Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Zimska liga, DP - dolga

Orientacijski klub Tivoli, Pokljuka, 28. 12. 2008

A (4.7km / m / 10KT)

1Iztok Rojc OK Polaris26:50+00:00
2Sandi Kmetic OK Polaris27:26+00:36
3Dusan Petrovic OK Polaris29:32+02:42
4Andrej Borstnik OK Tivoli34:08+07:18
5Klemen Verbovsek OK Komenda39:21+12:31
6Matjaz Pahor OK Komenda45:26+18:36
7Valter Foski OK Polaris49:07+22:17
Jaka Pisljar OK KomendaMP+ --:--
Klemen Bauer ind.MP+ --:--
Gregor Anderluh OK UrsusMP+ --:--

B (2.7km / m / 6KT)

1Vid Bogovic OK Brezice20:54+00:00
2Marko Oresnik OK Tivoli22:37+01:43
3Katarina Bremsak OK Komenda23:48+02:54
4Ana Pribakovic Borstnik OK Tivoli24:07+03:13
5Blaz Petrovic OK Polaris26:10+05:16
6Klemen Kenda OK Azimut28:03+07:09
7Igor Boncina OK Azimut28:05+07:11
8Aljaz Borstnik OK Tivoli38:13+17:19
9Gasper Petrovic OK Polaris45:07+24:13
Grisa Mocnik OK PolarisMP+ --:--