Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubsko prvenstvo OK Polaris 2022 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Kranjska Gora, 5. 6. 2022

klubsko prvenstvo (3.1km / 0m / KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 15:51
2Iztok RojcOK Polaris 16:44+00:53
3Matej ŠkarabotOK Polaris 17:27+01:36
4Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 17:59+02:08
5Jan ŠalamunOK Polaris 18:20+02:29
6Dušan PetrovičOK Polaris 18:29+02:38
7Gašper PetrovičOK Polaris 18:54+03:03
8Gregor AnderluhOK Polaris 19:18+03:27
9Tomaž PustOK Komenda 19:57+04:06
10Miha ŠkarabotOK Polaris 20:20+04:29
11Jaka PišljarOK Polaris 21:12+05:21
12Elio GoljaOK Polaris 21:21+05:30
13Andrej CimermanOK Polaris 21:51+06:00
14Aleš ZupanOK Polaris 22:11+06:20
15Sergey ChurkinOK Komenda 22:39+06:48
16Valter FoškiOK Polaris 22:45+06:54
17Miro ŠalamunOK Polaris 23:25+07:34
18Griša MočnikOK Polaris 24:42+08:51
19Dušan SmoleOK Polaris 24:59+09:08
20Karin PustOK Komenda 25:31+09:40
21Brin SmoleOK Polaris 26:09+10:18
22Ajda Arh 26:22+10:31
23Petra StojanOK Komenda 29:49+13:58
24Mojca FoškiOK Polaris 30:52+15:01
25Oskar FoškiOK Polaris 31:55+16:04
26Darja VodlanOK Polaris 33:13+17:22
27Alenka ŠkarabotOK Polaris 39:21+23:30
28Maruša DebeljakOK Polaris 39:46+23:55
29Tajda FoškiOK Polaris 42:41+26:50
Ana Maja AnderluhOK Polaris +-1:09
Luka AnderluhOK Polaris +-1:09
Oleksandr Ievstafiev MP--:--
Damjana JeršeOK Polaris MP--:--

otroška / začetniška (2.2km / 0m / KT)

1Žana RojcOK Polaris 40:50
2Urša RojcOK Polaris 40:53+00:03