Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jesensko O-srečanje, DP - sprint

Orientacijski klub Trzin, Kamniška Bistrica, 27. 9. 2009

M21 (2.0km / 105m / 29KT)

Andraž HribarBRE OK Brežice17:00+00:00
Gregor AnderluhPOL OK Polaris19:00+02:00
Daniel LebarSLK OK Slovenske konjice21:43+04:43
Damir GobecVIH OK Vihor22:42+05:42
Dušan PetrovièPOL OK Polaris23:03+06:03
Primož MikložièPOL OK Polaris23:15+06:15
Ivo TišljarORI OK Orion24:42+07:42
Ivan NagyOOC OO.cup24:50+07:50
Bojan JevševarBRE OK Brežice27:42+10:42
Gašper FlorjanèièOOC OO.cup29:02+12:02
Jernej ZormanKOM OK Komenda31:56+14:56
Rok MoènikAZI OK Azimut34:09+17:09
Iztok RojcPOL OK Polaris34:29+17:29
Jiøí GawelSLK OK Slovenske konjice40:35+23:35
Nejc MoènikAZI OK Azimut43:11+26:11
Rok SušnikAZI OK Azimut46:18+29:18
Tobija CukjatiPOL OK PolarisDNF+ --:--

M35 (2.0km / 105m / 29KT)

Igor BonèinaAZI OK Azimut28:10+00:00
Jožko JazbarAZI OK Azimut30:55+02:45
Aleš BorštnikTIV OK Tivoli31:33+03:23
Valter FoškiPOL OK Polaris32:28+04:18
Emil KacinAZI OK Azimut33:18+05:08
Aleš PoljanšekAZI OK Azimut34:53+06:43
Martin KristanKOM OK Komenda35:22+07:12
Vlado SedejAZI OK Azimut44:46+16:36
Janko LapajneAZI OK Azimut48:10+20:00
Sandi JermanTRZ OK Trzin54:55+26:45
Damir ValidžiæVIH OK Vihor70:04+41:54
Silvij MoènikAZI OK AzimutMP+ --:--

M18 (1.6km / 75m / 26KT)

Andrej BorstnikTIV OK Tivoli18:09+00:00
Vid BogovièBRE OK Brežice19:07+00:58
Marko OrešnikTIV OK Tivoli22:05+03:56
Matjaž PahorKOM OK Komenda26:13+08:04

M16 (1.5km / 70m / 22KT)

Matej KristanKOM OK Komenda21:16+00:00
Blaž PetrovièPOL OK Polaris23:04+01:48
Filip Jakob ŠpendlTRZ OK Trzin23:30+02:14
Maj HrovatTRZ OK Trzin25:06+03:50
Martin ŠpendlTRZ OK Trzin25:35+04:19
Klemen VerbovšekKOM OK Komenda25:46+04:30
Anže KristanKOM OK Komenda27:38+06:22
Matic BremšakKOM OK Komenda29:19+08:03
Tilen PogaèarKOM OK Komenda52:17+31:01
Tadej PogaèarKOM OK Komenda60:41+39:25

Ž21 (1.6km / 75m / 26KT)

Ivana GobecVIH OK Vihor20:39+00:00
Tanja PretnarAZI OK Azimut25:22+04:43
Urša TomažinAZI OK Azimut25:30+04:51
Nina RudolfPOL OK Polaris27:46+07:07
Anica HribarBRE OK Brežice28:23+07:44
Andreja AnžurKOM OK Komenda29:34+08:55
Mojca FoškiPOL OK Polaris35:39+15:00
Suzana DrevenšekKOM OK Komenda37:42+17:03
Ana Pribakoviæ BorštnikTIV OK TivoliMP+ --:--
Mojca FlerinKOM OK KomendaMP+ --:--

Ž35 (1.5km / 70m / 22KT)

Irma PretnarAZI OK Azimut38:13+00:00
Marjeta PogaèarKOM OK Komenda53:12+14:59
Marjanca PoljanšekAZI OK AzimutMP+ --:--

Ž18 (1.5km / 70m / 22KT)

Barbara PogaèarKOM OK Komenda20:59+00:00
Katarina BremšakKOM OK Komenda24:03+03:04
Sara GreglBRE OK Brežice26:38+05:39
Barbara PrezeljKOM OK Komenda28:43+07:44
Ines BlaževièBRE OK Brežice37:22+16:23
Anja JenkoKOM OK KomendaMP+ --:--

Ž16 (1.5km / 70m / 22KT)

Lara JermanTRZ OK Trzin30:50+00:00
Eva OrešnikTIV OK Tivoli31:34+00:44
Ula DremelTRZ OK Trzin34:06+03:16
Katjuša PoljanšekAZI OK Azimut52:47+21:57
Monika RavnikarKOM OK Komenda57:30+26:40
Tajda FoškiPOL OK PolarisMP+ --:--