Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubsko prvenstvo OK Azimut - srednja

Orientacijski klub Azimut, Pokljuka, 4. 7. 2020

A (5.31km / 130m / 18KT)

1Simon StanonikOK Azimut OK Azimut38:33+00:00
2Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut38:38+00:05
3Mark BogatajOK Azimut OK Azimut40:57+02:24
4Peter TušarOK Azimut OK Azimut41:04+02:31
5Miha ŠkarabotOK Polaris OK Polaris57:20+18:47
6Eneja OstermanOK Polaris OK Polaris57:21+18:48
7Valentin ErženOK Azimut OK Azimut57:48+19:15
8Marko ObidOK Azimut OK Azimut57:54+19:21
9Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut77:02+38:29
10Aleš PoljanšekOK Azimut OK Azimut77:55+39:22
11Oleksandr Ievstafiev 93:59+55:26
Vacant +-39:27
Gregor ZupanOK Komenda Orientacijski klub KomendaMP+ --:--
Vacant +-39:27
Vacant +-39:27
Vacant +-39:27
Vacant +-39:27
Kristjan GantarOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--
Barbara KmetecKamniški OK Kamniški orientacijski klubMP+ --:--
Vacant +-39:27

B (3.36km / 95m / 9KT)

1Teja TušarOK Azimut OK Azimut35:35+00:00
2Nea ErženOK Azimut OK Azimut35:38+00:03
3Deja RazpetOK Azimut OK Azimut35:43+00:08
4Nika PoljanšekOK Azimut OK Azimut35:51+00:16
5Zala Serženta SeljakOK Azimut OK Azimut36:07+00:32
6Rok BogatajOK Azimut OK Azimut36:18+00:43
7Neža ObidOK Azimut OK Azimut44:37+09:02
8Špela MajdicOK Azimut OK Azimut44:44+09:09
9Borut GantarOK Azimut OK Azimut45:02+09:27
10Tajda RazpetOK Azimut OK Azimut45:13+09:38
11Božo BizjakOK Azimut OK Azimut45:14+09:39
12Martin SkorpilHorice TJ Jiskra Horice45:27+09:52
13Primož GantarOK Azimut OK Azimut46:28+10:53
14Marek ŠkorpilHorice TJ Jiskra Horice53:39+18:04
15Erik MikužOK Azimut OK Azimut53:40+18:05
16Denis MikužOK Azimut OK Azimut54:25+18:50
17Maja IstenicOK Azimut OK Azimut61:50+26:15
18Maja ObidOK Azimut OK Azimut62:00+26:25
19Damjana GantarOK Azimut OK Azimut62:05+26:30
20Vlado SedejOK Azimut OK Azimut62:39+27:04
21Charles NelsonOK Azimut OK Azimut77:41+42:06
22Jana MocnikOK Azimut OK Azimut123:24+87:49
Tilen ZupanOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--
Igor BoncinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske KonjiceDNS+ --:--
Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske KonjiceDNS+ --:--
Marjanca PoljanšekOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--
Romana ZupanOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--
Vacant +-36:25
Vacant +-36:25
Vacant +-36:25

C (1.37km / 50m / 7KT)

1Nika ErženOK Azimut OK Azimut15:03+00:00
2Luka PivkOK Azimut OK Azimut15:45+00:42
3Nejc NovakOK Azimut OK Azimut17:34+02:31
4Brina GantarOK Azimut OK Azimut18:05+03:02
5Tanja KmetecKamniški OK Kamniški orientacijski klub20:50+05:47
Vacant +-16:57
Vacant +-16:57
Vacant +-16:57
Vacant +-16:57

D (1.05km / 30m / 6KT)

1Mark SerjunOK Azimut OK Azimut10:12+00:00
2Anze ObidOK Azimut OK Azimut11:17+01:05
3Kevin KercmarOK Azimut OK Azimut13:23+03:11
4Julija BizjakOK Azimut OK Azimut16:22+06:10
5Beno BizjakOK Azimut OK Azimut20:45+10:33
Vacant +-11:48
Vacant +-11:48
Vianez BoncinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske KonjiceDNS+ --:--