Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 10 - tek za soteskarjem in tek po spominu - sprint

Orientacijski klub Polaris, Šiška, Ljubljana, 12. 1. 2020

A (1.68km / m / 19KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 18:20+00:00
2Marko DudicOK SG 23:14+04:54
3Blaž KölnerOK Komenda 24:09+05:49
4Dušan PetrovičOK Polaris 26:22+08:02
5Karin PustOK Komenda 29:57+11:37
6Boris ErženŠOK 30:55+12:35
7Tomaž PustOK Komenda 31:59+13:39
8Igor BončinaOK Slovenske Konjice 32:35+14:15
9Miha ŠkarabotOK Polaris 39:48+21:28

B (1.29km / m / 17KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 12:16+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 15:24+03:08
3Tomaž PustOK Komenda 17:09+04:53
4Luka AnderluhOK Polaris 18:33+06:17
5Blaž PetrovičOK Polaris 19:50+07:34
6Slavljenec SoteskarOK Polaris 19:59+07:43
7Gašper PetrovičOK Polaris 20:04+07:48
8Marko DudćOK SG 20:52+08:36
9Jernej MarkeljOK Polaris 21:12+08:56
10Saša ŽižekOK Azimut 21:32+09:16
11Mha ŠkarabotOK Polaris 21:49+09:33
12Irena Hacin KölnerOK Komenda 22:04+09:48
13Maja AnderluhOK Polaris 26:51+14:35
14Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 28:00+15:44
15Katarina AnderluhOK Polaris 28:30+16:14
16Uroš CankarŠOK 28:35+16:19
17Vlado SedejOK Azimut 31:13+18:57
Tomaž JavornikOK Polaris MP+ --:--
Roman SladičŠOK DNS+ --:--
Elena Gombač ŠucOK Komenda MP+ --:--
Nizzy BončinaOK Azimut MP+ --:--
Petra StojanOK Komenda MP+ --:--
Rok ŽižekOK Azimut MP+ --:--
Bojan JevševarOK Brežice MP+ --:--
Anica HribarOK Brežice MP+ --:--
Ana PlavčakŠOK DNS+ --:--
Boris ErženŠOK MP+ --:--

C (0.98km / m / 6KT)

1Anže KölnerOK Komenda 07:44+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 09:32+01:48
3Lana Malič 28:35+20:51
4Tin ŠucOK Komenda 28:54+21:10
5Frida MezgaOK SG 32:36+24:52
Tanja MezgaOK SG DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--