Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL5 - sprint

Orientacijski klub Komenda, Mengeš, 23. 4. 2022

BEGINNERS (1.45km / 5m / KT)

1Lara ZupanOK Komenda 14:53
2London Cvetko 15:10+00:17
3Corinna KoflerHSV OL Villach 18:38+03:45
4Dietmar SimonitschHSV OL Villach 20:59+06:06
5Franz WinklerSPUK 21:16+06:23
6Ela KostelacOK Komenda 23:26+08:33
7Gregor LeskovšekOK Tivoli 24:30+09:37
Emily Kuhar MP--:--

KIDS (0.72km / 5m / KT)

1Neža JarcOK Komenda 06:04
2Ula KostelacOK Komenda 07:20+01:16
3Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 08:59+02:55
4Izabela ErženŠOK 09:03+02:59
Mila Tasić DNS--:--

M10 (0.72km / 5m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 06:25
2Žiga SedejOK Azimut 07:29+01:04
3Tejo Gaber RajOK SG 08:00+01:35
4Jonas KoflerHSV OL Villach 12:05+05:40
Vacant +-1:35

M12 (1.45km / 5m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 10:15
2Val JarcOK Komenda 10:58+00:43
3Anze ObidOK Azimut 11:33+01:18
4Mihej Prezelj 11:36+01:21
5Elias KoflerHSV OL Villach 14:10+03:55
6Makar Fediaev 20:11+09:56
7Samuel MichenthalerHSV OL Villach 23:04+12:49
Drejc MalusOK Komenda MP--:--

M16 (2.97km / 5m / KT)

1Matej FerlugaOK Komenda 16:48
2Lovro KurtanjekOK Azimut 17:20+00:32
3Anže KölnerOK Komenda 17:25+00:37
4David SedejOK Azimut 17:34+00:46
5Moritz GreinerSUSO 17:59+01:11
6Ožbej MalusOK Komenda 18:12+01:24
7Teo BratusGAJA Orienteering 20:40+03:52
8Rado KalcOK Komenda 21:30+04:42
9Florijan KremžarOK Komenda 21:59+05:11
10Nejc NovakOK Azimut 22:51+06:03
11Borut GantarOK Azimut 24:23+07:35
12Anton GreinerSUSO 33:40+16:52
Beno BizjakOK Azimut DNS--:--
Jošt HadalinOK Azimut DNS--:--
Vacant +-1:12
Enej ŠucOK Komenda MP--:--

M18 (3.43km / 5m / KT)

1Lev ŽižekOK Azimut 38:39
Tilen ZupanOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:21

M21 (3.65km / 5m / KT)

1Žan RavnikarOK Azimut 16:35
2Matic BlažOK Komenda 17:19+00:44
3Natan Maj PoženelOK Komenda 18:19+01:44
4Jure KavčičOK Komenda 18:43+02:08
5Tilen Jagodič 19:03+02:28
6Uroš CankarŠOK 19:23+02:48
7Daniel GotthardtHSV Spittal 22:04+05:29
8Jaka CesarOK SG 23:39+07:04
9Martin FerencOK Tivoli 24:19+07:44
10Erik MikužOK Azimut 25:14+08:39
11Juho MarkkuMulPa 25:43+09:08
12Aleksi MarkkuMulPa 26:49+10:14
13Ales FerencOK Tivoli 28:34+11:59
14Denis MikužOK Azimut 32:58+16:23
Vacant +-1:25

M35 (3.43km / 5m / KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 15:52
2Tomaž KremžarOK Komenda 16:49+00:57
3Igor GavrilovOK Komenda 17:00+01:08
4Maurizio FicurOK Komenda 18:07+02:15
5Sergey ChurkinOK Komenda 18:14+02:22
6Franc MalusOK Komenda 19:20+03:28
7Timotej ŠucOK Komenda 19:25+03:33
8Andrej JarcOK Komenda 19:56+04:04
9Marko ObidOK Azimut 20:06+04:14
10Andraž RavnikarOK Polaris 20:40+04:48
11Boštjan BogatajOK Azimut 20:45+04:53
12Tuomas HujalaHS 20:47+04:55
13Henri HujalaMulPa 20:54+05:02
14Matej SedejOK Azimut 22:25+06:33
15Kristjan GantarOK Azimut 22:28+06:36
16Tomaž KupnikOK Azimut 23:05+07:13
17Luka KurtanjekOK Azimut 26:31+10:39
Peter FerlugaOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:08

M50 (2.97km / 5m / KT)

