Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zimska liga - Tivoli, nočna - srednja

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 24. 1. 2008

A (2.65km / 65m / 19KT)

1Iztok Rojc OK Polaris16:07+00:00
2Gregor Anderluh OK Ursus17:12+01:05
3Dušan Petrovič OK Polaris17:30+01:23
4Sandi Kmetič OK Polaris17:46+01:39
5Samo Kofol OK Trzin18:18+02:11
6Jaime Montero Corzo/OK Azimut19:10+03:03
6Blaž Grapar* OK Tivoli19:36+03:29
7Miha Škarabot OK Polaris20:07+04:00
8Klemen Kenda OK Azimut20:31+04:24
9Valter Foški OK Polaris20:39+04:32
10Matej Gojčič OK Golo Brdo23:46+07:39
11Aleš Borštnik OK Tivoli24:01+07:54
12Jaka Pišljar OK Komenda24:13+08:06
13Jerca Bernik ŠOK24:29+08:22
14Boštjan Bohinc OK Cerklje na Gorenjskem24:51+08:44
15Krešo Keresteš OK Trzin24:56+08:49
16Moderc Jeffrey OK Polaris25:21+09:14
17Roman Sladič OK Perkmandeljc27:38+11:31
18Andrej Remic No Club31:07+15:00
19Matjaž Štrakl OK Perkmandeljc34:01+17:54
20Dušan Maček Tekaški Forum45:01+28:54
Peter Stavanja OK PolarisMP+ --:--

B (0.0km / m / 12KT)

1Primož Mikložič No Club13:59+00:00
2Samo Vodopivec OK Azimut14:43+00:44
3Pobežin Robert No Club15:02+01:03
4Marko Orešnik OK Tivoli15:12+01:13
5Katarina Smolej OK Azimut15:20+01:21
6Miha Štajdohar RDV Ljubljana16:38+02:39
7Aleš Janeš OK Polaris20:37+06:38
8Marjan Smolej No Club23:50+09:51
9Štefan Erman OK Polaris26:01+12:02
10Janez Korošec OK Polaris26:57+12:58
11Jure Tršar No Club38:22+24:23
Robert Šmalc OK PolarisMP+ --:--

C (0.0km / m / 8KT)

1Nejc Smolej RaR Ljubljana10:18+00:00
2Aljaž Borštnik OK Tivoli17:45+07:27
3Mojca Blažič No Club33:18+23:00