Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - DAN2 - SOL6 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Črni Vrh nad Idrijo, 13. 8. 2022

BEGINNERS (1.64km / 65m / KT)

1Cene BožičOK Azimut 12:18
2Wera Pfeifer 21:22+09:04
3Andrea KozsachActiveSport Team 22:40+10:22
4Dóra ViziBSC 24:31+12:13
5Aaron CoppikOLV Steinberg 27:20+15:02
Gabriella SerafinoPunto K DNS--:--
Eszter NagyBKL MP--:--
Judit CsernaBKL MP--:--
Emma Pfeifer DNS--:--

M10 (1.34km / 60m / KT)

1Aljoša Bačnar TušarOK Azimut 11:12
2Lan KurtanjekOK Azimut 13:07+01:55
3Hendrik AvasteTammed 17:07+05:55
4Raphael TirboisERCO 20:54+09:42
5Žiga SedejOK Azimut 23:20+12:08

M10 shadowed (1.34km / 60m / KT)

1Avar LeventeTTT 11:50
2Kryštof KomínDFT 12:52+01:02
3Sebastian NeuhauserSCM 13:18+01:28
4Matic PeterneljOK Azimut 13:57+02:07
5Pau Dalmases MasipCOB 15:34+03:44
6Ivan CopA C Beauchamp 16:29+04:39
Brais Ubeira VenturaCOB DNS--:--
Tilen PeterneljOK Azimut DNS--:--

M12 (1.64km / 65m / KT)

1Célestin CocheyORIENTALP 11:58
2Augustin FreyC.O. Mulhouse 12:36+00:38
3Rok SedejOK Azimut 12:40+00:42
4Sascha KurtKOVZ 13:04+01:06
5Nathan PeelSYO 15:04+03:06
6Robi MlakarOK Azimut 15:30+03:32
7Mihej PrezeljOK Azimut 16:05+04:07
8Anze ObidOK Azimut 16:25+04:27
9Jack BaxterSYO 18:38+06:40
10Lukas LillelaidTammed 18:46+06:48
11Tom TirboisERCO 19:28+07:30
12Aksel AvasteTammed 36:12+24:14

M14 (1.92km / 70m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 24:40
2Lovro KurtanjekOK Azimut 25:53+01:13
3Oscar PeelSYO 25:56+01:16
4Louis Antoine KrügerBerliner Turnerschaft 28:01+03:21
5David SedejOK Azimut 30:50+06:10
6Bernat Goma EspanolXXO-O 33:13+08:33
7Beno BizjakOK Azimut 35:54+11:14
8Rudolf KüronyaBSC 39:05+14:25
9Alexis CopA C Beauchamp 42:01+17:21
10Matyáš KomínDFT 48:09+23:29
Vidjan LenartOK SG MP--:--

M16 (2.29km / 110m / KT)

1Liam MalnatiSeleTI 23:29
2Enea RossiSeleTI 24:54+01:25
3Rok BogatajOK Azimut 29:55+06:26
4Diego LavezzoSeleTI 30:12+06:43
5Nagy BenceBKL 30:22+06:53
6Jaka SeljakOK Komenda 38:27+14:58
7Samuele AclerGronlait OT 40:46+17:17
8Borut GantarOK Azimut 45:01+21:32
9Božo BizjakOK Azimut 45:15+21:46
10Levente CsernaBKL 52:09+28:40
11Tamino HölzerOTL 59:33+36:04
James HaymanSCOM MP--:--

M18 (2.93km / 100m / KT)

1Gioele ChiodoniSeleTI 32:13
2Nejc TurkOK Komenda 39:27+07:14
3Mattia LunghiniSeleTI 39:52+07:39
4Sebastiano RomagnaSeleTI 40:15+08:02
5Nathan BortonAuckland 41:58+09:45
6Matteo BertozziSeleTI 42:35+10:22
7Luka SeljakOK Komenda 43:30+11:17
8Primož GantarOK Azimut 57:24+25:11
9Matevž KuncOK Tivoli 70:48+38:35
10Jerzy WąsiewiczPL Team 360 76:26+44:13
11Andras Mate CsernaBKL 79:30+47:17
Virgile Courson MP--:--
Nazar TrochkoIv-Frank DNS--:--

