Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL7 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Logatec, 18. 9. 2022

M10 (1.11km / 40m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 09:54
2Oliver SkočićOK Vihor 13:12+03:18
3Žiga SedejOK Azimut 13:34+03:40
4Aljoša Bačnar TušarOK Azimut 17:18+07:24
5Urh PibernikOK Komenda 17:34+07:40

M12 (1.42km / 60m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 13:05
2Mihej PrezeljOK Azimut 16:54+03:49
3Robi MlakarOK Azimut 17:32+04:27
4Anze ObidOK Azimut 19:38+06:33
5Val JarcOK Komenda 21:50+08:45
6Drejc MalusOK Komenda 22:38+09:33
Matija KerševanPD Ajdovščina DNS--:--
Matic KerševanPD Ajdovščina DNS--:--

M14 (1.71km / 55m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 21:08
2David SedejOK Azimut 22:57+01:49
3Nejc NovakOK Azimut 25:38+04:30
4Lovro KurtanjekOK Azimut 27:33+06:25
5Ožbej MalusOK Komenda 29:38+08:30
6Beno BizjakOK Azimut 39:59+18:51
7Matija BovconPD Ajdovščina 61:33+40:25
Gal NemečekPD Ajdovščina DNS--:--
Mark KeberPD Ajdovščina MP--:--
Rok CigojPD Ajdovščina DNS--:--
Maj KlančičPD Ajdovščina DNS--:--

M16 (2.45km / 105m / KT)

1Rok BogatajOK Azimut 35:35
2Božo BizjakOK Azimut 42:07+06:32
3Jaka SeljakOK Komenda 51:21+15:46
4Borut GantarOK Azimut 51:40+16:05
Aljaž KerševanPD Ajdovščina DNS--:--

M18 (2.97km / 130m / KT)

1Luka SeljakOK Komenda 31:18
2Nejc TurkOK Komenda 45:32+14:14
3Matevž KuncOK Tivoli 51:36+20:18
4Timotej HribarOK Brežice 93:35+62:17

M21A (3.01km / 115m / KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 36:19
2Maurizio FicurOK Komenda 45:54+09:35
3Valentin ErženOK Azimut 49:34+13:15
4Marko ObidOK Azimut 53:40+17:21
5Jaka PišljarOK Polaris 64:06+27:47

M21B (2.13km / 80m / KT)

1Gal PetkovšekOK Azimut 39:56
2Timotej ŠucOK Komenda 42:11+02:15
3Blaž KovačičOK Azimut 48:05+08:09
4Borut SeljakOK Komenda 49:20+09:24
5Andrej JarcOK Komenda 52:59+13:03
6Matej VidičOK Azimut 55:23+15:27
7Denis MikužOK Azimut 56:19+16:23
8Luka KurtanjekOK Azimut 59:47+19:51
9Erik MikužOK Azimut 90:43+50:47
10Boštjan BizjakOK Azimut 109:54+69:58
11Rado PrezeljOK Azimut 127:19+87:23
Nejc RojcOK Azimut DNS--:--
Franc MalusOK Komenda MP--:--

M21E (3.77km / 185m / KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 33:44
2Mark BogatajOK Azimut 37:27+03:43
3Matic BlažOK Komenda 42:04+08:20
4Gregor HvalaOK Azimut 50:37+16:53
5Vid BogovičOK Brežice 53:32+19:48
6Natan Maj PoženelOK Komenda 65:12+31:28
7Uroš CankarŠOK 73:26+39:42
8Davor PobegaOK Tivoli 115:48+82:04
Luka RuterPD Ajdovščina MP--:--

M35 (3.01km / 115m / KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 36:35
2Blaž KölnerOK Komenda 39:55+03:20
3Jaka PiltaverOK Brežice 39:59+03:24
4Aleš PoljanšekOK Azimut 40:20+03:45
5Iztok RojcOK Polaris 46:10+09:35
6Janko BačnarOK Azimut 47:03+10:28
7Sergey ChurkinOK Komenda 47:36+11:01
8Bojan JevševarOK Brežice 50:42+14:07
9Kristjan GantarOK Azimut 50:55+14:20
10Matej SedejOK Azimut 51:24+14:49
11Duje RakoOK Vihor 74:44+38:09

M45 (2.97km / 130m / KT)

1Herwig AllwingerMariborski OK 45:33
2Jožko JazbarOK Azimut 45:59+00:26
3Igor BončinaOK Slovenske Konjice 49:54+04:21
4Tomaž PustOK Komenda 51:19+05:46
5Robert KuncOK Tivoli 55:26+09:53
6Boris ErženŠOK 59:31+13:58
7Gregor PavličOK Azimut 64:14+18:41
8Rok SušnikOK Azimut 94:37+49:04

M55 (2.45km / 105m / KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 45:46
2Aleš BorštnikOK Tivoli 62:52+17:06
3Karlo GobecOK Vihor 63:30+17:44
4Marijan LebanOK Azimut 65:38+19:52
5Cesare TarabocchiaOK Azimut 67:25+21:39
6Dušan SmoleOK Polaris 70:15+24:29
7Aleš ZupanOK Polaris 70:50+25:04

