Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - DAN 1 - prolog - sprint

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 12. 8. 2022

BEGINNERS (1.42km / 10m / KT)

1Patrick Van Den Bosch 08:42
2Wera Pfeifer 13:47+05:05
3Eszter NagyBKL 24:56+16:14
4Judit CsernaBKL 26:55+18:13
5Maja CankarŠOK 31:31+22:49
Vito Pavlič MP--:--
Gabriella SerafinoPunto K DNS--:--
Emma Pfeifer MP--:--

KIDS (0.0km / 0m / KT)

Oliver MlakarOK Azimut
Dana KazdovaVRS
Marta DipaceSCOM
Ester KomínováDFT
Daniel CherniavskyOC München
Enea RuggieroNirvana Verde
Timeon HölzerOTL
Pietro DipaceSCOM
Linnéo Étienne KrügerBerliner Turnerschaft

M10 (0.92km / 5m / KT)

1Aljoša Bačnar TušarOK Azimut 08:00
2Lan KurtanjekOK Azimut 12:38+04:38
3Hendrik AvasteTammed 16:39+08:39
4Raphael TirboisERCO 22:12+14:12
5Žiga SedejOK Azimut 26:51+18:51

M10 shadowed (0.92km / 5m / KT)

1Avar LeventeTTT 06:15
2Kryštof KomínDFT 07:49+01:34
3Pau Dalmases MasipCOB 10:22+04:07
4Sebastian NeuhauserSCM 11:28+05:13
5Ivan CopA C Beauchamp 12:27+06:12
6Tilen PeterneljOK Azimut 15:38+09:23
7Brais Ubeira VenturaCOB 16:50+10:35
8Arthur GoinFamille GOIN 18:19+12:04
9Matic PeterneljOK Azimut 22:19+16:04

M12 (1.42km / 10m / KT)

1Augustin FreyC.O. Mulhouse 08:48
2Célestin CocheyORIENTALP 09:16+00:28
3Anze ObidOK Azimut 10:11+01:23
4Robi MlakarOK Azimut 10:31+01:43
5Lukas LillelaidTammed 11:15+02:27
6Rok SedejOK Azimut 12:39+03:51
7Nathan PeelSYO 12:44+03:56
8Jack BaxterSYO 13:30+04:42
9Sascha KurtKOVZ 13:42+04:54
10Aksel AvasteTammed 15:49+07:01
11Tom TirboisERCO 15:58+07:10
12Mihej PrezeljOK Azimut 18:46+09:58

M14 (1.97km / 20m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 10:31
2Oscar PeelSYO 11:14+00:43
3Beno BizjakOK Azimut 11:46+01:15
4Louis Antoine KrügerBerliner Turnerschaft 12:01+01:30
5Lovro KurtanjekOK Azimut 12:07+01:36
6Bernat Goma EspanolXXO-O 12:50+02:19
7David SedejOK Azimut 14:28+03:57
8Matyáš KomínDFT 15:09+04:38
9Rudolf KüronyaBSC 19:10+08:39
10Alexis CopA C Beauchamp 21:41+11:10
11Makar Fediaev 37:20+26:49

M16 (2.81km / 30m / KT)

1Liam MalnatiSeleTI 12:00
2Rok BogatajOK Azimut 12:49+00:49
3Samuele AclerGronlait OT 13:15+01:15
4Božo BizjakOK Azimut 13:22+01:22
5Diego LavezzoSeleTI 13:30+01:30
6Enea RossiSeleTI 13:35+01:35
7Nagy BenceBKL 15:01+03:01
8Levente CsernaBKL 17:31+05:31
9Borut GantarOK Azimut 20:23+08:23
10Tamino HölzerOTL 21:23+09:23
11Jaka SeljakOK Komenda 22:06+10:06
12Aaron CoppikOLV Steinberg 33:30+21:30

M18 (3.21km / 40m / KT)