M20 (3.44km / 135m / KT)

1Tommaso BesomiSeleTI 39:51
2Natan Maj PoženelOK Komenda 52:37+12:46
3Yoann BonoraALCO 77:45+37:54

M21A (2.93km / 100m / KT)

1Reto CorsiSeleTI 35:29
2Till FinkenstädtOLV Us 38:43+03:14
3Matej ŠkarabotOK Polaris 41:55+06:26
4Juha SuntilaTuMe 51:15+15:46
5Alessandro CeconFriuli MTB 55:57+20:28
6Gregor ZupanOK Komenda 56:54+21:25
7Marko ObidOK Azimut 59:20+23:51
8Yachen TsaiMOK 65:57+30:28
9Maurizio FicurOK Komenda 91:33+56:04
10Stefan WernigHSV Spittal 99:30+64:01
Peter TušarOK Azimut DNS--:--

M21B (2.08km / 115m / KT)

1Borut SeljakOK Komenda 33:08
2Gal PetkovšekOK Azimut 34:56+01:48
3Timotej ŠucOK Komenda 35:14+02:06
4Boštjan BogatajOK Azimut 36:07+02:59
5Robin Courson 39:16+06:08
6Bugár GergelyBÖF 39:59+06:51
7Jeus Mulero GonzalezCLB-O 47:30+14:22
8Blaž KovačičOK Azimut 48:33+15:25
9Tilen ZupanOK Komenda 49:05+15:57
10Luka KurtanjekOK Azimut 51:31+18:23
11Denis MikužOK Azimut 52:03+18:55
12Tomaž MlakarOK Azimut 52:33+19:25
13David KlingerBerger-C 57:12+24:04
14Wolfgang SchüllerBerger-C 60:39+27:31
15Rado PrezeljOK Azimut 66:46+33:38
16Félix Gil de la VegaCLB-O 76:09+43:01
17Dejan SedejOK Azimut 101:58+68:50
Roland VoglSV Mietraching DNS--:--
Klemen KendaOK Azimut DNS--:--
Drago PeterneljOK Azimut DNS--:--
Boštjan BizjakOK Azimut DNS--:--

M21E (3.69km / 150m / KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 36:02
2Uldis UpitisTuMe 37:35+01:33
3Endijs D TitomersTuMe 38:40+02:38
4Roberto DallavalleGronlait OT 40:16+04:14
5Pol Rafols PerramonCOB 42:16+06:14
6Feliciano PawlowskiSeleTI 43:41+07:39
7Christian MarkoOLCG 44:40+08:38
8Xander BergerBerger-C 45:59+09:57
9Matiss SliksjanisTuMe 46:51+10:49
10Martin NilssonIFK Umea 50:03+14:01
11Tihomir DespetovicOC München 50:22+14:20
12Lok Hin MaHKIOF 55:43+19:41
13Are WigaardNTNUI 56:20+20:18
14Michele BittarelloEREBUS VICENZA 56:52+20:50
15Rudi PaulSTAG 65:15+29:13
16Luca RosatoGalilei 65:48+29:46
17Fabio RonzaniEREBUS VICENZA 76:42+40:40
18Wing Chung TamPAOC 98:47+62:45
19Uroš CankarŠOK 103:40+67:38
20Davor PobegaOK Tivoli 120:22+84:20
Yau Chung ChiuPAOC MP--:--
Simon StanonikOK Azimut DNS--:--
Nazar LevytskyiIv-Frank DNS--:--
Mark BogatajOK Azimut DNS--:--
Aljoša PečarMOK DNS--:--
Volodymyr FedoseienkoIv-Frank DNS--:--
David ČuferPD Ajdovščina DNS--:--

M35 (3.44km / 135m / KT)

