Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL3 - srednja

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Loče, 18. 4. 2009

M21E (4.7km / 350m / 19KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice34:13+00:00
2Janez PretnarOK Azimut37:33+03:20
3Edi OcvirkOK Japetić41:30+07:17
4Herwig AllwingerOK Brežice44:28+10:15
5Virgis PurvysIND Individual45:16+11:03
6Jure ZmrzlikarOK Komenda45:32+11:19
7Rajko KračunOK Polaris50:20+16:07
8Iztok RojcOK Polaris50:32+16:19
9Ivan NagyIND Individual51:09+16:56
10Leon KropivšekOK Polaris51:14+17:01
11Eneja OstermanOK Polaris51:17+17:04
12Miro ŠalamunOK Polaris51:44+17:31
13Klemen KendaOK Azimut53:10+18:57
14Jamie MonteroOK Azimut55:25+21:12
15Sandi KmetičOK Polaris60:43+26:30

Ž21A (3.5km / 290m / 16KT)

1Eva OcvirkOK Japetić46:59+00:00
2Tanja PretnarOK Azimut51:12+04:13
3Mojca FlerinOK Komenda54:10+07:11
4Andreja AnžurOK Komenda60:52+13:53
5Urša TomažinOK Azimut66:02+19:03
6Tina MiklavčičOK Azimut67:14+20:15
Ana Pribaković BorštnikOK TivoliMP+ --:--

M50 (2.9km / 220m / 14KT)

1Dario ŠtambukOK Brežice32:04+00:00
2Srečo PirmanŠOK Škofjeloški O-Klub32:36+00:32
3Jiří GawelOK Slovenske Konjice44:31+12:27
4Vlado SedejOK Azimut45:58+13:54
5Črtomir KnapOK Azimut46:13+14:09
6Janko LapajneOK Azimut60:14+28:10
Stanko ČuferOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)MP+ --:--

M45 (3.0km / 240m / 13KT)

1Silvij MočnikOK Azimut34:10+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli37:04+02:54
3Roman SladičOK Perkmandeljc40:25+06:15
4Matjaž ŠtraklOK Perkmandeljc41:30+07:20
5Roman VolčičOK Tivoli41:31+07:21
6Vinko PernekSV 9.BZO45:48+11:38
7Dražen JanžekOK Međimurje78:27+44:17

M35 (3.5km / 290m / 16KT)

1Pavel PtáčekOK Slovenske Konjice30:55+00:00
2Boris BaumanOK Brežice33:07+02:12
3Dušan PetrovičOK Polaris36:39+05:44
4Robert PobežinOK Trzin36:40+05:45
5Aleš PoljanšekOK Azimut37:54+06:59
6Miha ŠkarabotOK Polaris39:52+08:57
7Tomaž GroffOK Azimut40:39+09:44
8Jožko JazbarOK Azimut40:48+09:53
9Valter FoškiOK Polaris41:14+10:19
10Uroš MazejOK Azimut44:36+13:41
11Ivo TišljarOK Orion50:16+19:21
Darko KlarićOK MeđimurjeMP+ --:--

M21A (3.5km / 290m / 16KT)

1Studen AndrejOK Polaris38:20+00:00
2Rok MočnikOK Azimut39:27+01:07
3Jože GorjupIND Individual41:01+02:41
4Primož SavinšekOK Polaris42:43+04:23
5Matej HauptmanOK Brežice44:28+06:08
6Franc KnapOK Azimut44:39+06:19
7Miran KolmanOK Azimut45:17+06:57
8Tobija CukjatiOK Polaris46:30+08:10
9Matej SedejOK Azimut47:11+08:51
10Robert BenkoOK Polaris48:58+10:38
11Jernej ZormanOK Komenda49:02+10:42
12Niko GabercRK Ormož51:03+12:43
13Blaž KovačičOK Azimut55:50+17:30
14Francisco DelgadoOK Azimut58:17+19:57
15Aljoša PečarSV 9.BZO78:45+40:25
Feike AlewijnseOK TrzinMP+ --:--

M21B (2.9km / 220m / 14KT)

1Aleš ZupanOK Polaris38:03+00:00
2Nejc MočnikOK Azimut42:14+04:11
3Emil KacinOK Azimut43:32+05:29
4David ČuferOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)45:02+06:59
5Vojko KacinOK Azimut46:55+08:52
6Rok SušnikOK Azimut46:59+08:56
7Matej PistorIND Individual49:15+11:12
8Bojan DremelOK Trzin63:25+25:22
9Herman NovakIND Individual69:08+31:05

M18 (3.0km / 240m / 13KT)

1Vid BogovičOK Brežice27:54+00:00
2Mario ŠtambukOK Brežice30:23+02:29
3Matjaž PahorOK Komenda30:48+02:54
4Marko OrešnikOK Tivoli34:56+07:02