1Matteo BertozziSeleTI 14:36
2Mattia LunghiniSeleTI 15:06+00:30
3Nathan BortonAuckland 15:12+00:36
4Sebastiano RomagnaSeleTI 15:19+00:43
5Luka SeljakOK Komenda 17:20+02:44
6Jerzy WąsiewiczPL Team 360 17:59+03:23
7Nejc TurkOK Komenda 18:15+03:39
8Andras Mate CsernaBKL 18:20+03:44
9Primož GantarOK Azimut 18:29+03:53
Gioele ChiodoniSeleTI MP--:--
Nazar TrochkoIv-Frank DNS--:--

M20 (3.69km / 45m / KT)

1Tommaso BesomiSeleTI 17:19
2Natan Maj PoženelOK Komenda 20:38+03:19
3Yoann BonoraALCO 23:58+06:39

M21A (3.21km / 40m / KT)

1Reto CorsiSeleTI 15:23
2Yachen TsaiMOK 17:05+01:42
3Till FinkenstädtOLV Us 17:16+01:53
4Alessandro CeconFriuli MTB 18:15+02:52
5Marko ObidOK Azimut 18:48+03:25
6Stefan WernigHSV Spittal 19:00+03:37
7Juha SuntilaTuMe 19:17+03:54
8Maurizio FicurOK Komenda 19:39+04:16
Peter TušarOK Azimut MP--:--

M21B (2.26km / 20m / KT)

1Boštjan BogatajOK Azimut 13:06
2Bugár GergelyBÖF 14:18+01:12
3Maks Gorišek14:37+01:31
4Maks Udir14:53+01:47
5Borut SeljakOK Komenda 15:19+02:13
6Jan Brenkus15:53+02:47
7Jeus Mulero GonzalezCLB-O 16:11+03:05
8David KlingerBerger-C 16:53+03:47
9David Rozman17:55+04:49
10Denis MikužOK Azimut 19:04+05:58
11Amadej Bertoncelj19:31+06:25
12Rado PrezeljOK Azimut 20:10+07:04
13Félix Gil de la VegaCLB-O 20:46+07:40
14Wolfgang SchüllerBerger-C 21:52+08:46
15Luka KurtanjekOK Azimut 21:54+08:48
16Tomaž MlakarOK Azimut 23:53+10:47
17Vid Turnšek24:09+11:03
18Andraž Verč24:51+11:45
19Uroš Lazić24:52+11:46
20Tilen Petrič31:58+18:52
21Alen Vrhovski38:09+25:03
22Enej Kočevar40:29+27:23
23Žiga Šintler40:47+27:41
24Janez Medvešček41:51+28:45
25Drejc Perhavec42:24+29:18
26Blaž ŠvigeljOK Azimut 44:23+31:17
27Luka Hren46:37+33:31
Boštjan BizjakOK Azimut MP--:--
Filip PavšekMP--:--
Klemen KendaOK Azimut MP--:--
Matic ZavnikDNS--:--
Roland VoglSV Mietraching DNS--:--

M21E (3.69km / 45m / KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:42
2Uldis UpitisTuMe 16:18+00:36
3Simon StanonikOK Azimut 16:29+00:47
4Tihon SalopekRIS 16:52+01:10
5Feliciano PawlowskiSeleTI 17:00+01:18
6Roberto DallavalleGronlait OT 17:08+01:26
7Christian MarkoOLCG 18:11+02:29
8Pol Rafols PerramonCOB 18:27+02:45
9Luca RosatoGalilei 18:38+02:56
10Martin NilssonIFK Umea 19:00+03:18
11Lok Hin MaHKIOF 19:05+03:23
12Wing Chung TamPAOC 19:17+03:35
13Michele BittarelloEREBUS VICENZA 19:26+03:44
14Tihomir DespetovicOC München 20:09+04:27
15Uroš CankarŠOK 21:21+05:39
16Fabio RonzaniEREBUS VICENZA 21:25+05:43
17David ČuferPD Ajdovščina 23:11+07:29
18Yau Chung ChiuPAOC 28:31+12:49
Rudi PaulSTAG DNF--:--
Nazar LevytskyiIv-Frank DNS--:--
Endijs D TitomersTuMe MP--:--
Volodymyr FedoseienkoIv-Frank DNS--:--
Matiss SliksjanisTuMe DNS--:--
Matjaž ŠtanfelOK Azimut DNS--:--