1Gianni GuglielmettiSeleTI 40:06
2Igor GavrilovOK Komenda 44:41+04:35
3Andrea CiprianiPanda O Vals. 48:20+08:14
4Guillaume GoinFamille GOIN 49:01+08:55
5Jaka PiltaverOK Brežice 49:08+09:02
6Bojan JevševarOK Brežice 51:39+11:33
6Sergey ChurkinOK Komenda 51:39+11:33
8Janko BačnarOK Azimut 51:50+11:44
9Aleš PoljanšekOK Azimut 53:35+13:29
10Rajko KračunKamniški OK 55:20+15:14
11Matej SedejOK Azimut 57:23+17:17
12Kristjan GantarOK Azimut 59:36+19:30
13Jens WittkeSV Hi 68:05+27:59
14Andrea MigliorePolbes 68:16+28:10
15Drago PeterneljOK Azimut 69:27+29:21
16Robert UrbanikSlavia Liberec Orienteering 72:32+32:26
Blaž KölnerOK Komenda DNS--:--
Rok SušnikOK Azimut DNS--:--

M40 (3.44km / 135m / KT)

1Ludovic RuizBOA 46:08
2Tonu LillelaidTammed 49:02+02:54
3Valentin ErženOK Azimut 55:46+09:38
4Michele FrancoEREBUS VICENZA 58:39+12:31
5Alessio Manfrinmisquilor 63:48+17:40
6Miguel TirboisERCO 67:56+21:48
7Mario Bordonado RomanoFundi-o 69:18+23:10
8Sylvain FenechBOA 72:07+25:59
9Ronny KrügerBerliner Turnerschaft 75:50+29:42
10Duje RakoVihor 76:32+30:24
11Alex DalmasesCOB 87:35+41:27
12Roi UbeiraCOB 113:17+67:09

M45 (2.64km / 135m / KT)

1Benoît CocheyORIENTALP 31:07
2Mario RuggieroNirvana Verde 31:31+00:24
3Ingemar NeuhauserSCM 36:56+05:49
4Miha ŠkarabotOK Polaris 38:00+06:53
5David KomínDFT 38:13+07:06
6Tom BallikWAT 39:56+08:49
7Cédric ReynaudORIENTALP 43:02+11:55
8Gunnar CoppikOLV Steinberg 46:06+14:59
9Boris ErženŠOK 46:35+15:28
10Péter WernerPVSK 46:57+15:50
11Tomaž PustOK Komenda 47:39+16:32
12Gregor RajOK SG 48:33+17:26
13Jožko JazbarOK Azimut 49:24+18:17
14Herfried TrummerOCFF 52:07+21:00
15Andrej CimermanOK Polaris 52:22+21:15
16Gregor PavličOK Azimut 53:58+22:51
17Alessandro DipaceSCOM 55:29+24:22
18Roberto LarotellaOr30Ottobre 57:24+26:17
19András AvarTTT 57:27+26:20
20Beniamino BarenghiVAO 59:17+28:10
21Viktor NagyBKL 59:28+28:21
22Goran CopA C Beauchamp 60:48+29:41
23Eddy SandriGronlait OT 63:48+32:41
24Thomas HölzerOTL 68:17+37:10

M50 (2.64km / 135m / KT)

1David PeelSYO 30:28
2Joachim StamerSV Hi 35:29+05:01
3Mark HaymanSCOM 38:21+07:53
4Thomas SchüßlerGundelfinger TS 38:43+08:15
5Oleksandr Ievstafiev 38:45+08:17
6Hendryk WetzelRobotron 39:51+09:23
7Ofer Garnettlev hasharon 41:39+11:11
8Richard BaxterSYO 43:17+12:49
9Sergey CherniavskyOC München 43:39+13:11
10Vincent FreyC.O. Mulhouse 46:34+16:06
11Christophe Le GlandANNECY SO 47:08+16:40
12Csaba VíziBSC 49:24+18:56
13Frederic EliasASM CO 50:22+19:54
14Ralph KurtKOVZ 51:27+20:59
15Robert KuncOK Tivoli 61:18+30:50
16András CsernaBKL 64:14+33:46
17Piotr WąsiewiczPL Team 360 64:58+34:30
Siegfried OpetnikHSV-Klagenfurt DNS--:--
Octávio Andrade.COM DNF--:--

M55 (2.29km / 110m / KT)

