Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - DAN4 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Dole nad Idrijo, 15. 8. 2022

BEGINNERS (1.24km / 65m / KT)

1Eszter NagyBKL 22:07
2Judit CsernaBKL 23:49+01:42
3Herwig HierzeggerWAKTV 31:22+09:15
4Urša TinaOK Azimut 31:34+09:27
5Ariane SchüßlerGundelfinger TS 38:41+16:34
6Ute HierzeggerWAKTV 44:22+22:15
7Matic Zavnik56:04+33:57

M10 (1.2km / 55m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 17:17
2Raphael TirboisERCO 43:36+26:19
Hendrik AvasteTammed DNS--:--
Aljoša Bačnar TušarOK Azimut DNS--:--

M10 shadowed (1.2km / 55m / KT)

1Kryštof KomínDFT 11:42
2Avar LeventeTTT 12:26+00:44
3Matic PeterneljOK Azimut 13:24+01:42
4Pau Dalmases MasipCOB 13:29+01:47
5Sebastian NeuhauserSCM 14:04+02:22
6Ivan CopA C Beauchamp 19:46+08:04
7Brais Ubeira VenturaCOB 32:45+21:03

M12 (1.24km / 65m / KT)

1Augustin FreyC.O. Mulhouse 11:50
2Sascha KurtKOVZ 13:26+01:36
3Célestin CocheyORIENTALP 17:01+05:11
4Mihej PrezeljOK Azimut 17:30+05:40
5Aksel AvasteTammed 17:35+05:45
6Lukas LillelaidTammed 17:49+05:59
7Robi MlakarOK Azimut 19:31+07:41
8Anze ObidOK Azimut 20:25+08:35
9Tom TirboisERCO 21:07+09:17
10Jack BaxterSYO 21:30+09:40
Kevin KerčmarOK Azimut DNS--:--
Nathan PeelSYO DNS--:--

M14 (1.69km / 115m / KT)

1Oscar PeelSYO 19:58
2Lovro KurtanjekOK Azimut 22:14+02:16
3Anže KölnerOK Komenda 26:54+06:56
4Matyáš KomínDFT 29:31+09:33
5Louis Antoine KrügerBerliner Turnerschaft 33:51+13:53
6Rudolf KüronyaBSC 39:04+19:06
7Alexis CopA C Beauchamp 40:54+20:56
8Beno BizjakOK Azimut 42:34+22:36
9Bernat Goma EspanolXXO-O 42:50+22:52

M16 (2.62km / 165m / KT)

1Liam MalnatiSeleTI 25:02
2Enea RossiSeleTI 28:10+03:08
3Diego LavezzoSeleTI 30:41+05:39
4Samuele AclerGronlait OT 33:22+08:20
5Nagy BenceBKL 38:45+13:43
6Rok BogatajOK Azimut 40:14+15:12
7Božo BizjakOK Azimut 48:26+23:24
8Levente CsernaBKL 50:05+25:03
9Tamino HölzerOTL 57:01+31:59
10Borut GantarOK Azimut 57:16+32:14
11James HaymanSCOM 87:25+62:23
Jošt HadalinOK Azimut MP--:--
Jaka SeljakOK Komenda DNS--:--

M18 (2.98km / 190m / KT)

1Matteo BertozziSeleTI 27:24
2Gioele ChiodoniSeleTI 30:47+03:23
3Sebastiano RomagnaSeleTI 33:36+06:12
3Nathan BortonAuckland 33:36+06:12
5Primož GantarOK Azimut 34:23+06:59
6Mattia LunghiniSeleTI 36:14+08:50
7Luka SeljakOK Komenda 36:40+09:16
8Nejc TurkOK Komenda 37:31+10:07
9Jerzy WąsiewiczPL Team 360 45:00+17:36
10Andras Mate CsernaBKL 63:57+36:33
Nazar TrochkoIv-Frank DNS--:--
Matevž KuncOK Tivoli DNS--:--

M20 (3.65km / 225m / KT)

1Tommaso BesomiSeleTI 30:15
2Natan Maj PoženelOK Komenda 48:21+18:06
3Yoann BonoraALCO 66:01+35:46

M21A (3.65km / 225m / KT)

1Reto CorsiSeleTI 37:11
2Juha SuntilaTuMe 46:38+09:27
3Marko ObidOK Azimut 55:10+17:59
4Till FinkenstädtOLV Us 56:40+19:29
5Alessandro CeconFriuli MTB 63:12+26:01
6Yachen TsaiMOK 69:53+32:42
7Maurizio FicurOK Komenda 79:07+41:56
Nejc LazarOK Azimut DNS--:--
Stefan WernigHSV Spittal MP--:--
Peter TušarOK Azimut DNS--:--