M35 (3.12km / 45m / KT)

1Gianni GuglielmettiSeleTI 15:18
2Andrea CiprianiPanda O Vals. 15:57+00:39
3Blaž KölnerOK Komenda 16:11+00:53
4Guillaume GoinFamille GOIN 16:39+01:21
5Igor GavrilovOK Komenda 16:53+01:35
6Rajko KračunKamniški OK 17:21+02:03
7Aleš PoljanšekOK Azimut 17:37+02:19
8Jaka PiltaverOK Brežice 18:10+02:52
9Drago PeterneljOK Azimut 18:16+02:58
10Sergey ChurkinOK Komenda 18:59+03:41
11Janko BačnarOK Azimut 19:10+03:52
12Andrea MigliorePolbes 19:42+04:24
13Matej SedejOK Azimut 19:53+04:35
14Jens WittkeSV Hi 20:13+04:55
15Robert UrbanikSlavia Liberec Orienteering 21:23+06:05
16Kristjan GantarOK Azimut 21:40+06:22
17Dejan SedejOK Azimut 30:06+14:48
Rok SušnikOK Azimut DNS--:--

M40 (3.21km / 40m / KT)

1Ludovic RuizBOA 16:21
2Tonu LillelaidTammed 16:58+00:37
3Valentin ErženOK Azimut 18:27+02:06
4Ronny KrügerBerliner Turnerschaft 19:14+02:53
5Mario Bordonado RomanoFundi-o 20:02+03:41
6Miguel TirboisERCO 20:04+03:43
7Sergi Goma MartínezXXO-O 20:16+03:55
8Roi UbeiraCOB 22:49+06:28
9Sylvain FenechBOA 24:30+08:09
10Alex DalmasesCOB 24:39+08:18
11Michele FrancoEREBUS VICENZA 26:31+10:10
Alessio Manfrinmisquilor DNS--:--

M45 (3.21km / 40m / KT)

1Mario RuggieroNirvana Verde 15:19
2Benoît CocheyORIENTALP 16:48+01:29
3Ingemar NeuhauserSCM 16:59+01:40
4Roberto LarotellaOr30Ottobre 17:48+02:29
5Eddy SandriGronlait OT 18:19+03:00
6Péter WernerPVSK 18:51+03:32
7Tihomir SalopekRIS 20:20+05:01
8David KomínDFT 20:31+05:12
9Beniamino BarenghiVAO 20:32+05:13
10Tom BallikWAT 20:39+05:20
11Jožko JazbarOK Azimut 21:05+05:46
12Gunnar CoppikOLV Steinberg 21:15+05:56
13Cédric ReynaudORIENTALP 22:43+07:24
14Viktor NagyBKL 22:45+07:26
15Goran CopA C Beauchamp 23:12+07:53
16András AvarTTT 23:19+08:00
17Gregor PavličOK Azimut 24:06+08:47
18Boris ErženŠOK 24:08+08:49
19Alessandro DipaceSCOM 24:47+09:28
20Andrej CimermanOK Polaris 24:48+09:29
21Thomas HölzerOTL 25:19+10:00
22Herfried TrummerOCFF 26:13+10:54

M50 (2.81km / 30m / KT)

