Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubski spustaški trening - sprint

Orientacijski klub Polaris, Rudno polje, 14. 8. 2020

Class 1 (0.0km / m / 5KT)

1Matej Škarabot 07:34+00:00
2Blaž Petrovič 08:03+00:29
3Ana Šalamun 12:51+05:17
4Dušan Petrovič 13:19+05:45
5Miro Šalamun 13:34+06:00
6Anja Škarabot 15:08+07:34
7Saš Močnik 15:18+07:44
8Gregor Anderluh 15:33+07:59
9Katarina Anderluh 20:05+12:31
10Marija Anderluh 21:00+13:26