogatajOK Azimut 34:26+07:26
6Gregor HvalaOK Azimut 34:54+07:54
7Andraž HribarOK Brežice 35:45+08:45
8Vid BogovičOK Brežice 36:12+09:12
9Jernej ZormanOK Komenda 36:57+09:57
10Roberto LarotellaORIENTEERING TRIESTE 57:21+30:21

M35 (3.81km / 105m / 17KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 28:25+00:00
2Daniel LebarOK Slov. Konjice 29:41+01:16
3Gregor AnderluhOK Polaris 31:29+03:04
4Blaž KölnerOK Komenda 31:56+03:31
5Herwig AllwingerMOK 33:48+05:23
6Matej SedejOK Azimut 34:55+06:30
7Tomaž KremžarOK Komenda 36:45+08:20
8Klemen KendaOK Azimut 41:08+12:43
Boris BaumanMOK DNS+ --:--

M45 (2.97km / 85m / 13KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 21:47+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 23:57+02:10
3Valter FoškiOK Polaris 27:47+06:00
4Miha ŠkarabotOK Polaris 28:33+06:46
5Peter FerlugaGAJA Orienteering 30:03+08:16
6Boris ErženŠOK 31:02+09:15
7Aleš ZupanOK Polaris 33:26+11:39
Igor BončinaOK Slovenske Konjice DNF+ --:--

M55 (2.82km / 75m / 14KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli 32:08+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 32:50+00:42
3Marijan LebanOK Azimut 43:37+11:29
4Roman SladičŠOK 45:18+13:10

M65 (2.51km / 60m / 11KT)

1Vlado SedejOK Azimut 40:43+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 52:38+11:55

OPEN (2.82km / 75m / 14KT)

1Alja Jana 70:20+00:00
Marko KernOK Komenda MP+ --:--

Začetniki (1.87km / 35m / 9KT)

1Lejla CunjaGAJA Orienteering 28:06+00:00
2Julija BizjakOK Azimut 34:03+05:57
3Maja UgrinOK Tivoli 40:41+12:35
4Žiga SedejOK Azimut 57:08+29:02
Laura VasselliPunto K DNS+ --:--
Silvija Kern 3AOK Komenda MP+ --:--

Ž10 (1.64km / 30m / 8KT)

1Mija JerajOK Komenda 13:36+00:00
2Giorgia SessiORIENTEERING TRIESTE 17:45+04:09
3Brina GantarOK Azimut 19:54+06:18
4Jerca KurinčičOK Komenda 22:11+08:35
5Teja ŠucOK Komenda 23:04+09:28
6Katarina KremžarOK Komenda 23:55+10:19
7Manca PahorOK Komenda 24:09+10:33
8Klara KremžarOK Komenda 34:04+20:28
9Nika ErženOK Azimut 54:07+40:31

Ž12 (1.87km / 35m / 9KT)

1Ajda JerajOK Komenda 22:11+00:00
2Ajda JarcOK Komenda 26:53+04:42

Ž14 (2.26km / 55m / 11KT)

1Neža ObidOK Azimut 20:09+00:00
2Nea ErženOK Azimut 20:16+00:07
3Tinka FerencOK Tivoli 26:58+06:49
4Nikolina UgrinOK Tivoli 33:31+13:22
5Zala LozarPD Ajdovščina 33:37+13:28
6Špela MajdičOK Azimut 36:01+15:52
7Hana MamičPD Ajdovščina 39:47+19:38
8Neža ŠtorPD Ajdovščina 40:35+20:26
9Jana MočnikOK Azimut 58:06+37:57
10Lucija KremžarOK Komenda 64:09+44:00
11Agnes RemecPD Ajdovščina 76:13+56:04
Patricija KernOK Komenda MP+ --:--

Ž16 (2.82km / 75m / 14KT)

1Nastja FerlugaGAJA Orienteering 27:30+00:00
2Manja LebanOK Azimut 33:27+05:57
3Lana MohoričOK Azimut 34:45+07:15
4Karin PustOK Komenda 35:02+07:32
5Stella CigniniPunto K 38:44+11:14
6Vita MalusOK Komenda 41:08+13:38

Ž18 (2.97km / 85m / 13KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 24:59+00:00
2Teja TušarOK Azimut 30:54+05:55
3Nika RavnikarOK Komenda 34:02+09:03
Neža NemecOK Komenda DNS+ --:--

Ž21B (2.26km / 55m / 11KT)

1Julija FerencOK Tivoli 20:43+00:00
2Urša ŠtanfelOK Azimut 21:22+00:39
3Ana ŠalamunOK Polaris 21:51+01:08
4Alenka Vuga SeljakOK Komenda 27:03+06:20
5Damjana GantarOK Azimut 27:17+06:34
6Spela BogatajOK Komenda 28:37+07:54
7Ajda LampeOK Komenda 31:08+10:25
8Maja IsteničOK Azimut 34:41+13:58
9Maja ObidOK Azimut 34:42+13:59
10Nataša BogatajOK Azimut 36:51+16:08
11Marta MalusOK Komenda 41:21+20:38
12Elena Gombač ŠucOK Komenda 48:07+27:24
13Katarina SedejOK Azimut 62:58+42:15
Špela VerbičOK Komenda DNS+ --:--

Ž21E (3.81km / 105m / 17KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 31:33+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 39:29+07:56
3Deja RazpetOK Azimut 39:48+08:15
4Polona JezeršekOK Komenda 40:31+08:58
5Monika RavnikarOK Komenda 43:33+12:00
6Barbara KmetecKamniški OK 43:45+12:12
7Lara GantarOK Azimut 48:06+16:33
Katja BabičOK Komenda DNS+ --:--
Zala ZavrlOK Komenda DNS+ --:--

Ž35 (2.97km / 85m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 29:06+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 29:59+00:53
3Mojca FoškiOK Polaris 33:14+04:08
4Tina ZagorcKamniški OK 33:33+04:27
5Ana PlavčakŠOK 34:35+05:29
6Saša ŽižekOK Azimut 38:41+09:35
7Chiara SepinGAJA Orienteering 42:15+13:09
8Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 43:05+13:59
9Petra ParadižOK Komenda 45:24+16:18

Ž45 (2.51km / 60m / 11KT)

1Cristina RuiniPunto K 35:30+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 35:40+00:10
3Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 36:02+00:32
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 47:22+11:52
5Maja ProsenOK Komenda 48:54+13:24
6Damjana JeršeOK Polaris 59:52+24:22