1Joachim StamerSV Hi 13:57
2Hendryk WetzelRobotron 14:10+00:13
3David PeelSYO 14:21+00:24
4Christophe Le GlandANNECY SO 15:16+01:19
5Oleksandr Ievstafiev 15:53+01:56
6Vincent FreyC.O. Mulhouse 15:56+01:59
7Ofer Garnettlev hasharon 16:39+02:42
8Sergey CherniavskyOC München 16:56+02:59
9Frederic EliasASM CO 16:57+03:00
10Ralph KurtKOVZ 17:12+03:15
11Richard BaxterSYO 17:25+03:28
12Thomas SchüßlerGundelfinger TS 17:48+03:51
13András CsernaBKL 21:53+07:56
14Csaba VíziBSC 22:13+08:16
15Octávio Andrade.COM 25:29+11:32
16Piotr WąsiewiczPL Team 360 26:38+12:41
Siegfried OpetnikHSV-Klagenfurt DNS--:--

M55 (2.48km / 30m / KT)

1Stefano BrambillaCO2 12:41
2Oleg AnuchkinTOL 13:57+01:16
3Laurent BonoraALCO 16:47+04:06
4Georg PregartnerOLGDK 18:27+05:46
5Olivier GueninASO Sillery 19:40+06:59

M60 (2.48km / 30m / KT)

1Herwig ProskeOCFF 16:03
2Marijan LebanOK Azimut 22:09+06:06
Joachim FriessnigOCFF MP--:--
Rolf HedigerSwiss O Tours MP--:--

M65 (2.26km / 20m / KT)

1Francesco GuglielmettiGOLD 13:27
2Miguel Angel Minguez AlonsoIBON ZARAGOZA 15:56+02:29
3Bernard PeissardSKOG 16:32+03:05
4Ivo KetePD Ajdovščina 19:19+05:52
5Bugar JozsefBÖF 19:32+06:05
6Stanko ČuferPD Ajdovščina 21:33+08:06
7Vlado SedejOK Azimut 23:44+10:17
8Janko LapajneOK Azimut 25:18+11:51
9Zdenko PavličOK Azimut 30:27+17:00

M70 (2.26km / 20m / KT)

1Gunnar Grue-sorensenKoge OK 18:21
2Gábor MolnárHSE 22:06+03:45
3Lutz TrößeSVTUI 26:48+08:27
David JukesBKO DNS--:--
Martin WilsonBKO DNS--:--

OPEN LONG (2.81km / 30m / KT)

1Michael Pfeifer 18:11
2Wai Nang ChungHong Kong Orienteering Club 19:10+00:59
3Tarvo AvasteTammed 20:28+02:17

OPEN SHORT (1.97km / 20m / KT)

1Erwann WaletALCO 13:23
2Dávid HarmathBSC 14:27+01:04
3Katre KuusikTammed 18:22+04:59
4Marzena WąsiewiczPL Team 360 19:33+06:10
5Stefan LeopoldsederWAT 19:37+06:14
6Peichi ChuangMOK 19:56+06:33
7Roberto ZanetelloNirvana Verde 24:17+10:54
8Ariane SchüßlerGundelfinger TS 29:40+16:17
Roberta ColomboSCOM MP--:--
Frantisek DneboskyVRS DNS--:--

W10 (0.92km / 5m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 06:33
2Náya Livia KrügerBerliner Turnerschaft 10:52+04:19
3Špela MlakarOK Azimut 11:26+04:53
4Louna FenechBOA 31:18+24:45

W10 shadowed (0.92km / 5m / KT)

1Justine GoinFamille GOIN 12:10
2Izabela ErženŠOK 29:43+17:33

W12 (1.42km / 10m / KT)

1Boglárka AvarTTT 09:18
2Julija BizjakOK Azimut 10:09+00:51
3Lianne Joséfine KrügerBerliner Turnerschaft 11:12+01:54
4Leila Ema PoženelOK Komenda 14:09+04:51
5Chloé FreyC.O. Mulhouse 14:29+05:11
6Ria WittkeSV Hi 15:08+05:50
7Ines RuggieroNirvana Verde 16:33+07:15
8Mathilda CoppikOLV Steinberg 17:09+07:51
9Tajda LahajnarOK Azimut 17:27+08:09
10Brina GantarOK Azimut 17:47+08:29
11Tinkara CankarŠOK 26:44+17:26
Sania StamerSV Hi DNS--:--

