Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Test 1 - 3000m - drugo

OZS, , 11. 1. 2020

A (0.0km / 0m / 0KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 09:59+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 11:06+01:07
3Katja BabičOK Komenda 11:42+01:43
3Nejc TurkOK Komenda 11:42+01:43
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 12:51+02:52
6Teja TušarOK Azimut 13:26+03:27
7Tina KernOK Komenda 13:33+03:34
8Nea ErženOK Azimut 13:52+03:53
9Zala ZavrlOK Komenda 14:25+04:26
10Neža ObidOK Azimut 14:36+04:37
11Lana MohoričOK Azimut 14:40+04:41
12Božo BizjakOK Azimut 14:47+04:48