Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL6 - sprint

Orientacijski klub Azimut, Žiri, 29. 5. 2022

M10 (0.93km / 10m / KT)

1Tejo Gaber RajOK SG 16:00
2Luka RožičOK SG 16:22+00:22
3Žiga SedejOK Azimut 17:10+01:10
4Lan KurtanjekOK Azimut 20:15+04:15

M12 (1.39km / 15m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 07:12
2Andraž MiheljakOK SG 08:35+01:23
3Mihej PrezeljOK Azimut 08:41+01:29
4Drejc MalusOK Komenda 09:13+02:01
5Val JarcOK Komenda 10:25+03:13
6Anze ObidOK Azimut 10:33+03:21
7Robi MlakarOK Azimut 12:28+05:16
8Jurij FlorjaničOK Komenda 15:15+08:03
9Aljoša AndrejcOK SG 15:26+08:14

M16 (2.35km / 15m / KT)

1Matej FerlugaOK Komenda 11:15
2Ožbej MalusOK Komenda 11:31+00:16
3Anže KölnerOK Komenda 12:07+00:52
4Rado KalcOK Komenda 12:08+00:53
5Jaka SeljakOK Komenda 12:11+00:56
6David SedejOK Azimut 13:05+01:50
7Nejc NovakOK Azimut 13:22+02:07
8Borut GantarOK Azimut 14:00+02:45
9Jošt HadalinOK Azimut 14:03+02:48
10Cene BožičOK Azimut 18:50+07:35
Beno BizjakOK Azimut MP--:--

M18 (3.36km / 20m / KT)

1Nejc TurkOK Komenda 15:39
2Rok BogatajOK Azimut 16:14+00:35
3Luka SeljakOK Komenda 16:16+00:37
4Božo BizjakOK Azimut 19:14+03:35

M21 (3.61km / 20m / KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 14:17
2Tihon SalopekRIS 14:30+00:13
3Matic BlažOK Komenda 16:08+01:51
4Žan RavnikarOK Azimut 16:47+02:30
4Nejc LazarOK Azimut 16:47+02:30
6Uroš CankarŠOK 18:20+04:03
7Natan Maj PoženelOK Komenda 18:34+04:17
8Erik MikužOK Azimut 21:45+07:28
9Denis MikužOK Azimut 32:58+18:41
Nejc ErznožnikOK Azimut DNS--:--
Matic ErznožnikOK Azimut DNS--:--

M35 (3.36km / 20m / KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 15:13
2Roberto LarotellaCAI XXX Ottobre 15:45+00:32
3Sergey ChurkinOK Komenda 16:54+01:41
4Tomaž KupnikOK Azimut 17:06+01:53
5Franc MalusOK Komenda 17:19+02:06
6Peter FerlugaOK Komenda 17:23+02:10
7Tihomir SalopekRIS 18:09+02:56
8Gregor PavličOK Azimut 18:10+02:57
9Andrej JarcOK Komenda 18:21+03:08
10Gregor RajOK SG 18:36+03:23
11Bojan JevševarOK Brežice 19:00+03:47
12Aleš PoljanšekOK Azimut 19:21+04:08
13Marko ObidOK Azimut 19:28+04:15
14Anica HribarOK Brežice 20:42+05:29
15Borut SeljakOK Komenda 20:49+05:36
16Zdeněk OlexaECZT 22:20+07:07
17Dejan SedejOK Azimut 26:58+11:45
18Tomaž MlakarOK Azimut 28:56+13:43
19Rok SušnikOK Azimut 30:21+15:08
20Matej SedejOK Azimut 34:11+18:58
21Maurizio FicurOK Komenda 44:50+29:37
Valentin ErženOK Azimut MP--:--
Rado PrezeljOK Azimut MP--:--
Kristjan GantarOK Azimut MP--:--
Nikola TasićPOB MP--:--

M50 (2.35km / 15m / KT)

1Marko DudićOK SG 11:20
2Tomaž PustOK Komenda 11:43+00:23
3Boris ErženŠOK 12:24+01:04
4Igor BončinaOrientacijski klub 14:19+02:59
5Boštjan BizjakOK Azimut 14:26+03:06
6Robert KuncOK Tivoli 15:02+03:42
6Aleš BorštnikOK Tivoli 15:02+03:42
Aleš ZupanOK Polaris DNS--:--

M60 (1.74km / 15m / KT)

1Vladimir JohnECZT 10:44
2Jiri GawelECZT 11:54+01:10
3Vlado SedejOK Azimut 12:54+02:10
4Marijan LebanOK Azimut 14:53+04:09
5Janko LapajneOK Azimut 18:01+07:17
6Zdenko PavličOK Azimut 19:37+08:53
7Mirko VodovnikOK SG 20:43+09:59

