Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jesensko O-srečanje, SOL6, 3-REG - srednja

Orientacijski klub Trzin, Grad Jablje, 19. 10. 2008

M12 (1.8km / m / 12KT)

1Blaž PETROVIČ OK POLARIS21:28+00:00
2Maj HROVAT OK TRZIN23:44+02:16
3Nejc KODRIČ OŠ DOBRAVLJE24:30+03:02
4Daniel GOTTHARDT HSV SPITTAL26:36+05:08
5Patrik PTÁČEK OK URSUS27:45+06:17
6Martin ŠPENDL OK TRZIN29:48+08:20
7Paul SEPPELE NATURFREUNDE VILLACH39:15+17:47
8Simon BESEDNJAK OŠ DOBRAVLJE41:48+20:20
9Tilen POGAČAR OK KOMENDA51:13+29:45
10Matic BREMŠAK OK KOMENDA1:03:14+41:46
11Jernej KACIN OK AZIMUT1:32:10+70:42
Žiga LULIK OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--

M14 (2.4km / m / 12KT)

1Matthias REINER NATURFREUNDE VILLACH22:39+00:00
2Pavel PTÁČEK, jr. OK URSUS22:48+00:09
3Pavel ZÁDĚRA OK URSUS23:11+00:32
4Markus SEPPELE NATURFREUNDE VILLACH23:56+01:17
5Thomas POLSTER HSV SPITTAL26:06+03:27
6Alex ZESAR NATURFREUNDE VILLACH27:55+05:16
7John MAXA NATURFREUNDE VILLACH29:06+06:27
8Thomas DIJAK NATURFREUNDE VILLACH29:47+07:08
9Matej KRISTAN OK KOMENDA31:03+08:24
10Diego RUZZIER CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE33:06+10:27
11Rafael DOBNIK OLC UNION VIKTRING35:08+12:29
12Klemen VERBOVŠEK OK KOMENDA40:34+17:55
13Blaž IVŠIČ OK BREŽICE47:41+25:02

M16 (2.9km / m / 13KT)

1Vid BOGOVIČ OK BREŽICE27:31+00:00
2Andrej BORŠTNIK OK TIVOLI28:05+00:34
3Marco TAMAI SEMIPERDO ORIENTEERING29:33+02:02
4Marko OREŠNIK OK TIVOLI34:02+06:31
5Davor KACIN OK AZIMUT36:03+08:32
6Matjaž PAHOR OK KOMENDA38:51+11:20
7Alessandro GIACCHETTO SEMIPERDO ORIENTEERING40:22+12:51
8Jaka PIŠLJAR OK KOMENDA41:01+13:30
9Marino TARABOCCHIA CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE47:58+20:27
10Marco DORIGO CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE51:31+24:00
11Giulio OLENIK CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE51:36+24:05
12Erasmo SOSSICH CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE55:23+27:52
13Davide LORGIO CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:21:15+53:44
Michael TREMUL CAI XXX OTTOBRE - TRIESTEMP+ --:--
Tibor GOLOB MRAK OK AZIMUTMP+ --:--

M18 (3.1km / m / 16KT)

1Blaž GRAH OK AZIMUT31:15+00:00
2Gert WALLAS NATURFREUNDE VILLACH35:51+04:36
3Marco SEGARICH CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE36:15+05:00
4David ČUFER OŠ DOBRAVLJE1:08:31+37:16
5Domen SELJAK OK AZIMUT1:34:52+63:37

M20 (3.5km / m / 17KT)

1Nejc MOČNIK OK AZIMUT1:02:13+00:00

M21B (2.9km / m / 13KT)

1Andrea FOSCHIAN SEMIPERDO ORIENTEERING32:37+00:00
2Primož MIKLOŽIČ OK POLARIS35:14+02:37
3Stefano ONGARO SKODEG-O37:29+04:52
4Igor BONČINA OK AZIMUT39:21+06:44
5Blaž KOVAČIČ OK AZIMUT40:49+08:12
6Vojko KACIN OK AZIMUT41:14+08:37
7Samo VODOPIVEC OK AZIMUT43:44+11:07
8Flavio MATTIONI SEMIPERDO ORIENTEERING47:09+14:32
9Matjaž KOPRIVC OK AZIMUT47:20+14:43
10Marko MLAKAR OK AZIMUT50:47+18:10
11Guido ALMERIGOGNA SSD GAJA57:05+24:28
12Niccolo CAMPONI CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE58:19+25:42
Marjeta POGAČAR OK KOMENDAMP+ --:--

M21A (3.5km / m / 17KT)

