Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL4, DP ultra dolge - dolga

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 24. 4. 2022

BEGINNERS (2.17km / m / KT)

1Uroš KostelacOK Komenda 22:14
2Dietmar SimonitschHSV OL Villach 27:38+05:24
3Lara ZupanOK Komenda 32:50+10:36
4Ajda KovačičOK Azimut 32:57+10:43
5Romana ZupanOK Komenda 41:14+19:00
6Gregor LeskovšekOK Tivoli 44:43+22:29
7Tadej RavnikarOK Polaris 47:45+25:31
8Franz WinklerSPUK 52:04+29:50
9Corinna KoflerHSV OL Villach 57:03+34:49
Jošt HadalinOK Azimut DNF--:--
Ela KostelacOK Komenda MP--:--

KIDS (2.01km / m / KT)

1Neža JarcOK Komenda 20:38
2Ula KostelacOK Komenda 20:53+00:15
3Izabela ErženŠOK 25:02+04:24
4Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 25:18+04:40
Mila TasićPOB DNS--:--

M10 (2.01km / m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 14:56
2Jonas KoflerHSV OL Villach 25:51+10:55
3Žiga SedejOK Azimut 26:41+11:45
4Urh PibernikOK Komenda 27:47+12:51
5Tejo Gaber RajOK SG 29:34+14:38
Vacant +-1:04
Vacant +-1:04

M12 (2.17km / m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 18:50
2Drejc MalusOK Komenda 20:16+01:26
3Val JarcOK Komenda 20:43+01:53
4Anze ObidOK Azimut 22:30+03:40
5Kevin KerčmarOK Azimut 23:56+05:06
6Robi MlakarOK Azimut 24:01+05:11
7Samuel MichenthalerHSV OL Villach 24:29+05:39
8Mihej PrezeljOK Azimut 24:46+05:56
9Elias KoflerHSV OL Villach 33:52+15:02
Vacant +-1:10
Vacant +-1:10
Vacant +-1:10

M14 (3.97km / m / KT)

1Ožbej MalusOK Komenda 36:04
2Anže KölnerOK Komenda 37:09+01:05
3Lovro KurtanjekOK Azimut 40:14+04:10
4David SedejOK Azimut 43:53+07:49
5Martin FerencOK Tivoli 53:12+17:08
6Nejc NovakOK Azimut 55:45+19:41
7Enej ŠucOK Komenda 60:56+24:52
8Florijan KremžarOK Komenda 68:10+32:06
9Jakob ErjavecOK Komenda 87:54+51:50
Anton GreinerSUSO MP--:--
Beno BizjakOK Azimut DNS--:--
Vacant +-1:56

M16 (5.21km / m / KT)

1Moritz GreinerSUSO 68:32
2Borut GantarOK Azimut 94:23+25:51
Vacant +-1:28
Vacant +-1:28

M18 (8.57km / m / KT)

1Primož GantarOK Azimut 112:13
Vacant +-1:47

M21A (8.57km / m / KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 81:58
2Hannes PacherSUSO 87:34+05:36
3Nejc LazarOK Azimut 91:40+09:42
4Natan Maj PoženelOK Komenda 94:00+12:02
5Pablo González Barahona 94:37+12:39
6Matej ŠkarabotOK Polaris 97:30+15:32
7Marko ObidOK Azimut 101:02+19:04
8Maurizio FicurOK Komenda 106:29+24:31
9Markus GreinerSUSO 109:35+27:37
10Nejc MočnikOK Azimut 112:23+30:25
11Aleksi MarkkuMulPa 113:48+31:50
12Juho MarkkuMulPa 138:52+56:54
Vacant +-1:02

M21B (5.21km / m / KT)

1Erik MikužOK Azimut 63:21
2Andrej JarcOK Komenda 64:30+01:09
3Matej VidičOK Azimut 66:57+03:36
4Timotej ŠucOK Komenda 69:04+05:43
5Daniel GotthardtHSV Spittal 71:28+08:07
6Klemen KendaOK Azimut 74:03+10:42
7Franc MalusOK Komenda 74:12+10:51
8Blaž KovačičOK Azimut 82:11+18:50
9Luka KurtanjekOK Azimut 86:55+23:34
10Denis MikužOK Azimut 94:13+30:52
11Ibrahim BostanOK Komenda 96:28+33:07
12Rado PrezeljOK Azimut 96:32+33:11
13Boštjan BizjakOK Azimut 123:11+59:50
Tomaž MlakarOK Azimut DNS--:--
Vacant +-1:39
Tilen ZupanOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:39

M21E (15.14km / m / KT)

1Mark BogatajOK Azimut 109:27
2Simon StanonikOK Azimut 110:24+00:57
3Dušan PetrovičOK Polaris 156:34+47:07
4Martin SchellanderHSV OL Villach 189:18+79:51
5Uroš CankarŠOK 193:43+84:16
6Boris ErženŠOK 238:43+129:16
7Ales FerencOK Tivoli 247:52+138:25
Vacant +-1:33
Tomaž PirnatOK SG MP--:--
Vacant +-1:33
Žan RavnikarOK Azimut DNS--:--
Tilen Jagodič MP--:--
Vacant +-1:33

M35 (8.57km / m / KT)

1Sergey ChurkinOK Komenda 76:32
2Igor GavrilovOK Komenda 77:43+01:11
3Rajko KračunKamniški OK 78:09+01:37
4Tomaž KremžarOK Komenda 94:05+17:33
5Henri HujalaMulPa 98:43+22:11
6Matej SedejOK Azimut 101:08+24:36
7Kristjan GantarOK Azimut 106:01+29:29
8Tuomas HujalaHS 107:13+30:41
Vacant +-1:28
Vacant +-1:28
Blaž KölnerOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:28

