Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SkiO DP in SOL 2 - dolga

Orientacijski klub Polaris, Rogla, 31. 12. 2020

M21A (4.71km / 140m / 12KT)

1Jure Čuček 46:44+00:00
2Jan ŠalamunOK Polaris 48:11+01:27
3Matej ŠkarabotOK Polaris 58:58+12:14
4Tomaž PustOK Komenda 63:38+16:54
5Gašper PetrovičOK Polaris 64:24+17:40
6Igor MandićOK Polaris 65:08+18:24
7Aleš BorštnikOK Tivoli 79:03+32:19
8Jakob ValičPD Ajdovščina 90:59+44:15
Hinko AndrejcOK SG MP+ --:--
Herman NovakMOK MP+ --:--
Matevž Zavec MP+ --:--
Jaka PišljarOK Polaris MP+ --:--
Blaž MiheljakOK SG MP+ --:--

M21B (2.1km / 40m / 7KT)

1Klemen KendaOK Azimut 22:08+00:00
2Jan CokanOK Komenda 23:30+01:22
3Anže KölnerOK Komenda 24:28+02:20
4Andraž MiheljakOK SG 24:45+02:37
5Tevž MiheljakOK SG 26:35+04:27
6Roman SladičŠOK 29:54+07:46

M21E (7.07km / 220m / 20KT)

1Matej PistorMOK 49:39+00:00
2Blaž PetrovičOK Polaris 53:53+04:14
3Nejc ŠternOK SG 61:09+11:30
4Iztok RojcOK Polaris 65:42+16:03
5Tomaž PritržnikOK SG 69:08+19:29
6Igor GavrilovOK Komenda 72:27+22:48
7Blaž KölnerOK Komenda 78:27+28:48
8Miha ŠkarabotOK Polaris 82:03+32:24
9Matej KostanjevecMOK 82:45+33:06
10Stanko ČuferPD Ajdovščina 83:55+34:16
11Miro ŠalamunOK Polaris 85:21+35:42
12Boris ErženŠOK 92:47+43:08
Žiga AndrejcOK SG MP+ --:--
Gregor AndrejcOK SG MP+ --:--
Silvo BabičOK Komenda DNF+ --:--

Ž21A (3.66km / 60m / 9KT)

1Suzana AndrejcOK SG 33:08+00:00
2Karin PustOK Komenda 44:40+11:32
3Ana PlavčakŠOK 47:33+14:25
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 51:21+18:13
Maja Visinski AndrejcOK SG MP+ --:--

Ž21B (2.1km / 40m / 7KT)

1Ana ŠalamunOK Polaris 23:04+00:00
2Miša AndrejcOK SG 26:21+03:17
3Brina KölnerOK Komenda 27:51+04:47
4Petra StojanOK Komenda 29:07+06:03
5Urška Kordiš MiheljakOK SG 29:10+06:06
6Alenka ŠkarabotOK Polaris 36:23+13:19
Irena SladičŠOK MP+ --:--

Ž21E (4.71km / 140m / 12KT)

1Špela StrasserMOK 40:30+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 42:05+01:35
3Nina ČrnigojPD Ajdovščina 52:44+12:14
4Katja BabičOK Komenda 52:59+12:29
5Lana MohoričOK Azimut 55:11+14:41
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 56:31+16:01
7Zala Serženta SeljakOK Azimut 71:23+30:53
Manja LebanOK Azimut DNF+ --:--