1Klemen KENDA OK AZIMUT37:38+00:00
2Andraž RAVNIKAR OK POLARIS41:12+03:34
3Rok MOČNIK OK AZIMUT42:10+04:32
4Matej SEDEJ OK AZIMUT46:42+09:04
5Feike ALEWIJNSE ARGUS48:58+11:20
6Franc KNAP OK AZIMUT52:09+14:31
7Matej GOJČIČ OK POLARIS53:43+16:05
Matej HAUPTMAN OK BREŽICEMP+ --:--

M21E (4.1km / m / 21KT)

1Andraž HRIBAR OK BREŽICE32:43+00:00
2Jaka PILTAVER OK BREŽICE34:54+02:11
3Jure ZMRZLIKAR OK KOMENDA36:59+04:16
4Bernhard VENHAUER OLC UNION VIKTRING38:45+06:02
5Pavel PTÁČEK OK URSUS39:27+06:44
6Bojan JEVŠEVAR OK BREŽICE41:09+08:26
7Ivan NAGY OK URSUS41:13+08:30
8Purvys VIRGINIJUS OK URSUS43:06+10:23
9Curt MAIER HSV KLAGENFURT HELVETIA47:07+14:24
10Jaime MONTERO OK AZIMUT48:37+15:54
Janez PRETNAR OK AZIMUTMP+ --:--
Daniel LEBAR OK SLOVENSKE KONJICEMP+ --:--

M35 (3.1km / m / 16KT)

1Gregor CHUDOBA OLC UNION VIKTRING29:46+00:00
2Gregor ANDERLUH OK URSUS30:52+01:06
3Alexander ZIRNIG SPORTUNION KLAGENFURT30:53+01:07
4Miha ŠKARABOT OK POLARIS33:14+03:28
5Jožko JAZBAR OK AZIMUT33:51+04:05
6Roland KOHLBACHER SPORTUNION KLAGENFURT36:39+06:53
7Dušan PETROVIČ OK POLARIS38:29+08:43
8Tomaž GROFF OK AZIMUT40:29+10:43
9Andrea RIVETTA SEMIPERDO ORIENTEERING41:08+11:22
10Piero GIUDICI ORIENTEERING TRIESTE44:27+14:41
11Emil KACIN OK AZIMUT44:47+15:01
12Andrea MARGIORE ORIENTEERING TRIESTE44:51+15:05
13Uroš MAZEJ OK AZIMUT48:56+19:10
14Dalibor RADOVAN OK POLARIS51:37+21:51
15Ivan MRAK OK AZIMUT1:01:50+32:04

M45 (2.9km / m / 13KT)

1Silvij MOČNIK OK AZIMUT32:52+00:00
2Sergio PALUSA CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE35:44+02:52
3Christian GOTTHARDT HSV SPITTAL36:28+03:36
4Marco ONGARO U.S.PRIMIERO SAN MARTINO39:28+06:36
5Mario OSTI SEMIPERDO ORIENTEERING40:41+07:49
6Aleš BORŠTNIK OK TIVOLI41:08+08:16
7Josef POLSTER HSV SPITTAL44:30+11:38
8Roman SLADIČ OK PERKMANDELJC45:19+12:27
9Danilo GRAMACCIA SEMIPERDO ORIENTEERING47:52+15:00
10Renato PELESSONI GO CAI MONFALCONE50:30+17:38
11Martin KRISTAN OK KOMENDA53:27+20:35
12Roman VOLČIČ OK TIVOLI53:47+20:55
13Adriano WENDLER CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:06:43+33:51
14Ezio MAYERGRECO CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:14:10+41:18
Vinko PERNEK OK BREŽICEMP+ --:--

M50 (2.4km / m / 12KT)

