Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SkiO SOL 3 in usposabljanje - srednja

Orientacijski klub Polaris, Zgornje Jezersko, 13. 2. 2022

M14 (2.01km / 30m / KT)

1Jošt SokličOK Polaris 10:47
2Anže KölnerOK Komenda 11:27+00:40
3David KaltenbacherHSV OL Wr. Neustadt 11:48+01:01
4Lenart AndrejcOK SG 13:52+03:05
5Val JarcOK Komenda 14:43+03:56
6Enej ŠucOK Komenda 24:51+14:04

M17 (4.52km / 85m / KT)

1Aljaž KerševanPD Ajdovščina 40:58

M21E (6.15km / 180m / KT)

1Tobias HabenichtSU Klagenfurt 25:48
2Pierre KaltenbacherHSV OL Wr. Neustadt 31:50+06:02
3Matej PistorMOK 32:31+06:43
4Blaž PetrovičOK Polaris 32:43+06:55
5Vito SatrapaOLC 33:44+07:56
6Franci SokličOK Polaris 34:57+09:09
7Erik Nilsson SimkovicsOLC 35:55+10:07
8Dušan PetrovičOK Polaris 37:22+11:34
9Sergey ChurkinOK Komenda 40:23+14:35
10Blaž KölnerOK Komenda 40:29+14:41
11David ČuferPD Ajdovščina 42:47+16:59
12Aleš PoljanšekOK Azimut 43:28+17:40
13David AndrejcOK SG 43:36+17:48
14Matthias PoellOLC 45:23+19:35
15Klemen Udovič 51:18+25:30

M40 (4.52km / 85m / KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 27:05
2Miro ŠalamunOK Polaris 27:34+00:29
3Marko DudićOK SG 28:13+01:08
4Tomaž PustOK Komenda 32:03+04:58
5Curt MAIERASKOE OLC E.i.KTN. 34:15+07:10
6Valter FoškiOK Polaris 35:22+08:17

MB (2.01km / 30m / KT)

1Günther DobnikOLCU Viktring 10:49
2Timotej ŠucOK Komenda 13:47+02:58

začetniki (2.01km / 30m / KT)

1Matic KerševanPD Ajdovščina 18:07
2Matija KerševanPD Ajdovščina 18:11+00:04
3Sofija JerkičPD Ajdovščina 18:26+00:19
4Teja ŠucOK Komenda 26:03+07:56

Ž14 (2.01km / 30m / KT)

1Sara KerševanPD Ajdovščina 15:07
2Klara MahkovecPD Ajdovščina 16:09+01:02
3Brina KölnerOK Komenda 19:13+04:06
4Ajda JarcOK Komenda 23:49+08:42

Ž21E (4.52km / 85m / KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 25:28
2Nina ČrnigojPD Ajdovščina 26:21+00:53
3Zala Serženta SeljakOK Azimut 30:36+05:08
4Tina MočnikOK Komenda 32:08+06:40
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 34:27+08:59
6Polona JezeršekOK Komenda 34:39+09:11
7Nika PoljanšekOK Azimut 36:14+10:46
8Mojca FoškiOK Polaris 42:16+16:48
9Ana Pia PogačarOK Komenda 46:04+20:36
10Nika RavnikarOK Komenda 49:22+23:54
Lana MohoričOK Azimut MP--:--

ŽB (2.01km / 30m / KT)

1Petra StojanOK Komenda 17:45
2Irena Hacin KölnerOK Komenda 20:46+03:01
3Tanja MezgaOK SG 22:09+04:24
4Polona PucPD Ajdovščina 23:05+05:20
5Elena Gombač ŠucOK Komenda 24:38+06:53
Ursula MaierASKOE OLC E.i.KTN. MP--:--