M65 (2.13km / 80m / KT)

1Vlado SedejOK Azimut 55:08
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 72:42+17:34
3Janko LapajneOK Azimut 82:01+26:53
4Giuseppe SpecognaFriuli MTB 90:22+35:14
Zdenko PavličOK Azimut MP--:--
Ivo KetePD Ajdovščina MP--:--

OPEN (2.45km / 105m / KT)

1Dragan KrivičićOK Stražilovo 176:38

OTROŠKA (1.11km / 40m / KT)

1Neža JarcOK Komenda 12:24
2Oliver MlakarOK Azimut 17:36+05:12
3Tin ŠucOK Komenda 20:23+07:59
4Mehle BlažOK Azimut 54:51+42:27
Izabela ErženŠOK DNS--:--

Ž10 (1.11km / 40m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 12:26
2Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 15:28+03:02
3Špela MlakarOK Azimut 19:31+07:05
4Beatrice SessiOK Komenda 23:40+11:14
5Urša RojcOK Polaris 28:54+16:28
6Ajda KovačičOK Azimut 35:28+23:02

Ž12 (1.42km / 60m / KT)

1Julija BizjakOK Azimut 15:14
2Brina GantarOK Azimut 17:26+02:12
3Neža KovačičOK Azimut 19:59+04:45
4Teja ŠucOK Komenda 22:57+07:43
5Giorgia SessiOK Komenda 29:06+13:52
6Leila Ema PoženelOK Komenda 36:37+21:23
7Žana RojcOK Polaris 63:56+48:42
8Tinkara CankarŠOK 77:23+62:09

Ž14 (1.71km / 55m / KT)

1Nika ErženOK Azimut 29:36
2Ajda JarcOK Komenda 37:09+07:33
Sara KerševanPD Ajdovščina DNS--:--

Ž16 (2.13km / 80m / KT)

1Paola RakoOK Vihor 35:47
2Neža ObidOK Azimut 37:47+02:00
3Brina KölnerOK Komenda 41:08+05:21
4Nikolina UgrinOK Tivoli 65:12+29:25
5Jana MočnikOK Azimut 68:12+32:25
Mojca KuncOK Tivoli DNS--:--

Ž18 (2.45km / 105m / KT)

1Nea ErženOK Azimut 39:08
2Karin PustOK Komenda 40:57+01:49
3Manja LebanOK Azimut 60:24+21:16
4Neža GnezdaOK Azimut 75:00+35:52
5Kimi Maria GobecOK Vihor 80:49+41:41

Ž21B (1.71km / 55m / KT)

1Jedert JevševarOK Brežice 27:05
2Urša ŠtanfelOK Azimut 37:35+10:30
3Elena Gombač ŠucOK Komenda 41:20+14:15
4Izabel PeternelOK Komenda 41:35+14:30
5Katarina SedejOK Azimut 41:45+14:40
6Lana ŠtrumbeljOK Polaris 44:20+17:15
7Maja IsteničOK Azimut 45:33+18:28
8Ajda LampeOK Komenda 45:43+18:38
9Marta MalusOK Komenda 47:47+20:42
10Darja Gorjup PoženelOK Komenda 49:50+22:45
11Tina MiklavčičOK Azimut 52:07+25:02
12Maja ObidOK Azimut 55:38+28:33
13Maja UgrinOK Tivoli 56:52+29:47
14Petra MočnikOK Komenda 58:37+31:32
15Tina TušarOK Azimut 63:59+36:54
16Klavdija PrezeljOK Azimut 82:25+55:20

Ž21E (3.01km / 115m / KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 38:42
2Nika PoljanšekOK Azimut 46:12+07:30
3Lara GantarOK Azimut 48:39+09:57
4Nika RavnikarOK Komenda 50:10+11:28
5Zala ZavrlOK Komenda 53:13+14:31
6Monika RavnikarOK Komenda 64:38+25:56
7Deja RazpetOK Azimut 69:34+30:52

Ž35 (2.45km / 105m / KT)

1Anica HribarOK Brežice 47:27
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 47:35+00:08
3Tina MočnikOK Komenda 47:55+00:28
4Clizia ZambiasiSemiperdo Maniago 62:00+14:33
5Damjana GantarOK Azimut 69:44+22:17
6Radmila TasićPSK Pobeda 70:00+22:33
7Irena Hacin KölnerOK Komenda 74:16+26:49

Ž45 (2.13km / 80m / KT)

1Nadia van BuurenOK Komenda 44:59
2Mojca FoškiOK Polaris 66:20+21:21
3Alenka Vuga SeljakOK Komenda 68:18+23:19
4Saša ŽižekOK Azimut 71:43+26:44
5Petra StojanOK Komenda 101:21+56:22
Darja VodlanOK Polaris DNF--:--
Maja ProsenOK Komenda DNS--:--

ZAČETNIŠKA (1.42km / 60m / KT)

1Tina ŠojatOK Vihor 46:34
2Lenart GrahOK Azimut 55:00+08:26
3Natalija Kunc RešekOK Tivoli 63:50+17:16
Maja CankarŠOK DNS--:--