1Stefano ZONATO LESSINIA ORIENTEERING22:20+00:00
2Günther DOBNIK OLC UNION VIKTRING24:38+02:18
3Mauro NARDI SEMIPERDO ORIENTEERING28:16+05:56
4Jiří GAWEL OK URSUS29:00+06:40
5Walter BERGNER NATURFREUNDE VILLACH29:20+07:00
6Srečo PIRMAN ŠOK29:49+07:29
7Fulvio PACOR SSD GAJA31:07+08:47
8Wolfgang GERM NATURFREUNDE KÜHNSDORF31:18+08:58
9Janko LAPANJE OK AZIMUT32:23+10:03
10Otto VENHAUER OLC UNION VIKTRING33:38+11:18
11Giuseppe SPECOGNA FRIULI MTB & ORIENTEERING34:00+11:40
12Herwig HIERZEGGER WATV34:38+12:18
13Roberto CEREATTI FRIULI MTB & ORIENTEERING35:25+13:05
14Vlado SEDEJ OK AZIMUT38:53+16:33
15Davide CHIOCCA GO CAI MONFALCONE38:58+16:38
16Nicolo ZUFFI SEMIPERDO ORIENTEERING39:27+17:07
17Mark SYLVESTER CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE40:18+17:58
18Fulvio LENARDUZZI ORIENTEERING SCHOOL FRIULI40:39+18:19
19Črtomir KNAP OK AZIMUT40:48+18:28
20Günther PROMMER NATURFREUNDE ST. VEIT53:12+30:52
21Stanko ČUFER OŠ DOBRAVLJE56:09+33:49
Walter SUSITZ OLC UNION VIKTRINGMP+ --:--

W12 (1.5km / m / 8KT)

1Lara JERMAN OK TRZIN14:12+00:00
2Julia KOHLBACHER SPORTUNION KLAGENFURT17:18+03:06
3Eva OREŠNIK OK TIVOLI20:16+06:04
4Carina POLZER SPORTUNION KLAGENFURT21:32+07:20
5Ina LEX OLC UNION VIKTRING23:28+09:16
6Lena KOHLBACHER SPORTUNION KLAGENFURT42:23+28:11
7Katjuša POLJANŠEK OK AZIMUT49:33+35:21

W14 (1.8km / m / 12KT)

1Andrea DEMONTE CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE28:51+00:00
2Margherita RUZZIER CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE42:03+13:12
3Maša VOLČIČ OK TIVOLI43:42+14:51
Sabrina WAGENLÄNDER NATURFREUNDE VILLACHMP+ --:--
Ula DREMEL OK TRZINMP+ --:--

W16 (2.4km / m / 12KT)

1Ines BLAŽEVIČ OK BREŽICE31:40+00:00
2Marta FORNASIER SEMIPERDO ORIENTEERING31:45+00:05
3Silvia PETRITSCH SPORTUNION KLAGENFURT32:18+00:38
4Marta PACOR CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE33:37+01:57
5Andrea BLAIMSCHEIN SPORTUNION KLAGENFURT33:40+02:00
6Melanie MAIER HSV KLAGENFURT HELVETIA37:24+05:44
7Alessia ALBANO CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE41:24+09:44
8Sara GREGL OK BREŽICE43:21+11:41

W20 (3.1km / m / 16KT)

1Urša TOMAŽIN OK AZIMUT50:44+00:00
2Irene SUSITZ OLC UNION VIKTRING59:20+08:36
Michaela LAUBICHLER SPORTUNION KLAGENFURTMP+ --:--
Katarina BREMŠAK OK KOMENDADISQ+ --:--

W21B (2.4km / m / 12KT)

1Marjanca POLJANŠEK OK AZIMUT35:48+00:00
2Tina MIKLAVČIČ OK AZIMUT38:20+02:32
3Maja ZAMAN OK AZIMUT41:07+05:19
4Federica MARCHESIN CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE49:05+13:17
5Saška DVORŠEK OK POLARIS52:45+16:57
6Paola SPINELLI SSD GAJA1:01:29+25:41
7Maja PROSEN OK AZIMUT1:02:15+26:27
Branka MAZEJ OK AZIMUTMP+ --:--

W21A (3.5km / m / 17KT)

1Ana PRIBAKOVIČ BORŠTNIK OK TIVOLI42:24+00:00
2Tanja PRETNAR OK AZIMUT45:05+02:41
3Anica HRIBAR OK BREŽICE50:43+08:19
4Nina RUDOLF ŠD SEVEROVZHOD52:53+10:29
5Andreja ANŽUR OK KOMENDA56:14+13:50
6Marirosa HECHICH SEMIPERDO ORIENTEERING1:00:08+17:44
7Andrea VENHAUER-RASS OLC UNION VIKTRING1:22:55+40:31

W35 (2.9km / m / 13KT)

1Eva KAILBAUER CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE38:21+00:00
2Anka KUZMIN SEMIPERDO ORIENTEERING42:32+04:11
3Elena MARGIORE ORIENTEERING TRIESTE48:02+09:41
4Cristina GRABAR U.S.PRIMIERO SAN MARTINO49:30+11:09
5Simoneta DE LORENZI SEMIPERDO ORIENTEERING55:07+16:46
6Irma PRETNAR OK AZIMUT56:34+18:13
7Barbara LEX OLC UNION VIKTRING59:01+20:40
8Sonja STRNAD ŠOK59:29+21:08
9Maria Elena SIMONELLI SEMIPERDO ORIENTEERING1:01:59+23:38
10Cristina RUINI CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:17:00+38:39
11Antonella MANTOVANI CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:32:57+54:36
12Vera LAUBICHLER SPORTUNION KLAGENFURT2:06:37+88:16

