Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL7 - Novoletne štafete - štafeta

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 4. 1. 2020

A1

OK Azimut
5.1 Klemen Kenda [13:32]
5.2 Mark Bogataj [10:18]
23:50+00:00
OK Azimut
3.1 Nejc Kodrič [14:56]
3.2 Peter Tušar [9:25]
24:21+00:31
OK Azimut
1.1 Teja Tušar [13:16]
1.2 Valentin Eržen [12:05]
25:21+01:31
OK Azimut
4.1 Nika Poljanšek [12:44]
4.2 Marko Obid [12:54]
25:38+01:48
OK Azimut
2.1 Deja Razpet [12:39]
2.2 Uroš Cankar [14:14]
26:53+03:03

A2

OK Azimut
15.1 Klemen Kenda [17:22]
15.2 Mark Bogataj [11:09]
28:31+00:00
OK Azimut
13.1 Nejc Kodrič [19:37]
13.2 Peter Tušar [11:58]
31:35+03:04
OK Azimut
11.1 Teja Tušar [17:03]
11.2 Valetin Eržen [14:57]
32:00+03:29
OK Azimut
12.1 Deja Razpet [21:02]
12.2 Uroš Cankar [15:13]
36:15+07:44
OK Azimut
14.1 Nika Poljanšek [21:36]
14.2 Marko Obid [14:55]
36:31+08:00

B2

OK Azimut
33.1 Neža Obid [8:59]
33.2 Aljaž Obid [9:39]
18:38+00:00
OK Azimut
37.1 Rok Bogataj [9:13]
37.2 Nea Eržen [9:30]
18:43+00:05
OK Azimut
35.1 Primož Gantar [15:51]
35.2 Jana Močnik [12:48]
28:39+10:01
OK Azimut
31.1 Tajda Razpet [20:27]
31.2 Špela Majdič [14:40]
35:07+16:29
OK Azimut
34.1 Borut Gantar [24:18]
34.2 Kristjan Gantar [11:45]
36:03+17:25
OK Azimut
36.1 Božo Bizjak [30:13]
36.2 Maja Obid [14:48]
45:01+26:23
OK Azimut
32.1 Damjana Gantar [36:27]
32.2 Vlado Sedej [19:38]
56:05+37:27