M21B (2.62km / 165m / KT)

1David KlingerBerger-C 40:13
2Borut SeljakOK Komenda 48:19+08:06
3Bugár GergelyBÖF 52:02+11:49
4Jeus Mulero GonzalezCLB-O 55:15+15:02
5Gal PetkovšekOK Azimut 57:23+17:10
6Denis MikužOK Azimut 58:25+18:12
7Matej VidičOK Azimut 66:24+26:11
8Félix Gil de la VegaCLB-O 73:24+33:11
9Luka KurtanjekOK Azimut 74:32+34:19
10Emil KacinOK Azimut 75:50+35:37
11Tomaž MlakarOK Azimut 86:39+46:26
12Rado PrezeljOK Azimut 98:12+57:59
13Wolfgang SchüllerBerger-C 104:05+63:52
Boštjan BizjakOK Azimut DNS--:--
Matic Zavnik+-1:47
Roland VoglSV Mietraching DNS--:--
Klemen KendaOK Azimut DNS--:--
Virgile CoursonLuberon Orientation DNS--:--
Boštjan BogatajOK Azimut DNS--:--

M21E (4.18km / 260m / KT)

1Uldis UpitisTuMe 34:02
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 36:10+02:08
3Roberto DallavalleGronlait OT 37:55+03:53
4Martin NilssonIFK Umea 38:27+04:25
5Matiss SliksjanisTuMe 40:05+06:03
6Feliciano PawlowskiSeleTI 42:32+08:30
7Pol Rafols PerramonCOB 44:11+10:09
8Tihomir DespetovicOC München 46:11+12:09
9Are WigaardNTNUI 46:13+12:11
10Gregor HvalaOK Azimut 46:32+12:30
11Lok Hin MaHKIOF 51:42+17:40
12Rudi PaulSTAG 59:20+25:18
13Yau Chung ChiuPAOC 62:56+28:54
14Fabio RonzaniEREBUS VICENZA 64:55+30:53
15Uroš CankarŠOK 72:18+38:16
16Luca RosatoGalilei 73:48+39:46
17Michele BittarelloEREBUS VICENZA 74:42+40:40
18Wing Chung TamPAOC 75:19+41:17
19Davor PobegaOK Tivoli 94:18+60:16
Endijs D TitomersTuMe DNS--:--
Simon StanonikOK Azimut DNS--:--
Nazar LevytskyiIv-Frank DNS--:--
Volodymyr FedoseienkoIv-Frank DNS--:--
David ČuferPD Ajdovščina DNS--:--
Mark BogatajOK Azimut DNS--:--

M35 (3.65km / 225m / KT)

1Gianni GuglielmettiSeleTI 38:57
2Jaka PiltaverOK Brežice 39:03+00:06
3Janko BačnarOK Azimut 45:06+06:09
4Blaž KölnerOK Komenda 48:52+09:55
5Aleš PoljanšekOK Azimut 51:11+12:14
6Sergey ChurkinOK Komenda 51:41+12:44
7Andrea CiprianiPanda O Vals. 53:15+14:18
8Guillaume GoinFamille GOIN 55:43+16:46
9Kristjan GantarOK Azimut 64:33+25:36
10Robert UrbanikSlavia Liberec Orienteering 65:27+26:30
Rok SušnikOK Azimut DNS--:--
Igor GavrilovOK Komenda MP--:--
Jens WittkeSV Hi MP--:--
Drago PeterneljOK Azimut DNS--:--
Andrea MigliorePolbes DNF--:--
Bojan JevševarOK Brežice DNF--:--

M40 (2.98km / 190m / KT)

1Ludovic RuizBOA 35:17
2Tonu LillelaidTammed 40:47+05:30
3Michele FrancoEREBUS VICENZA 42:20+07:03
4Valentin ErženOK Azimut 51:32+16:15
5Miguel TirboisERCO 53:09+17:52
6Alessio Manfrinmisquilor 53:25+18:08
7Alex DalmasesCOB 58:18+23:01
8Ronny KrügerBerliner Turnerschaft 61:06+25:49
9Roi UbeiraCOB 77:25+42:08
10Sylvain FenechBOA 77:55+42:38
11Mario Bordonado RomanoFundi-o 82:17+47:00