ODPRTA (3.36km / 20m / KT)

1Svein August GillesoyIndiv. 29:20
2Anja MikužOK Azimut 40:42+11:22

OTROŠKA (0.93km / 10m / KT)

1Vianez BončinaOrientacijski klub 09:30
2Izabela ErženŠOK 09:34+00:04
Neža JarcOK Komenda DNS--:--

ZAČETNIŠKA (1.39km / 15m / KT)

1Aleks HannIndiv. 19:42
2Jana KruhIndiv. 20:31+00:49
3Oliver MlakarOK Azimut 21:59+02:17
4Bor in Primož MedjoIndiv. 23:29+03:47
Maja CankarŠOK DNS--:--

Ž10 (0.93km / 10m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 09:41
2Špela MlakarOK Azimut 09:49+00:08
3Beatrice SessiOK Komenda 11:24+01:43
4Manca PahorOK Komenda 11:52+02:11
5Inga MarkovičOK SG 14:45+05:04
6Ida Antonija RajOK SG 19:12+09:31

Ž12 (1.39km / 15m / KT)

1Lili Ivana RajOK SG 08:33
2Nika ErženOK Azimut 09:02+00:29
3Brina GantarOK Azimut 09:21+00:48
4Miša AndrejcOK SG 09:35+01:02
5Frida MezgaOK SG 11:46+03:13
6Giorgia SessiOK Komenda 12:40+04:07
7Julija BizjakOK Azimut 12:42+04:09
8Mija JerajOK Komenda 15:46+07:13
Tinkara CankarŠOK DNS--:--

Ž16 (1.74km / 15m / KT)

1Brina KölnerOK Komenda 08:20
2Špela MajdičOK Azimut 09:31+01:11
3Ema Pika RajOK SG 09:52+01:32
4Mojca KuncOK Tivoli 10:07+01:47
4Jana MočnikOK Azimut 10:07+01:47
6Ajda JerajOK Komenda 11:40+03:20
7Zoja IkičOK Azimut 21:11+12:51

Ž18 (2.35km / 15m / KT)

1Nea ErženOK Azimut 10:40
2Neža ObidOK Azimut 10:47+00:07
3Lana MohoričOK Azimut 11:20+00:40
3Nastja FerlugaOK Komenda 11:20+00:40
5Manja LebanOK Azimut 12:04+01:24
6Vita MalusOK Komenda 14:01+03:21
7Neža GnezdaOK Azimut 14:29+03:49
8Karin PustOK Komenda 14:44+04:04
9Tajda RazpetOK Azimut 15:40+05:00
10Izabel PeternelOK Komenda 18:37+07:57

Ž21 (3.36km / 20m / KT)

1Dorja SalopekRIS 16:21
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 17:21+01:00
3Nika PoljanšekOK Azimut 17:24+01:03
4Teja TušarOK Azimut 19:10+02:49
5Deja RazpetOK Azimut 19:33+03:12
6Nika RavnikarOK Komenda 20:10+03:49
7Zala Serženta SeljakOK Azimut 25:43+09:22
Pia BogatajOK Azimut DISQ--:--
Tajda KnafeljOK Azimut MP--:--

Ž35 (2.35km / 15m / KT)

1Petja BalažičOK SG 12:25
1Chiara SepinOK Komenda 12:25
3Nastja RajOK SG 12:43+00:18
4Tina MočnikOK Komenda 12:50+00:25
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 13:58+01:33
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 14:44+02:19
7Maja ObidOK Azimut 15:36+03:11
8Radmila TasićPOB 17:01+04:36
9Maja IsteničOK Azimut 17:08+04:43
10Spela BogatajOK Komenda 17:28+05:03
11Abigael Vanessa BoncinaOrientacijski klub 17:44+05:19
12Marta MalusOK Komenda 17:46+05:21
13Katarina SedejOK Azimut 18:46+06:21
Damjana GantarOK Azimut MP--:--

Ž45 (1.74km / 15m / KT)

1Nadia van BuurenOK Komenda 10:14
2Saša ŽižekOK Azimut 11:00+00:46
3Maja ProsenOK Komenda 15:24+05:10
4Irena BalažicOK SG 19:56+09:42
5Natalija Kunc RešekOK Tivoli 25:26+15:12
6Klavdija PrezeljOK Azimut 30:01+19:47
Damjana JeršeOK Polaris DNS--:--
Alenka Vuga SeljakOK Komenda MP--:--