W14 (1.97km / 20m / KT)

1Ella BaxterSYO 11:56
2Boglárka WernerPVSK 14:55+02:59
3Nika ErženOK Azimut 15:08+03:12
4Apolline CocheyORIENTALP 15:13+03:17
5Amandine FreyC.O. Mulhouse 16:55+04:59
6Katja BergerBerger-C 22:10+10:14
7Anita RuggieroNirvana Verde 24:10+12:14
8Delania HölzerOTL 30:24+18:28

W16 (2.26km / 20m / KT)

1Lorenza RossettiSeleTI 11:43
2Ambra BoniniSeleTI 12:05+00:22
3Neža ObidOK Azimut 12:12+00:29
4Liise LillelaidTammed 12:26+00:43
5Lucia BaumgartnerSeleTI 12:52+01:09
6Špela MajdičOK Azimut 13:57+02:14
7Brina KölnerOK Komenda 14:22+02:39
8Urszula WąsiewiczPL Team 360 14:38+02:55
9Nora FolettiSeleTI 16:08+04:25

W18 (2.81km / 30m / KT)

1Nea ErženOK Azimut 14:13
2Emma KocsisSeleTI 14:38+00:25
3Valentina QuadriSeleTI 15:48+01:35
4Manja LebanOK Azimut 17:47+03:34
5Fiona SchüßlerGundelfinger TS 18:49+04:36
6Neža GnezdaOK Azimut 20:14+06:01
7Nora SchüßlerGundelfinger TS 20:40+06:27
Lana MohoričOK Azimut DNS--:--

W21A (2.48km / 30m / KT)

1Anni BergerBerger-C 15:06
2Laura Serra SalaCOB 16:33+01:27
3Marta ScapinGalilei 17:21+02:15
4Anna ZolOK73 18:32+03:26
5Marine BonoraALCO 18:37+03:31
6Emy MichelinGalilei 21:02+05:56
7Josefin NordgrenOK73 23:25+08:19
8Lise BonoraALCO 25:37+10:31

W21B (1.97km / 20m / KT)

1Marlene BergerBerger-C 12:16
2Maja IsteničOK Azimut 16:11+03:55
3Maja ObidOK Azimut 16:29+04:13
4Eden Menendez FreireCLB-O 16:58+04:42
5Lea ReppnowOLV Us 17:06+04:50
6Izabel PeternelOK Komenda 18:30+06:14
7Darja Gorjup PoženelOK Komenda 20:15+07:59
8Cécile FreyC.O. Mulhouse 21:29+09:13
9Tara Remih22:19+10:03
10Irene Cárdenas FernándezCLB-O 26:04+13:48
11Eva Pivk26:29+14:13
12Gaja Srnec26:37+14:21
13Jessica CameraEREBUS VICENZA 27:27+15:11
14Sandrine FenechBOA 30:17+18:01
15Lana Vehovec31:45+19:29
16Lina Ševerkar31:46+19:30
17Nika Šenica32:27+20:11
18Maja Sterle32:29+20:13
19Nina Rman33:17+21:01
20Tanja KmetecKamniški OK 33:22+21:06
21Kaja Smrekar36:07+23:51
22Patricija Pikl44:40+32:24
23Klavdija PrezeljOK Azimut 49:44+37:28
Tina TušarOK Azimut MP--:--
Urša ŠtanfelOK Azimut DNS--:--

W21E (3.12km / 45m / KT)

