Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo Univerze v Ljubljani - sprint

Orientacijski klub Polaris, Rožna dolina, Ljubljana, 15. 6. 2022

Open (1.84km / m / KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 10:54
2Luka SeljakOK Komenda 11:11+00:17
3Uroš CankarŠOK 11:51+00:57
4Marko DudićOK SG 11:55+01:01
5Anže KölnerOK Komenda 12:41+01:47
6Valter FoškiOK Polaris 13:21+02:27
7Tomaž PustOK Komenda 13:30+02:36
8Brina KölnerOK Komenda 13:39+02:45
9Timotej ŠucOK Komenda 13:48+02:54
9Andrej JarcOK Komenda 13:48+02:54
11Boris ErženŠOK 13:49+02:55
12Tomaž KupnikOK Azimut 13:57+03:03
13Ožbej MalusOK Komenda 14:01+03:07
14Tina MočnikOK Komenda 14:15+03:21
15Matej SedejOK Azimut 14:30+03:36
16Nika RavnikarOK Komenda 15:16+04:22
17David SedejOK Azimut 15:28+04:34
18Igor BončinaOK Azimut 16:15+05:21
19Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 16:28+05:34
20Jaka SeljakOK Komenda 16:41+05:47
21Uroš BeloševićOK Polaris 17:52+06:58
22Rok SedejOK Azimut 18:10+07:16
23Irena Hacin KölnerOK Komenda 18:36+07:42
24Ajda JarcOK Komenda 20:06+09:12
25Marta MalusOK Komenda 21:11+10:17
26Vlado SedejOK Azimut 21:41+10:47
27Abigail Vanessa BoncinaOK Azimut 22:01+11:07
28Drejc MalusOK Komenda 23:43+12:49
29Frida MezgaOK SG 30:21+19:27
Matjaž ValenčičOK Polaris DNS--:--
Vita MalusOK Komenda MP--:--
Radmila TasićPOB DNS--:--
Nikola TasićPOB DNS--:--

Otroška (1.06km / m / KT)

1Teja ŠucOK Komenda 12:42
2Vianez BončinaOK Azimut 17:11+04:29
3Izabela ErženŠOK 17:21+04:39
4Taja VrtnikOK Komenda 18:21+05:39
5Urh PibernikOK Komenda 18:34+05:52
Neža JarcOK Komenda DNS--:--

Študenti (1.84km / m / KT)

1Matic Blaž10:39
2Anže KrejanFMF 12:26+01:47
3Tjaž GantarFMF 13:09+02:30
4Mitja ŠadlFMF 13:29+02:50
5Tilen JagodičFE 13:30+02:51
6David OgorevcFE 13:55+03:16
7Gašper GlinšekFRI 14:40+04:01
8Dejan PerićFMF 14:45+04:06
9Aljaž Smole16:37+05:58
10Nik Pinterič24:26+13:47
11Luka Arko28:36+17:57
12Žan Brozovič31:36+20:57
13Matic Goznik33:03+22:24
14Luka Samokec33:22+22:43
15Blaž Ferlan33:38+22:59
16Sebastjan Derenčin34:21+23:42
17Miha Špilak34:35+23:56
Maks BlatnikMP--:--
Jan BrenkušDNS--:--
Nino KociperMP--:--
Nino KociperDNS--:--
Peter TušarFS DNS--:--
Dimitrij MićovićDNS--:--

Študentke (1.86km / m / KT)

1Deja RazpetFKKT 12:32
2Polona JezeršekZF 13:07+00:35
3Klara OgorevcFKKT 15:17+02:45
4Marlena MagieraNTF 15:49+03:17
5Katja Šturm18:19+05:47
6Tina Uhan20:32+08:00
7Nika Tadić32:12+19:40
8Tara Mrzdovnik32:55+20:23
9Mojca Melinc33:16+20:44
10Jerneja Naglič33:52+21:20
11Pia Vajs34:00+21:28
12Lana Kovačev34:11+21:39
13Borna Turner34:17+21:45
14Inja Orel34:20+21:48
15Tina Čater34:31+21:59
16Nastja Kavšek35:29+22:57
17Manuela Bezovnik36:22+23:50
18Neli Hofman38:12+25:40
19Jelena Gavrilovic38:53+26:21
20Tamara Jojić42:55+30:23
Brina FoškiFF DNS--:--
Alesia Mevljaind. DNS--:--
Eva PivkDNS--:--

Zaposlene (1.86km / m / KT)

1Ajda LampeFRI 16:42
Mojca FoškiFGG DNS--:--

Zaposleni (1.84km / m / KT)

1Natan OstermanFMF 12:32
2Miha ŠkarabotFMF 13:35+01:03
3Robert KuncFS 14:01+01:29
4Žiga GregorinFMF 14:39+02:07
Dušan PetrovičFGG DNS--:--