Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Trening po vzorcu ZL: Končno! - srednja

Orientacijski klub Komenda, Podboršt, 24. 5. 2020

A (4km / m / 16KT)

1Matic BlažOK Komenda 33:04+00:00
2Katja BabičOK Komenda 33:12+00:08
3Kristian BlokOK SNAB 35:55+02:51
4Domen KavčičOK Komenda 39:22+06:18
5Luka SeljakOK Komenda 41:02+07:58
6Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 44:18+11:14
7Dušan PetrovičOK Polaris 45:58+12:54
8Valentin ErženOK Azimut 46:54+13:50
9Zala ZavrlOK Komenda 48:54+15:50
10Marko ObidOK Azimut 49:44+16:40
11Natan Maj PoženelOK Komenda 50:38+17:34
12Ana Pia PogačarOK Komenda 51:10+18:06
13Marko DudicOK SG 51:46+18:42
14Ana Pribakovič BoršnikOK Tivoli 55:21+22:17
15Nika RavnikarOK Komenda 55:45+22:41
16Nejc TurkOK Komenda 55:57+22:53
17Uroš CankarŠOK 60:15+27:11
18Barbara KmetecKamniški OK 61:05+28:01
19Silvo BabičOK Komenda 61:29+28:25
20Jure KavčičOK Komenda 70:13+37:09
21Nastja RajOK SG 70:30+37:26
22Dalibor RadovanOK Polaris 75:16+42:12
23Igor BončinaOK Slovenske Konjice 78:06+45:02
24Miha KorenjakOK Komenda 95:03+61:59
25Aleš BoršnikOK Tivoli 107:52+74:48
Roman SladičŠOK DNS+ --:--
Vacant +-34:56
Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice DNF+ --:--
Tomaž PustOK Komenda DISQ+ --:--
Blaž KölnerOK Komenda DNS+ --:--
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-34:56
Vacant +-34:56
Tina KernOK Komenda DNS+ --:--
Boris ErženŠOK MP+ --:--

B (3.1km / m / 9KT)

1Nea ErženOK Azimut 41:34+00:00
2Neža ObidOK Azimut 43:32+01:58
3Tilen ZupanOK Komenda 51:31+09:57
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 51:41+10:07
5Timotej ŠucOK Komenda 54:26+12:52
6Ana PlavčakŠOK 54:49+13:15
7Jaka SeljakOK Komenda 57:39+16:05
8Marta MalusOK Komenda 59:00+17:26
9Vlado SedejOK Azimut 59:43+18:09
10Denis MikužOK Azimut 63:00+21:26
11Jan CokanOK Komenda 65:17+23:43
12Spela BogatajOK Komenda 77:35+36:01
13Petra ParadižOK Komenda 80:19+38:45
14Nataša JerajOK Komenda 82:00+40:26
15Romana ZupanOK Komenda 82:05+40:31
16Maja IsteničOK Azimut 87:53+46:19
17Maja ObidOK Azimut 90:53+49:19
18Lara ZupanOK Komenda 102:51+61:17
19Elena Gombač ŠucOK Komenda 102:52+61:18
20Dragan KrivičićOKPT 122:55+81:21
Borut SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-42:26
Vacant +-42:26
Alenka Vuga SeljakOK Komenda MP+ --:--

C (1.63km / m / 8KT)

1Brina KölnerOK Komenda 13:19+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 13:20+00:01
3Ajda JerajOK Komenda 14:04+00:45
4Enej ŠucOK Komenda 14:30+01:11
5Jakob KurinčičOK Komenda 14:50+01:31
6Ambrož Šimnovec 17:21+04:02
7Ožbej MalusOK Komenda 19:12+05:53
8Naja LončarOK Komenda 20:32+07:13
9Ema Pika RajOK SG 20:38+07:19
10Nika ErženOK Azimut 20:57+07:38
11Mija JerajOK Komenda 21:22+08:03
12Lili Ivana RajOK SG 26:38+13:19
13Sandi RajerOK Komenda 28:13+14:54
14Anze ObidOK Azimut 29:37+16:18
15Nizzy BončinaOK Slovenske Konjice 31:55+18:36
16Leila Ema PoženelOK Komenda 32:10+18:51
17Izabela Eržen PlavčakŠOK 32:11+18:52
18Jakob SlemcOK Komenda 36:35+23:16
19Rok FrantarOK Komenda 44:56+31:37
20Brina FrantarOK Komenda 44:58+31:39
21Frida MezgaOK SG 50:59+37:40
21Tanja MezgaOK SG 50:59+37:40
Tin ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Jerca KurinčičOK Komenda MP+ --:--
Drejc MalusOK Komenda DNS+ --:--
Darja Gorjup PoženelOK Komenda DNS+ --:--