M45 (2.24km / 145m / KT)

1Benoît CocheyORIENTALP 21:23
2Péter WernerPVSK 26:39+05:16
3Eddy SandriGronlait OT 27:51+06:28
4Tom BallikWAT 28:42+07:19
5Mario RuggieroNirvana Verde 29:07+07:44
6Cédric ReynaudORIENTALP 29:52+08:29
7Ingemar NeuhauserSCM 31:44+10:21
8Herfried TrummerOCFF 34:31+13:08
9Roberto LarotellaOr30Ottobre 37:18+15:55
10David KomínDFT 38:45+17:22
11András AvarTTT 40:41+19:18
12Gregor PavličOK Azimut 41:25+20:02
13Jožko JazbarOK Azimut 41:34+20:11
14Beniamino BarenghiVAO 42:53+21:30
15Thomas HölzerOTL 45:42+24:19
16Andrej CimermanOK Polaris 47:46+26:23
17Alessandro DipaceSCOM 49:13+27:50
18Goran CopA C Beauchamp 93:24+72:01
Viktor NagyBKL DNF--:--

M50 (2.24km / 145m / KT)

1David PeelSYO 23:47
2Joachim StamerSV Hi 26:09+02:22
3Oleksandr Ievstafiev 27:34+03:47
4Vincent FreyC.O. Mulhouse 29:18+05:31
5Thomas SchüßlerGundelfinger TS 29:32+05:45
6Hendryk WetzelRobotron 30:07+06:20
7Frederic EliasASM CO 34:50+11:03
8Richard BaxterSYO 35:17+11:30
9Mark HaymanSCOM 35:22+11:35
10Octávio Andrade.COM 36:16+12:29
11Sergey CherniavskyOC München 42:24+18:37
12András CsernaBKL 42:32+18:45
13Christophe Le GlandANNECY SO 43:05+19:18
14Csaba VíziBSC 43:57+20:10
15Ralph KurtKOVZ 46:52+23:05
16Piotr WąsiewiczPL Team 360 49:18+25:31
17Igor BončinaOrientacijski klub 53:23+29:36
Siegfried OpetnikHSV-Klagenfurt DNS--:--
Ofer Garnettlev hasharon MP--:--
Robert KuncOK Tivoli DNS--:--

M55 (2.16km / 145m / KT)

1Oleg AnuchkinTOL 24:20
2Gabor PatakiActiveSport Team 28:12+03:52
3Stefano BrambillaCO2 30:24+06:04
4Laurent BonoraALCO 36:57+12:37
5Olivier GueninASO Sillery 37:23+13:03
6Aleš BorštnikOK Tivoli 38:19+13:59
7Hubert CoursonLuberon Orientation 41:32+17:12
8Georg PregartnerOLGDK 47:29+23:09

M60 (2.16km / 145m / KT)

1Herwig ProskeOCFF 40:35
2Rolf HedigerSwiss O Tours 45:21+04:46
3Marijan LebanOK Azimut 47:30+06:55
Juan Antonio Arizcun ArizcunCOMN MURCIA MP--:--
Joachim FriessnigOCFF DNS--:--

M65 (1.56km / 125m / KT)

1Francesco GuglielmettiGOLD 25:19
2Bernard PeissardSKOG 28:30+03:11
3Miguel Angel Minguez AlonsoIBON ZARAGOZA 41:35+16:16
4Vlado SedejOK Azimut 43:43+18:24
5Stanko ČuferPD Ajdovščina 44:21+19:02
6Janko LapajneOK Azimut 66:36+41:17
7Zdenko PavličOK Azimut 66:45+41:26
Ivo KetePD Ajdovščina MP--:--
Bugar JozsefBÖF MP--:--

M70 (1.56km / 125m / KT)

1David JukesBKO 32:26
2Gunnar Grue-sorensenKoge OK 40:44+08:18
3Gábor MolnárHSE 41:23+08:57
4Martin WilsonBKO 45:11+12:45
5Giuseppe SpecognaFriuli MTB 57:10+24:44
Lutz TrößeSVTUI DNS--:--

OPEN LONG (3.65km / 225m / KT)

1Tarvo AvasteTammed 48:11
2Wai Nang ChungHong Kong Orienteering Club 86:23+38:12

OPEN SHORT (2.62km / 165m / KT)