M16 (2.9km / 220m / 14KT)

1Nejc SmolejOK Komenda38:49+00:00
2Davor KacinOK Azimut41:03+02:14
3Klemen VerbovšekOK Komenda53:53+15:04
Jaka PišljarOK KomendaMP+ --:--

M14 (1.8km / 110m / 8KT)

1Matej ŠtambukOK Brežice17:33+00:00
2Pavel PtáčekOK Slovenske Konjice17:51+00:18
3Nejc KodričOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)31:11+13:38
4Blaž PetrovičOK Polaris32:13+14:40
5Matic BremšakOK Komenda32:25+14:52
6Danijel SeverOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)38:36+21:03

M12 (1.6km / 100m / 7KT)

1Martin ŠpendlOK Trzin20:57+00:00
2Antun TišljarOK Orion22:28+01:31
3Maj HrovatOK Trzin26:09+05:12
4Filip Jakob ŠpendlOK Trzin30:17+09:20
5Anže KristanOK Komenda33:22+12:25
6Patrik PtáčekOK Slovenske Konjice39:57+19:00
Gregor JanžekOK Međimurje+-21:03

MŽ10 (1.0km / 70m / 5KT)

1Gašper PetrovičOK Polaris14:19+00:00
2Andro ŠtambukOK Brežice19:26+05:07
3Pia OcvirkOK Japetić22:15+07:56
4Peter ZupanOK Polaris23:00+08:41
5Ana TišljarOK Orion23:56+09:37
6Zarja DremelOK Trzin27:03+12:44
7Jerneja Slapnik AnžurOK Komenda28:22+14:03
8Mirko RenićOK Orion30:10+15:51

Ž35 (2.9km / 220m / 14KT)

1Tünde AllwingerOK Brežice37:46+00:00
2Smiljana JanžekOK Međimurje50:32+12:46
3Irma PretnarOK Azimut58:46+21:00
4Mateja KerestešOK Trzin80:32+42:46
5Marija KovačOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)86:59+49:13

Ž21B (1.8km / 110m / 8KT)

1Polona ZupanOK Polaris23:08+00:00
2Maja ProsenOK Azimut24:06+00:58
3Metka PrelcOK Polaris26:04+02:56
4Branka MazejOK Azimut28:00+04:52
5Marjanca PoljanšekOK Azimut33:00+09:52
6Maja ŠtalekarOK Slovenj Gradec34:07+10:59
7Katja ŠpendlOK Trzin35:07+11:59
8Maja Zaman GroffOK Azimut37:52+14:44
9Mojca BlažičOK Perkmandeljc38:57+15:49
10Nikolina RenićOK Orion41:35+18:27
11Iva KumprejOK Slovenj Gradec67:35+44:27

Ž18 (2.9km / 220m / 14KT)

1Iva ŠtambukOK Brežice36:16+00:00
2Barbara PogačarOK Komenda43:41+07:25
3Katarina BremšakOK Komenda52:58+16:42
4Barbara PrezeljOK Komenda58:30+22:14

Ž16 (1.8km / 110m / 8KT)

Ula DremelOK TrzinMP+ --:--

Ž14 (1.8km / 110m / 8KT)

1Tajda FoškiOK Polaris25:18+00:00
2Eva OrešnikOK Tivoli31:33+06:15
3Maša VolčičOK Tivoli41:42+16:24
Marija TišljarOK OrionMP+ --:--
Ana ČuferOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)MP+ --:--

Ž12 (1.6km / 100m / 7KT)

1Katjuša PoljanšekOK Azimut29:55+00:00
2Iva RenićOK Orion33:39+03:44

REK (3.0km / 240m / 13KT)

1Martin KristanOK Komenda50:45+00:00
2Armin ČrnigojOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)74:46+24:01
3Lovrenčič Sandy & Koj JožicaIND Individual140:45+90:00
4Leonida PistorIND Individual143:52+93:07
5Sara JurečkoIND Individual144:43+93:58

ZAČ (1.6km / 100m / 7KT)

1Jaka BostnerOK Komenda21:58+00:00
2Tilen KravosOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)27:41+05:43
3Dejan ŠkvarčOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)28:27+06:29
4Jernej BrataševecOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)36:47+14:49
5Matjaž SimoničOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)40:43+18:45
6Til OcvirkOK Japetić42:00+20:02
7Maj Peter PahorOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)48:57+26:59
8Anja ŠkarabotOK Polaris53:13+31:15
9Zala MazejOK Azimut55:48+33:50
10Urban BatičOK Nova Gorica (Oš Dobravlje)60:38+38:40
11Studen AnjaOK Polaris72:23+50:25