Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Trening - Bohinjsko jezero - TK Bohinj 2020 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Ob Bohinjskem jezeru - Gozdna šola, 22. 8. 2020

A (3.7km / m / 20KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 37:38+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 37:48+00:10
3Nejc TurkOK Komenda 40:08+02:30
4Igor GavrilovOK Komenda 46:24+08:46
5Zala ZavrlOK Komenda 47:09+09:31
6Enej Žlebnik Jančič 48:31+10:53
7Ana Pia PogačarOK Komenda 49:21+11:43
8Maj Kastelic 49:35+11:57
9Simon Bukovšek 52:08+14:30
10Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 52:50+15:12
11Silvo BabičOK Komenda 53:08+15:30
12Uroš CankarŠOK 53:14+15:36
13Gregor ZupanOK Komenda 58:11+20:33
14Tomaž PustOK Komenda 58:19+20:41
15Vito Drolec 59:15+21:37
16Klemen KendaOK Azimut 60:22+22:44
17Monika RavnikarOK Komenda 65:24+27:46
18Igor BončinaOK Slovenske Konjice 68:39+31:01
19Aleš BorštnikOK Tivoli 72:13+34:35
20Karin PustOK Komenda 78:48+41:10
21Nika RavnikarOK Komenda 80:15+42:37
22Neža Četina 81:33+43:55
23Timotej ŠucOK Komenda 82:20+44:42
Jure ZmrzlikarOK Komenda +-38:22
Žiga Debevc MP+ --:--
Katja BabičOK Komenda DNS+ --:--
Barbara JoličOK Komenda +-38:22
Luka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Natan Maj PoženelOK Komenda DNS+ --:--

B (2.59km / m / 16KT)

1Tine Zaletelj 27:40+00:00
2Matej FerlugaOK Komenda 29:58+02:18
3Andrej JarcOK Komenda 30:08+02:28
4Jan CokanOK Komenda 31:29+03:49
5Tina MočnikOK Komenda 32:38+04:58
6Rado KalcOK Komenda 35:08+07:28
7Anže KölnerOK Komenda 35:40+08:00
8Chiara SepinGAJA Orienteering 36:33+08:53
9Enej ŠucOK Komenda 37:10+09:30
10Peter FerlugaGAJA Orienteering 37:30+09:50
12Brina KölnerOK Komenda 39:44+12:04
13Alenka Vuga SeljakOK Komenda 40:18+12:38
14Ajda JerajOK Komenda 41:42+14:02
15Petra StojanOK Komenda 45:15+17:35
16Jaka SeljakOK Komenda 45:40+18:00
17Irena Hacin KölnerOK Komenda 46:45+19:05
18Filip Jesenšek 53:09+25:29
19Ajda Lampe 53:29+25:49
20Mojca KuncOK Tivoli 54:43+27:03
21Val Matovič 55:36+27:56
22Elena Gombač ŠucOK Komenda 55:57+28:17
23Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 60:07+32:27
24Rebeka Caserman 60:15+32:35
25Jaka Ogrinc 60:38+32:58
26Nina Gošnjak 62:09+34:29
27Manca Špegel 68:12+40:32
28Lara ZupanOK Komenda 75:07+47:27
29Patrik Klančar 79:35+51:55
Dragan KrivičićOKPT DNS+ --:--
Tilen ZupanOK Komenda DNS+ --:--
Natalija KuncOK Tivoli DNF+ --:--
Marcel Šarko MP+ --:--
Jakob Weingerl MP+ --:--
Dejan Jarc MP+ --:--
Nika Škodič DNF+ --:--
Romana ZupanOK Komenda DNS+ --:--
Neža Slabe MP+ --:--
Darja Gorjup PoženelOK Komenda DNS+ --:--
Mirko Pogačar DNS+ --:--
Maruša Špegel MP+ --:--

C (1.47km / m / 10KT)

1Ajda JarcOK Komenda 15:17+00:00
2Patricija KernOK Komenda 17:52+02:35
3Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 18:15+02:58
4Val JarcOK Komenda 19:00+03:43
5Vita PogačarOK Komenda 19:32+04:15
6Neva PristovOK Tivoli 21:39+06:22
7Alex DimkovskiOK Komenda 22:04+06:47
8Tristan RozmanOK Komenda 22:43+07:26
9Jerca KurinčičOK Komenda 23:12+07:55
10Neža Jarc 23:57+08:40
11Marjeta Pogačar 24:47+09:30
12Patricija Maruša OgrincOK Komenda 26:48+11:31
13Neža Kovačič 27:18+12:01
14Teja ŠucOK Komenda 27:31+12:14
15Pia OgrincOK Komenda 30:19+15:02
16Silvija KernOK Komenda 30:54+15:37
17Mija JerajOK Komenda 32:12+16:55
18Tinkara CankarŠOK 36:16+20:59
19Bren ŠegulaOK Komenda 43:37+28:20
20Manca Savenc 58:37+43:20
21Neli Savenc 60:05+44:48
22Ajda Kovačič 60:09+44:52
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--