Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Ski-O Pokljuka - srednja

Orientacijski klub Komenda, Rudno polje, 28. 12. 2007

A (2.7km / 0m / 14KT)

1Iztok Rojc 21:00+00:00
2Sandi Kmetič 21:49+00:49
3Dušan Petrovič 22:32+01:32
4Mojca Flerin 25:49+04:49
5Blaž Grah 27:28+06:28
6Jure Zmrzlikar 28:11+07:11
7Andraž Hribar 28:33+07:33
Srečo Pirman MP+ --:--

B (2.7km / 0m / 14KT)

1Andrej Borštnik 30:15+00:00
2Matjaž Pahor 30:16+00:01
3Samo Vodopivec 38:57+08:42
4Jaka Pišlar 43:26+13:11
5Marko Orešnik 44:29+14:14
6Katarina Bremšak 46:26+16:11
Klemen Vrbovšek MP+ --:--

C (2.7km / 0m / 14KT)

1Blaž Petrovič 38:54+00:00
2Tilen Pogačar 46:31+07:37
3Tadej Pogačar 1:29:26+50:32