Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Pomurje OPEN - sprint

Orientacijski klub Polaris, Dobrovnik, 22. 5. 2009

ME (3.4km / 110m / 15KT)

1Iztok Rojc OK Polaris19:04+00:00
2Jaka Piltaver OK Brežice19:38+00:34
3Janez Pretnar SV OK Azimut20:03+00:59
4David Rihtarič SV OK Polaris20:42+01:38
5Sandi Kmetič OK Polaris23:27+04:23
6Leon Kropivšek SV OK Polaris23:32+04:28
7Miro Šalamun SV OK Polaris25:04+06:00
8Herwig Allwinger OK Brežice26:17+07:13
9Klemen Kenda OK Azimut27:28+08:24
Vladimir Tkalec OK MeđimurjeMP+ --:--

MA (3.2km / 105m / 14KT)

1Rok Močnik OK Azimut23:21+00:00
2Primož Mikložič OK Polaris24:59+01:38
3Igor Bončina OK Azimut26:52+03:31
4Jože Gorjup SV Slovenska Vojska27:53+04:32
5Feike Alewijnse OK Trzin28:52+05:31
6Jernej Zorman OK Komenda37:07+13:46

MB (2.9km / 80m / 15KT)

1Francisco Delgado OK Vihor26:38+00:00
2Robert Benko SV OK Polaris30:34+03:56
3Nejc Močnik OK Azimut56:04+29:26

M18 (2.9km / 80m / 15KT)

1Andrej Borštnik OK Tivoli20:22+00:00
2Matjaž Pahor OK Komenda23:37+03:15
3Vid Bogovič OK Brežice25:35+05:13
4Marko Orešnik OK Tivoli27:36+07:14

M16 (2.8km / 85m / 13KT)

1Jaka Pišljar OK Komenda27:16+00:00
2Matej Kristan OK Komenda46:38+19:22

M14 (2.2km / 55m / 10KT)

1Blaž Petrovič OK Polaris22:37+00:00

M12 (1.5km / 35m / 10KT)

1Anže Kristan OK Komenda25:09+00:00

M35 (3.2km / 105m / 14KT)

1Tihomir Salopek OK Ris20:59+00:00
2Miha Škarabot OK Polaris23:32+02:33
3Dušan Petrovič OK Polaris25:02+04:03
4Aleš Poljanšek OK Azimut29:36+08:37
5Jožko Jazbar OK Azimut32:32+11:33
6Uroš Petrovič OK Polaris33:13+12:14

M45 (2.8km / 85m / 13KT)

1Silvij Močnik OK Azimut21:16+00:00
2Karlo Gobec OK Vihor21:53+00:37
3Aleš Borštnik OK Tivoli26:02+04:46
4Roman Sladič OK Perkmandeljc26:33+05:17
5Martin Kristan OK Komenda26:36+05:20

M50 (2.8km / 85m / 13KT)

1Srečo Pirman SV Škofjeloški Orientacijski Klub19:48+00:00
2Jure Gawel OK Slovenske Konjice26:50+07:02
3Janko Lapajne OK Azimut28:38+08:50
4Vlado Sedej OK Azimut29:42+09:54

MŽ10 (1.4km / 30m / 9KT)

1Matej Škarabot OK Polaris22:49+00:00
2Timo Gobec OK Vihor24:53+02:04
3Gašper Petrovič OK Polaris31:25+08:36

ŽA (3.2km / 105m / 14KT)

1Eneja Osterman OK Polaris26:03+00:00
2Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli33:49+07:46
3Mojca Flerin SV OK Komenda37:41+11:38
4Nina Rudolf SV OK Polaris39:55+13:52
5Anica Hribar OK Brežice40:41+14:38

ŽB (2.2km / 55m / 10KT)

1Mateja Sršen OK Vihor27:22+00:00
2Marjanca Poljanšek OK Azimut30:14+02:52
3Suzana Drevenšek OK Komenda42:01+14:39

Ž20 (2.2km / 55m / 10KT)

1Mihaela Kočila OK Međimurje23:35+00:00

Ž18 (2.2km / 55m / 10KT)

1Ines Blaževič OK Brežice26:19+00:00
2Sara Gregl OK Brežice34:40+08:21

Ž14 (1.9km / 60m / 12KT)

Eva Orešnik OK TivoliDISQ+ --:--

Ž12 (1.5km / 35m / 10KT)

1Lea Katarina Gobec OK Vihor19:38+00:00
2Katjuša Poljanšek OK Azimut22:13+02:35

ZAČ (1.5km / 35m / 10KT)

1Anja Škarabot OK Polaris26:42+00:00
2Nika Poljanšek OK Azimut28:17+01:35
3Filip&Domen&M Petrovič OK Polaris33:55+07:13

Ž35 (2.8km / 85m / 13KT)

1Tunde Allwinger OK Brežice27:34+00:00
2Neda Punek Gobec OK Vihor28:30+00:56
3Irma Pretnar OK Azimut36:53+09:19