W45 (2.4km / m / 12KT)

1Dietlinde VENHAUER OLC UNION VIKTRING36:31+00:00
2Martha PROMMER NATURFREUNDE ST. VEIT39:17+02:46
3Licia KALCICH CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE39:47+03:16
4Tiziana DEMONTE CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE50:42+14:11
5Giovanna DE MASELLIS SEMIPERDO ORIENTEERING51:03+14:32
6Fiorella LIN SEMIPERDO ORIENTEERING57:00+20:29
7Donatella GRATTON CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE58:52+22:21
8Elisabeth PRIMUS NATURFREUNDE VILLACH1:02:46+26:15
Anne BREARLEY CAI XXX OTTOBRE - TRIESTEMP+ --:--
Ute HIERZEGGER WATVMP+ --:--
Ursula MAIER HSV KLAGENFURT HELVETIAMP+ --:--
Marija KOVAČ OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--

OPEN (2.4km / m / 12KT)

1Bernard IVŠIČ OK BREŽICE1:42:49+00:00

BEG (1.5km / m / 8KT)

1Danijel SEVER OŠ DOBRAVLJE23:31+00:00
2Urban RUPNIK OK AZIMUT24:12+00:41
3Iva HOREJISI CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE29:28+05:57
4Matjaž SIMONIČ OŠ DOBRAVLJE30:30+06:59
5Brin SMOLE OK POLARIS32:09+08:38
6Jasmina ČERMELJ OŠ DOBRAVLJE36:18+12:47
7Ana ČUFER OŠ DOBRAVLJE36:49+13:18
8Nina ĆRNIGOJ OŠ DOBRAVLJE42:51+19:20
9Petra KAVČIČ OK AZIMUT50:33+27:02
10Nina GLOBOVNIK INDIVIDUAL56:26+32:55
11Urban PALJK OŠ DOBRAVLJE57:06+33:35
12Mihela RESNIK INDIVIDUAL58:59+35:28
13Mojca MLINAR OK AZIMUT1:00:35+37:04
14Mark ŠTOR OŠ DOBRAVLJE1:07:30+43:59
15Tilen KRAVOS OŠ DOBRAVLJE1:09:27+45:56
16Samo GREGORČIČ OŠ DOBRAVLJE1:11:34+48:03
17Sandra TAGLIANI OK PERKMANDELJC1:20:24+56:53
Ema MARC OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--
Katja PRIJEVEC OŠ DOBRAVLJEMP+ --:--

MW10 (1.5km / m / 8KT)

1Filip Jakob ŠPENDL OK TRZIN15:53+00:00
2Thomas KOHLBACHER SPORTUNION KLAGENFURT19:54+04:01
3Susanne SEPPELE NATURFREUNDE VILLACH22:28+06:35
4Gašper PETROVIČ OK POLARIS25:22+09:29
5Matej ŠKARABOT OK POLARIS25:23+09:30
6Nejc VERBOVŠEK OK KOMENDA26:09+10:16
7Anže KRISTAN OK KOMENDA28:05+12:12
8Jerneja SLAPNIK-ANŽUR OK KOMENDA28:06+12:13

FAMILY (1.5km / m / 8KT)

1Matevž in Marko MLAKAR OK AZIMUT18:50+00:00
2Elias DOBNIK OLC UNION VIKTRING19:19+00:29
3Nika POLJANŠEK OK AZIMUT22:00+03:10
4Zarja DREMEL OK TRZIN22:25+03:35
5Anja ŠKARABOT OK POLARIS28:05+09:15
6Juš SMOLE OK POLARIS28:11+09:21
7Zala VOLČIČ OK TIVOLI28:40+09:50
8Zala MAZEJ OK AZIMUT42:21+23:31
9Maja in Mojca GROJZDEK INDIVIDUAL49:12+30:22
10Anja STUDEN OK POLARIS52:11+33:21
11Laura VENHAUER OLC UNION VIKTRING1:00:51+42:01
12Enrico CIGNINI CAI XXX OTTOBRE - TRIESTE1:36:50+78:00
Julia ZIRNIG SPORTUNION KLAGENFURTMP+ --:--
Niko ERKER INDIVIDUALMP+ --:--