1Oleg AnuchkinTOL 29:26
2Stefano BrambillaCO2 32:19+02:53
3Gabor PatakiActiveSport Team 34:09+04:43
4Hubert CoursonLuberon Orientation 34:12+04:46
5Laurent BonoraALCO 40:18+10:52
6Silvo BabičOK Komenda 54:56+25:30
7Georg PregartnerOLGDK 55:41+26:15
8Aleš BorštnikOK Tivoli 69:31+40:05
9Dušan SmoleOK Polaris 79:16+49:50
10Andrej KorelcOK Komenda 79:20+49:54
Olivier GueninASO Sillery DNF--:--

M60 (1.81km / 110m / KT)

1Herwig ProskeOCFF 32:17
2Joachim FriessnigOCFF 35:49+03:32
3Rolf HedigerSwiss O Tours 42:08+09:51
4Marijan LebanOK Azimut 46:32+14:15

M65 (1.81km / 110m / KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 25:28
2Francesco GuglielmettiGOLD 29:31+04:03
3Bernard PeissardSKOG 33:27+07:59
4Ivo KetePD Ajdovščina 37:56+12:28
5Miguel Angel Minguez AlonsoIBON ZARAGOZA 38:56+13:28
6Vlado SedejOK Azimut 52:31+27:03
7Bugar JozsefBÖF 52:36+27:08
8Zdenko PavličOK Azimut 60:26+34:58
9Janko LapajneOK Azimut 69:45+44:17

M70 (1.71km / 125m / KT)

1Martin WilsonBKO 28:39
2David JukesBKO 28:54+00:15
3Gunnar Grue-sorensenKoge OK 30:06+01:27
4Gábor MolnárHSE 39:21+10:42
5Giuseppe SpecognaFriuli MTB 47:46+19:07
Lutz TrößeSVTUI DNS--:--

OPEN LONG (2.93km / 100m / KT)

1Wai Nang ChungHong Kong Orienteering Club 88:40
Tarvo AvasteTammed MP--:--

OPEN SHORT (1.92km / 70m / KT)

1Dávid HarmathBSC 31:53
2Camilla ScoliniPunto K 38:04+06:11
3Patrick Van Den Bosch 46:00+14:07
4Stefan LeopoldsederWAT 46:45+14:52
5Katre KuusikTammed 53:35+21:42
6Carmen MarkoOLCG 54:17+22:24
7Peichi ChuangMOK 54:35+22:42
8Enrico PascattiPunto K 57:18+25:25
9Alessia AlbanoPunto K 60:33+28:40
10Erwann WaletALCO 61:38+29:45
11Tina MiklavčičOK Azimut 62:04+30:11
12Marzena WąsiewiczPL Team 360 65:52+33:59
13Roberto ZanetelloNirvana Verde 87:27+55:34
14Liz HaymanSCOM 90:17+58:24
15Roberta ColomboSCOM 97:40+65:47
16Ariane SchüßlerGundelfinger TS 112:48+80:55
Denise HölzerOTL DNF--:--

W10 (1.34km / 60m / KT)

1Špela MlakarOK Azimut 13:05
2Timeja PrezeljOK Azimut 14:14+01:09
3Náya Livia KrügerBerliner Turnerschaft 16:50+03:45
4Louna FenechBOA 23:58+10:53
Ajda KovačičOK Azimut DNS--:--

W10 shadowed (1.34km / 60m / KT)

1Justine GoinFamille GOIN 17:24
2Urgell Goma EspanolXXO-O 19:34+02:10
3Izabela ErženŠOK 24:49+07:25

W12 (1.64km / 65m / KT)

1Boglárka AvarTTT 15:15
2Lianne Joséfine KrügerBerliner Turnerschaft 15:19+00:04
3Leila Ema PoženelOK Komenda 15:52+00:37
4Chloé FreyC.O. Mulhouse 16:26+01:11
5Julija BizjakOK Azimut 16:28+01:13
6Ria WittkeSV Hi 20:18+05:03
7Teja ŠucOK Komenda 20:47+05:32
8Mathilda CoppikOLV Steinberg 20:49+05:34
9Brina GantarOK Azimut 23:38+08:23
10Ines RuggieroNirvana Verde 30:25+15:10
11Neža KovačičOK Azimut 31:42+16:27
12Lili Ivana RajOK SG 58:37+43:22
Sania StamerSV Hi DNS--:--