1Erwann WaletALCO 57:40
2Iztok HadalinOK Azimut 74:25+16:45
3Peichi ChuangMOK 78:30+20:50
4Katre KuusikTammed 84:53+27:13
5Roberta ColomboSCOM 91:31+33:51
6Marzena WąsiewiczPL Team 360 98:22+40:42
7Stefan LeopoldsederWAT 108:21+50:41
8Liz HaymanSCOM 140:51+83:11
Patrick Van Den Bosch DNS--:--
Courrson VirgileLuberon Orientation MP--:--
Dávid HarmathBSC DNS--:--

W10 (1.2km / 55m / KT)

1Špela MlakarOK Azimut 13:45
2Náya Livia KrügerBerliner Turnerschaft 13:59+00:14
3Timeja PrezeljOK Azimut 16:08+02:23
4Vianez BončinaOrientacijski klub 18:18+04:33
5Louna FenechBOA 18:55+05:10

W10 shadowed (1.2km / 55m / KT)

1Justine GoinFamille GOIN 16:32
2Izabela ErženŠOK 18:21+01:49
3Urgell Goma EspanolXXO-O 22:09+05:37

W12 (1.24km / 65m / KT)

1Brina GantarOK Azimut 16:57
2Chloé FreyC.O. Mulhouse 17:04+00:07
3Leila Ema PoženelOK Komenda 18:25+01:28
4Lianne Joséfine KrügerBerliner Turnerschaft 20:37+03:40
5Julija BizjakOK Azimut 22:53+05:56
6Boglárka AvarTTT 25:10+08:13
7Ria WittkeSV Hi 25:53+08:56
8Ines RuggieroNirvana Verde 31:55+14:58
Sania StamerSV Hi DNS--:--

W14 (1.69km / 115m / KT)

1Boglárka WernerPVSK 26:37
2Nika ErženOK Azimut 28:53+02:16
3Ella BaxterSYO 29:20+02:43
4Apolline CocheyORIENTALP 31:07+04:30
5Delania HölzerOTL 52:23+25:46
6Amandine FreyC.O. Mulhouse 57:37+31:00
7Anita RuggieroNirvana Verde 75:39+49:02
Katja BergerBerger-C MP--:--

W16 (2.24km / 145m / KT)

1Lorenza RossettiSeleTI 26:00
2Ambra BoniniSeleTI 28:46+02:46
3Neža ObidOK Azimut 30:11+04:11
4Lucia BaumgartnerSeleTI 32:32+06:32
5Brina KölnerOK Komenda 33:32+07:32
6Liise LillelaidTammed 33:38+07:38
7Urszula WąsiewiczPL Team 360 38:33+12:33
8Nora FolettiSeleTI 40:40+14:40
9Špela MajdičOK Azimut 54:29+28:29
Nikolina UgrinOK Tivoli DNF--:--

W18 (2.62km / 165m / KT)

1Valentina QuadriSeleTI 32:45
2Nea ErženOK Azimut 38:28+05:43
3Emma KocsisSeleTI 38:58+06:13
4Nora SchüßlerGundelfinger TS 44:34+11:49
5Manja LebanOK Azimut 55:26+22:41
6Fiona SchüßlerGundelfinger TS 61:05+28:20
Lana MohoričOK Azimut DNS--:--

W21A (2.98km / 190m / KT)

1Anni BergerBerger-C 46:16
2Laura Serra SalaCOB 52:27+06:11
3Marine BonoraALCO 57:23+11:07
4Emy MichelinGalilei 70:38+24:22
5Lise BonoraALCO 71:01+24:45
6Marta ScapinGalilei 74:50+28:34

W21B (1.69km / 115m / KT)

1Marlene BergerBerger-C 20:16
2Lea ReppnowOLV Us 34:21+14:05
3Urša ŠtanfelOK Azimut 37:16+17:00
4Eden Menendez FreireCLB-O 39:45+19:29
5Darja Gorjup PoženelOK Komenda 45:26+25:10
6Tina UršaOK Azimut 46:57+26:41
7Cécile FreyC.O. Mulhouse 47:01+26:45
8Nataša BogatajOK Azimut 50:32+30:16
9Tanja KmetecKamniški OK 52:48+32:32
10Sandrine FenechBOA 53:58+33:42
11Izabel PeternelOK Komenda 55:34+35:18
12Maja ObidOK Azimut 59:36+39:20
13Maja IsteničOK Azimut 60:48+40:32
14Maja UgrinOK Tivoli 62:59+42:43
15Klavdija PrezeljOK Azimut 95:00+74:44
16Tina TušarOK Azimut 96:40+76:24
17Jessica CameraEREBUS VICENZA 108:15+87:59
18Irene Cárdenas FernándezCLB-O 121:49+101:33

