Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SGMTBO 2020 - DP šprint - sprint

Orientacijski klub Slovenj Gradec, Ravne na Koroškem, 10. 10. 2020

KIDS / FAMILIES (2km / 25m / 14KT)

1Marcel ZanoškarOK SG 17:59+00:00
1Ida Antonija RajOK SG 17:59+00:00
3Inga MarkovičOK SG 20:05+02:06
4Neža JarcOK Komenda 23:40+05:41
5Gal Janšek VodovnikOK SG 23:55+05:56
6Family Zavrl 35:44+17:45
7Tin ŠucOK Komenda 41:21+23:22
7Teja ŠucOK Komenda 41:21+23:22
Vacant +-18:01
Vacant +-18:01
Vacant +-18:01
Vacant +-18:01
Tejo Gaber RajOK SG DNS+ --:--

M 10 (2km / 25m / 14KT)

1Andraž MiheljakOK SG 11:06+00:00
2Val JarcOK Komenda 18:54+07:48
Aljoša AndrejcOK SG DNS+ --:--

M 14 (2.9km / 50m / 16KT)

1Luka SeljakOK Komenda 15:50+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 23:12+07:22
3Anže KölnerOK Komenda 27:07+11:17
4Božo BizjakOK Azimut 29:35+13:45
5Tevž MiheljakOK SG 31:26+15:36
6Staš SvetecOK SG 32:21+16:31
Louis WaltherOLT Transdanubien DNS+ --:--
Nik PotočanOK SG DNS+ --:--
Vacant +-16:10
Vacant +-16:10

M 15-17 (4.2km / 80m / 19KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 26:33+00:00
Vacant +-27:27

M 21 (6.4km / 180m / 27KT)

1Kevin HaselsbergerNF Villach 27:26+00:00
2Manfred StockmayerHSV OL WN 28:10+00:44
3Miroslav RyglMIRY 29:09+01:43
4Marko DudicOK SG 30:16+02:50
5Žiga AndrejcOK SG 31:07+03:41
6Blaž PetrovičOK Polaris 33:07+05:41
7Gregor AndrejcOK SG 35:46+08:20
8Blaž MarotOK SG 36:27+09:01
9Blaž KölnerOK Komenda 37:35+10:09
10Tomaž PritržnikOK SG 39:44+12:18
11Jan ŠalamunOK Polaris 44:02+16:36
12Gašper PetrovičOK Polaris 45:46+18:20
13Timotej ŠucOK Komenda 51:29+24:03
14Jaka CesarOK SG 54:03+26:37
15Andraž DreščekOK Azimut 64:01+36:35
Vacant +-28:34
Valentin ErženOK Azimut MP+ --:--
Samo CokanOK SG DNF+ --:--
Marko ZanoškarOK SG MP+ --:--
Blaž MiheljakOK SG MP+ --:--
Primož PogorelčnikOK SG MP+ --:--

M 45 (5.3km / 130m / 23KT)

1Klaus KramerGOs Harzberg 31:32+00:00
2Dietmar DoerflerGOs Harzberg 31:52+00:20
3Miro ŠalamunOK Polaris 33:07+01:35
4Dušan PetrovičOK Polaris 34:34+03:02
5Günter KradischnigOLCG 34:42+03:10
6Boris BaumanMOK 35:39+04:07
7Valter FoškiOK Polaris 39:32+08:00
8Tomaž PustOK Komenda 41:04+09:32
9Gregor ZupanOK Komenda 47:37+16:05
10Igor BončinaOK Slovenske Konjice 48:07+16:35
11Julijan Klančnik 50:06+18:34
12Igor PečovnikOK SG 50:27+18:55
13Michael MelcherMBO-Jun-AUT 64:28+32:56
Igor GavrilovOK Komenda MP+ --:--
Walter DravetzOLCG MP+ --:--

M 60 (4.2km / 80m / 19KT)

1Karl ThierHSV Feldbach 29:17+00:00
2Hans LuttenbergerHSV Feldbach 32:29+03:12
3Rudolf SchwarzHSV Feldbach 37:00+07:43
4Walter ReinerNF Villach 37:51+08:34
5Wolf EberleHSV Aigen 37:59+08:42
6Roman SladičŠOK 64:24+35:07
7Mirko VodovnikOK SG 93:12+63:55
Vacant +-30:43

OPEN (3.4km / 60m / 18KT)

1Andrej JarcOK Komenda 23:52+00:00
2Tina MočnikOK Komenda 28:03+04:11
3Tin Klančnik 29:17+05:25
4Marko PritržnikOK SG 29:55+06:03
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 34:06+10:14
6Anja Mihelič PogorelčnikOK SG 46:02+22:10
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 51:53+28:01
Vacant +-24:08
Vacant +-24:08
Vacant +-24:08
Vacant +-24:08
Vacant +-24:08

W 10 (2km / 25m / 14KT)

1Miša AndrejcOK SG 13:48+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 14:24+00:36
3Nika ErženOK Azimut 18:56+05:08
4Frida MezgaOK SG 25:53+12:05
Vacant +-14:12
Pia PotočanOK SG DNS+ --:--

W 14 (2.9km / 50m / 16KT)

1Neža ObidOK Azimut 19:19+00:00
2Nea ErženOK Azimut 19:51+00:32
3Špela MajdičOK Azimut 29:26+10:07
4Brina KölnerOK Komenda 33:57+14:38
5Ema Pika RajOK SG 36:15+16:56
Vacant +-20:41
Ajda JarcOK Komenda DNS+ --:--
Amelie WaltherOLT Transdanubien DNS+ --:--
Vacant +-20:41

W 15-17 (3.4km / 60m / 18KT)

1Karin PustOK Komenda 30:46+00:00
Vacant +-31:14

W 21 (5.3km / 130m / 23KT)

1Marina ReinerNF Villach 34:28+00:00
2Petja BalažičOK SG 36:37+02:09
3Nastja RajOK SG 44:56+10:28
4Maja Visinski AndrejcOK SG 49:01+14:33
5Deja RazpetOK Azimut 50:12+15:44
6Katka ŠosterOK SG 55:49+21:21
7Nika PoljanšekOK Azimut 59:35+25:07
8Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 62:50+28:22
Vacant +-35:32
Katja WaltherOLT Transdanubien DNS+ --:--

W 45 (4.2km / 80m / 19KT)

1Gaby FinderMBO-Jun-AUT 34:02+00:00
2Tina FrasOK SG 36:08+02:06
3Irena BalažičOK SG 39:19+05:17
4Romana ZupanOK Komenda 42:40+08:38
5Tanja MezgaOK SG 48:59+14:57
6Urška Kordiš MiheljakOK SG 49:01+14:59
Marie-Luise LuttenbergerHSV Feldbach DNF+ --:--
Olga PogorevčnikOK SG DNS+ --:--
Vacant +-35:58