1Boris ErženŠOK 17:12
2Jožko JazbarOK Azimut 17:26+00:14
3Dušan SmoleOK Polaris 18:19+01:07
4Aleš ZupanOK Polaris 18:43+01:31
5Valter FoškiOK Polaris 18:45+01:33
6Josef PolsterHSV Spittal 19:32+02:20
7Markus ThomanSPUK 20:10+02:58
8Bruno ScherrHSV Spittal 20:15+03:03
9Christian GotthardtHSV Spittal 20:36+03:24
10Igor BončinaOK Slovenske Konjice 21:02+03:50
11Markus GreinerSUSO 21:20+04:08
12Aleš BorštnikOK Tivoli 25:37+08:25
13Andrej KorelcOK Komenda 29:41+12:29
14Timo NeuvonenMulPa 36:12+19:00
Silvo BabičOK Komenda DNS--:--
Dušan PetrovičOK Polaris MP--:--
Miro ŠalamunOK Polaris DNS--:--
Vacant +-1:48
Boštjan BizjakOK Azimut DNS--:--
Tomaž PustOK Komenda MP--:--

M60 (2.11km / 5m / KT)

1Herwig ProskeOCFF 13:14
2Stefano ZonatoOLG Regensburg 14:16+01:02
3Jouni MarkkuMulPa 15:59+02:45
4Kristian LeonhardtOCFF 16:15+03:01
5Marijan LebanOK Azimut 19:01+05:47
6Charles NelsonOK Azimut 19:07+05:53
7Pertti LaineMulPa 24:01+10:47
8Vlado SedejOK Azimut 24:02+10:48
Roman SladičŠOK MP--:--

OPEN (3.43km / 5m / KT)

1Emily KuharOK Komenda 34:33
2Dragan KrivičićOKPT 57:38+23:05
Vacant +-1:27

W10 (0.72km / 5m / KT)

1Teja PrezeljOK Azimut 06:06
2Manca PahorOK Komenda 07:06+01:00
3Katarina KremžarOK Komenda 07:45+01:39

W12 (1.45km / 5m / KT)

1Lili Ivana RajOK SG 09:48
2Nika ErženOK Azimut 10:02+00:14
3Brina GantarOK Azimut 10:31+00:43
4Miša AndrejcOK SG 11:16+01:28
5Mija JerajOK Komenda 11:37+01:49
6Teja ŠucOK Komenda 12:20+02:32
7Leila Ema PoženelOK Komenda 13:41+03:53
8Tinkara CankarŠOK 14:42+04:54
Vacant +-1:12

W16 (2.11km / 5m / KT)

1Brina KölnerOK Komenda 12:02
2Špela MajdičOK Azimut 13:35+01:33
3Ajda JarcOK Komenda 17:46+05:44
4Teja VrtnikOK Komenda 19:48+07:46
Vacant +-1:58
Tilen Cvetko DISQ--:--
Ajda JerajOK Komenda MP--:--

W18 (2.97km / 5m / KT)

1Manja LebanOK Azimut 18:22
2Izabel PeternelOK Komenda 24:48+06:26
Vacant +-1:38

W21 (3.43km / 5m / KT)

1Katja BabičOK Komenda 16:49
2Nika PoljanšekOK Azimut 18:19+01:30
3Nuša JeramOK Azimut 18:37+01:48
4Ana Pia PogačarOK Komenda 19:20+02:31
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 20:48+03:59
6Nika RavnikarOK Komenda 21:08+04:19
7Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 22:07+05:18
8Monika RavnikarOK Komenda 26:06+09:17
9Ajda LampeOK Komenda 31:07+14:18
Julija FerencOK Tivoli DNS--:--
Vacant +-1:11
Zala ZavrlOK Komenda DNS--:--

W35 (2.97km / 5m / KT)

1Chiara SepinOK Komenda 17:32
2Tina MočnikOK Komenda 18:24+00:52
3Bernadett KelemenHSV OL Villach 19:58+02:26
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 20:33+03:01
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 21:31+03:59
6Mojca FoškiOK Polaris 22:22+04:50
7Damjana GantarOK Azimut 22:34+05:02
8Elena Gombač ŠucOK Komenda 23:00+05:28
9Maja IsteničOK Azimut 25:04+07:32
10Marta MalusOK Komenda 25:23+07:51
11Maja ObidOK Azimut 27:25+09:53
12Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 27:29+09:57
13Darja Gorjup PoženelOK Komenda 29:11+11:39
14Kseniia Balashova 41:45+24:13
Vacant +-1:28
Katarina SedejOK Azimut MP--:--
Spela BogatajOK Komenda DNS--:--

W45 (2.11km / 5m / KT)

1Irene Greiner-LöschniggSUSO 14:03
2Barbara WinklerSPUK 15:27+01:24
3Saša ŽižekOK Azimut 16:01+01:58
4Alenka Vuga SeljakOK Komenda 16:20+02:17
5Petra StojanOK Komenda 16:25+02:22
6Maja ProsenOK Komenda 18:27+04:24
7Darja VodlanOK Polaris 20:01+05:58
8Damjana JeršeOK Polaris 20:17+06:14
9Hildegard ScherrHSV Spittal 20:23+06:20
10Kerstin ThomanSPUK 28:53+14:50
11Sigrun GotthardtHSV Spittal 31:38+17:35
12Klavdija PrezeljOK Azimut 34:21+20:18