W21E (3.65km / 225m / KT)

1Katja BabičOK Komenda 40:53
2Christine KirchlechnerSCM 43:40+02:47
3Kim BaxterSYO 44:38+03:45
4Elisa BertozziSeleTI 45:22+04:29
5Karoline AuneNTNUI 47:44+06:51
6Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 49:55+09:02
7Polona JezeršekOK Komenda 54:13+13:20
8Deja RazpetOK Azimut 55:17+14:24
9Elise VanelTAF Fameck 55:50+14:57
10Boróka WernerPVSK 56:32+15:39
11Zala ZavrlOK Komenda 57:11+16:18
12Teja TušarOK Azimut 58:27+17:34
13Yiching HuangMOK 63:07+22:14
14Anicó KulowBerliner Turnerschaft 66:13+25:20
15Nika RavnikarOK Komenda 66:54+26:01
16Nika PoljanšekOK Azimut 70:13+29:20
18Dianora HerashchenkoOC München 93:16+52:23
Galyna PetrenkoOLV Landshut DNS--:--
Tania Costa.COM MP--:--
Ka Ki LeungHKIOF DNS--:--
Eneja OstermanOK Polaris DNS--:--
Oleksandra ParkhomenkoOLV Landshut DNS--:--

W35 (2.98km / 190m / KT)

1Florence HerpinORIENTALP 50:08
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 54:52+04:44
3Ampa Gil-BrotonsCOB 61:23+11:15
4Gemma VenturaCOB 63:29+13:21
5Damjana GantarOK Azimut 79:36+29:28
6Cindy GoinFamille GOIN 82:20+32:12
7Irena Hacin KölnerOK Komenda 84:40+34:32
8Lilli KrailWAT 88:38+38:30
9Salut MasipCOB 92:04+41:56
Abigael Vanessa BoncinaOrientacijski klub DNS--:--
Anica HribarOK Brežice MP--:--
Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK DNS--:--
Barbara KmetecKamniški OK MP--:--

W40 (2.24km / 145m / KT)

1Blandine EhrlOC München 33:39
2Piia AvasteTammed 35:49+02:10
3Esther StamerSV Hi 36:12+02:33
4Madeleine TirboisERCO 41:07+07:28
5Francesca TerrenEREBUS VICENZA 44:13+10:34
6Nadia MontibellerPanda O Vals. 66:23+32:44
7Federica AgostiniFriuli MTB 75:46+42:07
8Eva Lopez SepulvedaFundi-o 98:19+64:40
Kerstin WittkeSV Hi DNS--:--

W45 (2.16km / 145m / KT)

1Annegret WetzelRobotron 37:54
2Hedi BergerBerger-C 41:57+04:03
3Marijke KlaassenHOC93 45:29+07:35
4Nadia van BuurenOK Komenda 53:42+15:48
5Emanuela TitoliNirvana Verde 57:12+19:18
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 60:07+22:13
7Marta MarsonVAO 65:36+27:42
8Rita KonradBKL 69:57+32:03
9Ildiko AvarTTT 74:44+36:50
10Cécile RicardORIENTALP 82:38+44:44
11Manuela Marques.COM 99:50+61:56

W50 (2.16km / 145m / KT)

1Jenny PeelSYO 29:29
2Nathalie GueninASO Sillery 50:07+20:38
3Larisa AnuchkinaTOL 56:26+26:57
4Maria EliasASM CO 79:01+49:32

W55 (1.56km / 125m / KT)

1Joli WehrliSwiss O Tours 30:23
2Gislind BergerBerger-C 35:04+04:41
3Béatrice BonoraALCO 37:01+06:38
4Cristina RuiniPunto K 40:58+10:35
5Brigitte MagetOLGDK 52:46+22:23
Isabelle CoursonLuberon Orientation DNF--:--

W60 (1.56km / 125m / KT)

1Gabriella JenöváriHSE 32:16
2Kati CejkaSKOG 34:21+02:05
3Daniela GuglielmettiGOLD 37:56+05:40
4Jenei MargitBÖF 54:14+21:58
Elisabeth SteinlechnerOCFF DNS--:--

W65 (1.36km / 105m / KT)

1Renate TrößeSVTUI 48:27

W70 (1.36km / 105m / KT)

1Gerda Marie ChristiansenKoge OK 51:51