Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Ski-O DP in SOL 1 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Vojsko, 19. 12. 2020

M21 (0.0km / m / 11KT)

1Jošt LapajneOK Azimut 12:07+00:00
2Blaž PetrovičOK Polaris 13:29+01:22
3Iztok RojcOK Polaris 14:47+02:40
4Matej PistorMOK 16:38+04:31
5Gregor HvalaOK Azimut 16:50+04:43
6Dušan PetrovičOK Polaris 16:55+04:48
7Blaž KölnerOK Komenda 19:18+07:11
8Miha ŠkarabotOK Polaris 21:28+09:21
9Stanko ČuferPD Ajdovščina 22:01+09:54
10Gašper PetrovičOK Polaris 22:27+10:20
11Peter TušarOK Azimut 22:35+10:28
12Boris ErženŠOK 22:43+10:36
13Matej ŠkarabotOK Polaris 26:22+14:15
14Tomaž PustOK Komenda 31:49+19:42
15Marko DudicOK SG 34:26+22:19
16Valter FoškiOK Polaris 35:56+23:49
17Klemen KendaOK Azimut 41:23+29:16
18Aleš BorštnikOK Tivoli 48:59+36:52
19Tevž MiheljakOK SG 62:38+50:31
20Jan CokanOK Komenda 63:42+51:35
Sandi KmetčOK Polaris MP+ --:--
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Silvo BabičOK Komenda MP+ --:--
Oskar FoškiOK Polaris DNS+ --:--
Blaž MiheljakOK SG MP+ --:--
Matjaž ŠtanfelOK Azimut DNS+ --:--

Ž21 (0.0km / m / 9KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 14:05+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 18:33+04:28
3Lana MohoričOK Azimut 18:44+04:39
4Špela StrasserMOK 19:43+05:38
5Nika PoljanšekOK Azimut 22:39+08:34
6Zala Serženta SeljakOK Azimut 27:31+13:26
7Anja ŠkarabotOK Polaris 28:27+14:22
8Monika RavnikarOK Komenda 28:50+14:45
9Mojca FoškiOK Polaris 34:48+20:43
10Andraž Kordiš MiheljakOK SG 34:51+20:46
11Karin PustOK Komenda 38:44+24:39
12Alenka ŠkarabotOK Polaris 40:18+26:13
Katja BabičOK Komenda DNS+ --:--
Nina ČrnigojPD Ajdovščina MP+ --:--
Irena Hacin KölnerOK Komenda DNS+ --:--
Petra StojanOK Komenda DNF+ --:--