Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Ob dnevu zemlje, SOL3 - srednja

Športno društvo Severovzhod, Šalamenci, 19. 4. 2008

M21E (5.7km / 180m / 26KT)

1Lino LegacOK Ursus35:17+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice39:05+03:48
3Andraž HribarOK Brežice39:13+03:56
4Tihomir SalopekOK Ris39:15+03:58
5Edi OcvirkOK Japetić43:28+08:11
6Iztok RojcOK Polaris44:45+09:28
7Herwig AllwingerOK Brežice46:41+11:24
8Janko PretnarOK Azimut47:02+11:45
9David RihtaričŠD Severovzhod47:04+11:47
10Vladimir TkalecŠD Severovzhod49:27+14:10
11Daniel LebarOK Slovenske Konjice50:08+14:51

Ž21E (4.0km / 125m / 20KT)

1Eva OcvirkOK Japetić39:21+00:00
2Tanja PretnarOK Azimut42:59+03:38
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli45:48+06:27
4Nina RudolfŠD Severovzhod54:36+15:15

M50 (2.7km / 105m / 12KT)

1Kristian LeonhardtŠD Severovzhod25:18+00:00
2Vlado SedejOK Azimut29:20+04:02
3Janko LapajneOK Azimut35:12+09:54
4Miro CvirnOK Tivoli37:05+11:47
5Črtomir KnapOK Azimut41:44+16:26

M45 (2.9km / 120m / 12KT)

1Silvij MočnikOK Azimut30:06+00:00
2Matjaž ŠtraklOK Prekmandeljc32:33+02:27
3Vinko PernekOK Brežice33:24+03:18
4Aleš BorštnikOK Tivoli36:23+06:17
5Martin KristanOK Komenda40:25+10:19
6Georg PregartnerOLC Rudersdorf47:57+17:51

M35 (4.5km / 155m / 20KT)

1Gregor AnderluhIND Individual33:17+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut43:39+10:22
3Miha ŠkarabotOK Polaris44:13+10:56
4Boštjan BohinjcOK Komenda50:29+17:12
5Krešo KerestešOK Trzin51:51+18:34
6Tomaž GroffOK Azimut59:42+26:25
7Emil KacinOK Azimut62:43+29:26

M21A (4.5km / 155m / 20KT)

1Thomas VeitsbergerŠD Severovzhod40:37+00:00
2Franc KnapOK Azimut40:39+00:02
3Primož SavinšekOK Polaris40:50+00:13
4Klemen KendaOK Azimut40:51+00:14
5Robert LapanjaOK Azimut47:45+07:08
6Matej SedejOK Azimut51:25+10:48
7Zoran FurmanOK Slovenske Konjice51:35+10:58
8Uroš CvelbarOK Azimut59:45+19:08
9Robert KaplanOK Brežice59:55+19:18
10Cveto IvšekSV Slovenska vojska92:02+51:25
Tomaž PintaričIND IndividualMP+ --:--

M21B (3.4km / 115m / 14KT)

1Aleš ZupanOK Polaris34:24+00:00
2Igor BončinaOK Azimut35:42+01:18
3Primož MikložičOK Polaris37:21+02:57
4Roland HirnerTV Fürstenfeld39:20+04:56
5Blaž KovačičOK Azimut48:54+14:30

M18 (3.6km / 140m / 16KT)

1Tomo PircOK Azimut62:50+00:00
2Denis MikužOK Azimut93:15+30:25

M16 (2.7km / 100m / 11KT)

1Thomas HacklŠD Severovzhod17:50+00:00
2Vid BogovičOK Brežice21:08+03:18
3Sebastian ThierŠD Severovzhod22:40+04:50
4David LaferŠD Severovzhod24:10+06:20
5Martin WieslerŠD Severovzhod24:18+06:28
6Andreas HippacherŠD Severovzhod36:18+18:28
7Marko OrešnikOK Tivoli43:50+26:00

M14 (2.6km / 105m / 10KT)

1Johannes PechnerŠD Severovzhod22:29+00:00
2Michael SiemmcisterŠD Severovzhod29:26+06:57
3Aljaž BorštnikOK Tivoli58:18+35:49

M12 (1.9km / 65m / 9KT)

1Maj HrovatOK Trzin29:12+00:00
2Martin ŠpendlOK Trzin32:27+03:15

MŽ10 (1.8km / 60m / 9KT)

1Pia OcvirkOK Japetić22:02+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris25:21+03:19
3Anže KristanOK Komenda26:16+04:14
4Filip Jakob ŠpendlOK Trzin27:10+05:08
5Jan HorvatŠD Severovzhod32:40+10:38
6Nika PoljanšekOK Azimut35:54+13:52

Ž35 (2.9km / 105m / 12KT)

1Tünde AllwingerOK Brežice29:51+00:00
2Gertraud LeonhardtŠD Severovzhod36:37+06:46
3Brigitte MagetOLC Rudersdorf48:26+18:35
4Mateja KerestešOK Trzin49:59+20:08
5Anja BabičOK Trzin97:06+67:15
Irma PretnarOK AzimutMP+ --:--

Ž21B (2.1km / 80m / 10KT)

1Polona ZupanOK Polaris21:53+00:00
2Maja ProsenOK Azimut24:36+02:43
3Marija AnderluhIND Individual27:17+05:24
4Marjanca PoljanšekOK Azimut29:17+07:24
5Metka PrelcSV Slovenska vojska30:15+08:22
6Maja ZamanOK Azimut30:48+08:55
7Katja ŠpendlOK Trzin33:06+11:13
8Mojca BlažičOK Prekmandeljc37:23+15:30
9Tina MiklavčičOK Azimut38:45+16:52

Ž18 (2.9km / 105m / 12KT)

1Mihaela KočilaŠD Severovzhod36:57+00:00
2Urša TomažinOK Azimut38:54+01:57

Ž16 (2.6km / 105m / 10KT)

1Sara GregljOK Brežice33:50+00:00

Ž12 (1.6km / 60m / 9KT)

1Katjuša PoljanšekOK Azimut23:00+00:00

BEG (1.8km / 60m / 9KT)

1Neža ZupanOK Polaris24:52+00:00
2Peter ZupanOK Polaris28:01+03:09
3Luka i Katarina AnderluhIND Individual37:48+12:56
4Anja ŠkarabotOK Polaris47:00+22:08

M -35 (2.7km / 85m / 12KT)

1Andrej RobnikPLB 67023:48+00:00
2Košar GorazdPLB 67025:18+01:30
3Srečko Obal1. BR27:32+03:44
4Zdenko Smodiš1. BR30:01+06:13
5Saša MaličPLB 67031:32+07:44
6Klemen Rihtarič1. BR32:01+08:13
7Tomaž KompmajerPLB 67033:25+09:37
8Matej Cvetek1. BR34:57+11:09
9Robert KerčmarOKMB 7439:24+15:36
10Boris Tibaut1. BR42:23+18:35

M 35+ (2.7km / 85m / 12KT)

1Jože GorjupPLB 67020:35+00:00
2Jože Štiblar1. BR21:24+00:49

Ž -35 (2.1km / 80m / 10KT)

1Tea BučekOKMB 7434:48+00:00