1Elisa BertozziSeleTI 15:24
2Katja BabičOK Komenda 16:21+00:57
3Dorja SalopekRIS 16:38+01:14
4Christine KirchlechnerSCM 17:15+01:51
5Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 17:40+02:16
6Kim BaxterSYO 17:45+02:21
7Anicó KulowBerliner Turnerschaft 17:58+02:34
8Deja RazpetOK Azimut 18:06+02:42
9Tajda KnafeljOK Azimut 18:12+02:48
10Nika PoljanšekOK Azimut 18:33+03:09
11Yiching HuangMOK 19:28+04:04
12Polona JezeršekOK Komenda 19:50+04:26
13Ka Ki LeungHKIOF 19:56+04:32
14Boróka WernerPVSK 20:23+04:59
15Dianora HerashchenkoOC München 20:55+05:31
16Teja TušarOK Azimut 21:10+05:46
17Zala ZavrlOK Komenda 21:34+06:10
18Tania Costa.COM 21:41+06:17
19Nika RavnikarOK Komenda 21:55+06:31
20Carmen MarkoOLCG 27:14+11:50
Galyna PetrenkoOLV Landshut DNS--:--
Elise VanelTAF Fameck MP--:--
Oleksandra ParkhomenkoOLV Landshut DNS--:--

W35 (3.21km / 40m / KT)

1Florence HerpinORIENTALP 18:52
2Marta CanalFriuli MTB 23:48+04:56
3Salut MasipCOB 24:33+05:41
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 25:54+07:02
5Lilli KrailWAT 25:59+07:07
6Gemma VenturaCOB 28:48+09:56
7Cindy GoinFamille GOIN 29:34+10:42
8Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 30:31+11:39
9Barbara KmetecKamniški OK 31:17+12:25
10Damjana GantarOK Azimut 36:55+18:03
11Kseniia Balashova 44:05+25:13
Ampa Gil-BrotonsCOB MP--:--

W40 (2.48km / 30m / KT)

1Piia AvasteTammed 15:41
2Francesca TerrenEREBUS VICENZA 16:08+00:27
3Blandine EhrlOC München 16:12+00:31
4Eva Lopez SepulvedaFundi-o 18:49+03:08
5Madeleine TirboisERCO 18:53+03:12
6Federica AgostiniFriuli MTB 19:25+03:44
7Nadia MontibellerPanda O Vals. 20:18+04:37
8Kerstin WittkeSV Hi 21:25+05:44
Esther StamerSV Hi DNS--:--

W45 (2.48km / 30m / KT)

1Marijke KlaassenHOC93 16:22
2Hedi BergerBerger-C 16:48+00:26
3Emanuela TitoliNirvana Verde 17:04+00:42
4Marta MarsonVAO 18:20+01:58
5Nadia van BuurenOK Komenda 18:26+02:04
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 20:12+03:50
7Annegret WetzelRobotron 20:24+04:02
8Ildiko AvarTTT 22:20+05:58
9Manuela Marques.COM 23:15+06:53
Rita KonradBKL MP--:--

W50 (2.26km / 20m / KT)

1Nathalie GueninASO Sillery 14:07
2Jenny PeelSYO 15:35+01:28
3Novella MaddalenaNirvana Verde 17:04+02:57

W55 (2.26km / 20m / KT)

1Joli WehrliSwiss O Tours 17:25
2Cristina RuiniPunto K 18:56+01:31
3Béatrice BonoraALCO 18:59+01:34
4Gislind BergerBerger-C 21:11+03:46
5Brigitte MagetOLGDK 32:07+14:42

W60 (1.85km / 20m / KT)

1Kati CejkaSKOG 14:07
2Gabriella JenöváriHSE 14:30+00:23
3Jenei MargitBÖF 18:28+04:21
4Daniela GuglielmettiGOLD 19:07+05:00
5Franca CrevatinPunto K 22:04+07:57

W65 (1.85km / 20m / KT)

1Renate TrößeSVTUI 15:32

W70 (1.85km / 20m / KT)

1Gerda Marie ChristiansenKoge OK 31:16