W14 (1.92km / 70m / KT)

1Ella BaxterSYO 29:13
2Katja BergerBerger-C 41:01+11:48
3Apolline CocheyORIENTALP 43:20+14:07
4Boglárka WernerPVSK 43:27+14:14
5Nika ErženOK Azimut 43:58+14:45
6Delania HölzerOTL 51:48+22:35
7Anita RuggieroNirvana Verde 58:23+29:10
8Amandine FreyC.O. Mulhouse 67:20+38:07

W16 (2.08km / 115m / KT)

1Liise LillelaidTammed 30:01
2Ambra BoniniSeleTI 31:08+01:07
3Neža ObidOK Azimut 33:06+03:05
4Lucia BaumgartnerSeleTI 33:28+03:27
5Urszula WąsiewiczPL Team 360 33:44+03:43
6Brina KölnerOK Komenda 35:59+05:58
7Nora FolettiSeleTI 38:24+08:23
8Paola RakoVihor 39:33+09:32
9Špela MajdičOK Azimut 51:17+21:16
10Nikolina UgrinOK Tivoli 57:18+27:17
11Lorenza RossettiSeleTI 58:57+28:56

W18 (2.29km / 110m / KT)

1Emma KocsisSeleTI 29:51
2Stella CigniniPunto K 33:21+03:30
3Fiona SchüßlerGundelfinger TS 39:03+09:12
4Nora SchüßlerGundelfinger TS 40:32+10:41
5Valentina QuadriSeleTI 40:40+10:49
6Manja LebanOK Azimut 42:04+12:13
7Nea ErženOK Azimut 42:54+13:03
Lana MohoričOK Azimut DNS--:--

W21A (2.64km / 135m / KT)

1Laura Serra SalaCOB 48:07
2Anni BergerBerger-C 50:34+02:27
3Lena StrombergerBerger-C 51:25+03:18
4Marine BonoraALCO 52:33+04:26
5Lise BonoraALCO 53:43+05:36
6Emy MichelinGalilei 62:12+14:05
7Anna ZolOK73 64:50+16:43
8Josefin NordgrenOK73 66:20+18:13
9Marta ScapinGalilei 73:11+25:04

W21B (1.92km / 70m / KT)

1Marlene BergerBerger-C 28:58
2Ajda LampeOK Komenda 35:59+07:01
3Urša ŠtanfelOK Azimut 41:28+12:30
4Maja IsteničOK Azimut 43:01+14:03
5Romana ZupanOK Komenda 49:54+20:56
6Radmila TasićPOB 53:33+24:35
7Darja Gorjup PoženelOK Komenda 54:33+25:35
8Nataša BogatajOK Azimut 58:40+29:42
9Tanja KmetecKamniški OK 62:19+33:21
10Lea ReppnowOLV Us 63:02+34:04
11Maja UgrinOK Tivoli 64:44+35:46
12Eden Menendez FreireCLB-O 66:49+37:51
13Cécile FreyC.O. Mulhouse 69:36+40:38
14Izabel PeternelOK Komenda 70:12+41:14
15Maja ObidOK Azimut 70:40+41:42
16Sandrine FenechBOA 80:38+51:40
17Jessica CameraEREBUS VICENZA 82:52+53:54
18Katarina SedejOK Azimut 100:29+71:31
19Irene Cárdenas FernándezCLB-O 107:54+78:56
20Klavdija PrezeljOK Azimut 109:33+80:35
21Tina TušarOK Azimut 113:33+84:35

W21E (3.44km / 135m / KT)

