Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL4 - sprint

Športno društvo Severovzhod, Vaneča, 20. 4. 2008

M21E (2.5km / 95m / 20KT)

1Thomas KrejciŠD Severovzhod13:16+00:00
2Janko PretnarOK Azimut14:11+00:55
3Andraž HribarOK Brežice14:14+00:58
4Jaka PiltaverOK Brežice14:15+00:59
5Matjaž ŠtanfelOK Ris14:19+01:03
6Lino LegacOK Ursus14:31+01:15
7Tihomir SalopekOK Ris14:40+01:24
8Edi OcvirkOK Japetić15:36+02:20
9Pavel Ptáček sr.OK Ursus15:42+02:26
10Herwig AllwingerOK Brežice16:01+02:45
11Iztok RojcOK Polaris16:33+03:17
12Jure ZmrzlikarOK Komenda17:41+04:25
13Vladimir TkalecŠD Severovzhod17:57+04:41
14Daniel LebarOK Slovenske Konjice18:50+05:34

Ž21E (1.9km / 95m / 18KT)

1Tanja PretnarOK Azimut17:47+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli18:48+01:01
3Julia GhahramaniŠD Severovzhod19:27+01:40
4Eva OcvirkOK Japetić19:48+02:01
5Nina RudolfŠD Severovzhod21:02+03:15
6Andreja AnžurOK Komenda24:13+06:26

M50 (1.4km / 60m / 13KT)

1Kristian LeonhardtŠD Severovzhod10:50+00:00
2Jiři GawelOK Ursus13:15+02:25
3Miro CvirnOK Tivoli13:47+02:57
4Vlado SedejOK Azimut14:18+03:28
5Janko LapajneOK Azimut18:09+07:19

M45 (1.7km / 75m / 14KT)

1Dario ŠtambukOK Ursus12:28+00:00
2Silvij MočnikOK Azimut13:24+00:56
3Vinko PernekOK Brežice14:12+01:44
4Martin KristanOK Komenda16:01+03:33
5Aleš BorštnikOK Tivoli17:05+04:37
6Matjaž ŠtraklOK Prekmandeljc17:58+05:30

M35 (2.0km / 95m / 17KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris16:39+00:00
1Gregor AnderluhIND Individual16:39+00:00
3Tomaž GroffOK Azimut18:15+01:36
4Dušan PetrovičOK Polaris18:16+01:37
5Krešo KerestešOK Trzin19:07+02:28
6Emil KacinOK Azimut23:20+06:41
7Aleš PoljanšekOK Azimut24:21+07:42
8Darko DuhovićŠD Severovzhod24:38+07:59

M21A (2.5km / 95m / 20KT)

1Klemen KendaOK Azimut20:15+00:00
2Robert LapanjaOK Azimut20:49+00:34
3Uroš CvelbarOK Azimut22:10+01:55
Primož SavinšekOK PolarisMP+ --:--
Miran KolmanOK AzimutMP+ --:--

M21B (1.6km / 70m / 13KT)

1Primož MikložičOK Polaris12:49+00:00
2Igor BončinaOK Azimut13:17+00:28
3Aleš ZupanOK Polaris13:25+00:36
4Roland HirnerTV Fürstenfeld14:41+01:52

M16 (1.7km / 70m / 14KT)

1Mario ŠtambukOK Ursus12:49+00:00
2Marko OrešnikOK Tivoli14:47+01:58
3Jaka PišlarOK Komenda18:30+05:41
4Andrej BorštnikOK Tivoli20:13+07:24

M14 (1.6km / 70m / 13KT)

1Matej ŠtambukOK Ursus13:23+00:00
2Pavel ZáderaOK Ursus15:32+02:09
3Pavel Ptáček jr.OK Ursus16:15+02:52
4Aljaž BorštnikOK Tivoli18:19+04:56
5Matej KristanOK Ursus21:57+08:34

M12 (1.0km / 25m / 11KT)

1Patrik PtáčekOK Ursus7:25+00:00
2Tilen PogačarOK Komenda12:15+04:50
3Blaž PetrovičOK Polaris17:50+10:25
4Martin ŠpendlOK Trzin25:41+18:16
5Maj HrovatOK Trzin26:57+19:32

MŽ10 (0.6km / 20m / 8KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris6:55+00:00
2Pia OcvirkOK Japetić8:00+01:05
3Anže KristanOK Komenda8:04+01:09
4Gašper PetrovičOK Polaris8:30+01:35
5Nika PoljanšekOK Azimut8:51+01:56
6Jerneja Slapnik AnžurOK Komenda8:52+01:57
7Jan HorvatŠD Severovzhod20:02+13:07
8Filip Jakob ŠpendlOK Trzin32:37+25:42

Ž35 (1.7km / 70m / 14KT)

1Tünde AllwingerOK Brežice13:55+00:00
2Irma PretnarOK Azimut24:02+10:07
3Gertraud LeonhardtŠD Severovzhod24:49+10:54
4Mateja KerestešOK Trzin29:18+15:23
5Anja BabičOK Trzin44:14+30:19

Ž21B (1.4km / 60m / 13KT)

1Maja ProsenOK Azimut13:04+00:00
2Metka PrelcSV Slovenska vojska16:16+03:12
3Maja ZamanOK Azimut19:04+06:00
4Marija AnderluhIND Individual19:32+06:28
5Marjanca PoljanšekOK Azimut20:27+07:23
6Katja ŠpendlOK Trzin21:36+08:32
7Polona ZupanOK Polaris21:41+08:37
8Mojca BlažičOK Prekmandeljc36:00+22:56

Ž18 (1.6km / 70m / 13KT)

1Mihaela KočilaŠD Severovzhod16:32+00:00
2Katarina BremšakOK Komenda23:50+07:18
3Manuela TkalecŠD Severovzhod36:18+19:46
4Urša TomažinOK Azimut37:36+21:04

Ž16 (1.4km / 60m / 13KT)

1Marija ŠtambukOK Ursus15:11+00:00

Ž12 (1.0km / 25m / 11KT)

1Lara JermanOK Trzin9:40+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut18:54+09:14

OPEN (1.7km / 75m / 14KT)

1Blaž KukecIND Individual49:11+00:00
1Dejan BogdanIND Individual49:11+00:00

BEG (0.6km / 20m / 8KT)

1Peter ZupanOK Polaris5:45+00:00
2Neža ZupanOK Polaris9:12+03:27
3Anja ŠkarabotOK Polaris9:35+03:50
4Luka i Katarina AnderluhIND Individual10:09+04:24

M -35 (1.4km / 50m / 12KT)

1Saša MaličPLB 67010:04+00:00
2Boris Tibaut1. BR11:40+01:36
3Matej Cvetek1. BR12:16+02:12
4Robert KerčmarOKMB 7415:21+05:17
Srečko Obal1. BRMP+ --:--
Klemen Rihtarič1. BRMP+ --:--
Košar GorazdPLB 670MP+ --:--
Tomaž KompmajerPLB 670MP+ --:--
Andrej RobnikPLB 670MP+ --:--

M 35+ (1.4km / 50m / 12KT)

1Jože GorjupPLB 6707:49+00:00
2Jože Štiblar1. BR9:36+01:47

Ž -35 (1.3km / 55m / 12KT)

1Tea BučekOKMB 7458:01+00:00