M45 (6.87km / m / KT)

1Siegfried OpetnikHSVK 70:20
2Josef PolsterHSV Spittal 79:54+09:34
3Miha ŠkarabotOK Polaris 82:09+11:49
4Valter FoškiOK Polaris 88:31+18:11
5Tomaž PustOK Komenda 93:02+22:42
6Markus ThomanSPUK 97:42+27:22
7Igor BončinaOK Slovenske Konjice 103:36+33:16
Vacant +-1:40
Vacant +-1:40

M55 (4.89km / m / KT)

1Herwig ProskeOCFF 52:48
2Jouni MarkkuMulPa 53:59+01:11
3Bruno ScherrHSV Spittal 55:35+02:47
4Timo NeuvonenMulPa 63:37+10:49
5Dušan SmoleOK Polaris 68:41+15:53
6Christian GotthardtHSV Spittal 71:51+19:03
7Silvij MočnikOK Azimut 73:19+20:31
8Aleš BorštnikOK Tivoli 85:25+32:37
9Andrej KorelcOK Komenda 87:26+34:38
10Marijan LebanOK Azimut 97:02+44:14
Miro ŠalamunOK Polaris DNS--:--
Silvo BabičOK Komenda DNS--:--
Dalibor RadovanOK Polaris MP--:--
Vacant +-1:12
Vacant +-1:12

M65 (4.28km / m / KT)

1Charles NelsonOK Azimut 57:16
2Kristian LeonhardtOCFF 57:24+00:08
3Pertti LaineMulPa 60:54+03:38
4Wolfgang GermNF Kühnsdorf 62:35+05:19
5Stefano ZonatoOLG Regensburg 64:33+07:17
6Vlado SedejOK Azimut 83:15+25:59
7Janko LapajneOK Azimut 94:25+37:09
Vacant +-1:44
Vacant +-1:44

OPEN (5.21km / m / KT)

Dragan KrivičićOKPT DNS--:--
Shradha Agarwal DNS--:--

W10 (2.01km / m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 18:27
2Špela MlakarOK Azimut 18:42+00:15
3Katarina KremžarOK Komenda 28:05+09:38
Brina PrevodnikOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:33

W12 (2.17km / m / KT)

1Miša AndrejcOK SG 19:15
2Brina GantarOK Azimut 22:19+03:04
3Lili Ivana RajOK SG 24:55+05:40
4Mija JerajOK Komenda 25:34+06:19
5Leila Ema PoženelOK Komenda 26:02+06:47
6Teja ŠucOK Komenda 31:09+11:54
7Neža KovačičOK Azimut 34:36+15:21
Julija BizjakOK Azimut MP--:--
Vacant +-1:45

W14 (2.17km / m / KT)

1Ajda JerajOK Komenda 20:11
2Ajda JarcOK Komenda 22:20+02:09
3Nika ErženOK Azimut 22:37+02:26
4Taja Vrtnik 26:33+06:22
Emily KuharOK Komenda MP--:--
Vacant +-1:49

W16 (3.97km / m / KT)

1Brina KölnerOK Komenda 38:35
Vacant +-1:25
Vacant +-1:25

W18 (5.21km / m / KT)

1Karin PustOK Komenda 87:11
2Manja LebanOK Azimut 92:55+05:44
Vacant +-1:49
Vacant +-1:49
Neža GnezdaOK Azimut DNS--:--

W21B (3.97km / m / KT)

1Monika RavnikarOK Komenda 49:18
2Jedert JevševarOK Brežice 57:29+08:11
3Elena Gombač ŠucOK Komenda 65:21+16:03
4Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 67:00+17:42
5Ajda LampeOK Komenda 68:09+18:51
6Maja IsteničOK Azimut 71:33+22:15
7Radmila TasićPOB 71:59+22:41
8Spela BogatajOK Komenda 73:33+24:15
9Katarina SedejOK Azimut 84:21+35:03
10Marta MalusOK Komenda 84:37+35:19
11Darja Gorjup PoženelOK Komenda 87:59+38:41
12Izabel PeternelOK Komenda 98:35+49:17
13Maja ObidOK Azimut 101:59+52:41
14Klavdija PrezeljOK Azimut 134:01+84:43
Vacant +-1:42
Vacant +-1:42
Kerstin ThomanSPUK DNS--:--

W21E (11.67km / m / KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 119:53
2Katja BabičOK Komenda 121:22+01:29
3Ana Pia PogačarOK Komenda 137:45+17:52
4Nuša JeramOK Azimut 138:51+18:58
5Ana Pribakovič BoršnikOK Tivoli 172:02+52:09
6Nika RavnikarOK Komenda 177:53+58:00
Zala Serženta SeljakOK Azimut DNS--:--

W35 (6.87km / m / KT)

1Tina MočnikOK Komenda 100:40
2Anica HribarOK Brežice 103:17+02:37
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 113:52+13:12
Vacant +-1:20
Vacant +-1:20
Damjana GantarOK Azimut MP--:--

W45 (4.89km / m / KT)

1Barbara WinklerSPUK 66:44
2Irene Greiner-LöschniggSUSO 77:11+10:27
3Alenka Vuga SeljakOK Komenda 78:29+11:45
4Saša ŽižekOK Azimut 91:22+24:38
5Petra StojanOK Komenda 94:28+27:44
6Mojca FoškiOK Polaris 100:33+33:49
7Maja ProsenOK Komenda 103:07+36:23
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 135:23+68:39
Vacant +-1:16
Vacant +-1:16

W55 (4.28km / m / KT)

1Hildegard ScherrHSV Spittal 100:22
Vacant +-1:38
Vacant +-1:38