1Christine KirchlechnerSCM 42:37
2Elisa BertozziSeleTI 44:11+01:34
3Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 45:53+03:16
4Katja BabičOK Komenda 47:12+04:35
5Kim BaxterSYO 49:39+07:02
6Boróka WernerPVSK 63:55+21:18
7Nika RavnikarOK Komenda 64:42+22:05
8Polona JezeršekOK Komenda 66:04+23:27
9Anicó KulowBerliner Turnerschaft 66:43+24:06
10Ka Ki LeungHKIOF 67:00+24:23
11Nika PoljanšekOK Azimut 69:11+26:34
12Teja TušarOK Azimut 71:00+28:23
13Zala ZavrlOK Komenda 74:26+31:49
14Deja RazpetOK Azimut 76:12+33:35
15Karoline AuneNTNUI 76:30+33:53
16Elise VanelTAF Fameck 77:04+34:27
17Yiching HuangMOK 81:00+38:23
18Pia BogatajOK Azimut 85:01+42:24
Oleksandra ParkhomenkoOLV Landshut DNS--:--
Galyna PetrenkoOLV Landshut DNS--:--
Eneja OstermanOK Polaris DNS--:--
Tania Costa.COM MP--:--

W35 (2.64km / 135m / KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 42:12
2Florence HerpinORIENTALP 44:30+02:18
3Anica HribarOK Brežice 45:30+03:18
4Damjana GantarOK Azimut 57:19+15:07
5Lilli KrailWAT 57:21+15:09
6Ampa Gil-BrotonsCOB 61:19+19:07
7Nastja RajOK SG 62:26+20:14
8Irena Hacin KölnerOK Komenda 66:13+24:01
9Salut MasipCOB 66:33+24:21
10Barbara KmetecKamniški OK 70:25+28:13
11Marta CanalFriuli MTB 72:48+30:36
12Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 73:54+31:42
13Gemma VenturaCOB 78:45+36:33
14Cindy GoinFamille GOIN 90:50+48:38
15Kseniia Balashova 174:11+131:59

W40 (2.08km / 115m / KT)

1Piia AvasteTammed 34:15
2Esther StamerSV Hi 37:22+03:07
3Blandine EhrlOC München 39:33+05:18
4Madeleine TirboisERCO 40:09+05:54
5Eva Lopez SepulvedaFundi-o 45:26+11:11
6Federica AgostiniFriuli MTB 54:10+19:55
7Kerstin WittkeSV Hi 58:18+24:03
8Francesca TerrenEREBUS VICENZA 59:43+25:28
9Nadia MontibellerPanda O Vals. 66:56+32:41
Sabina RakoVihor DNS--:--

W45 (2.08km / 115m / KT)

1Hedi BergerBerger-C 32:22
2Marijke KlaassenHOC93 39:57+07:35
3Annegret WetzelRobotron 40:14+07:52
4Nadia van BuurenOK Komenda 40:32+08:10
5Ildiko AvarTTT 60:00+27:38
6Emanuela TitoliNirvana Verde 61:07+28:45
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 62:37+30:15
8Rita KonradBKL 65:57+33:35
9Petra StojanOK Komenda 72:37+40:15
10Manuela Marques.COM 78:07+45:45
11Marta MarsonVAO 82:34+50:12
12Alenka ŠkarabotOK Polaris 94:50+62:28
13Darja VodlanOK Polaris 166:25+134:03
Cécile RicardORIENTALP MP--:--

W50 (1.81km / 110m / KT)

1Jenny PeelSYO 26:47
2Novella MaddalenaNirvana Verde 37:16+10:29
3Nathalie GueninASO Sillery 44:45+17:58
4Maria EliasASM CO 90:09+63:22

W55 (1.81km / 110m / KT)

1Joli WehrliSwiss O Tours 37:33
2Gislind BergerBerger-C 40:01+02:28
3Béatrice BonoraALCO 49:59+12:26
4Brigitte MagetOLGDK 52:05+14:32
5Cristina RuiniPunto K 52:06+14:33
6Isabelle CoursonLuberon Orientation 72:22+34:49

W60 (1.71km / 125m / KT)

1Kati CejkaSKOG 24:36
2Jenei MargitBÖF 35:30+10:54
3Daniela GuglielmettiGOLD 37:47+13:11
4Franca CrevatinPunto K 50:14+25:38
5Elisabeth SteinlechnerOCFF 66:10+41:34
Gabriella JenöváriHSE MP--:--

W65 (1.71km / 125m / KT)

1Renate TrößeSVTUI 53:26

W70 (1.71km / 125m / KT)

1Gerda Marie ChristiansenKoge OK 47:42