Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - 1. dan - dolga

Orientacijski klub Azimut, Godovič, 13. 8. 2010

MW10 (1.2km / 40m / 5KT)

1Jerneja Slapnik Anžur Orientacijski klub Komenda10:38+00:00
2Natalja Niggli Orientation Haut-Jura11:23+00:45
3Henar Bores Escudero Orientacion Rio Carrion14:55+04:17
4Mateja Slapnik Anžur Orientacijski klub Komenda15:12+04:34

M12 (2.2km / 60m / 7KT)

1Jonáš Fencl KOB Pardubice21:00+00:00
2Carl Carlsson Nyköpings OK22:34+01:34
3Daniel Gotthardt HSV Spittal/Drau31:03+10:03
4Gašper Petrovič OK Polaris31:54+10:54
5Tobias Penzkofer SV Mietraching36:19+15:19
6Florian Meier SSV Hallein-Neualm39:36+18:36
7Gal Petkovšek OK Azimut41:22+20:22
8Gašper Rejec OK Azimut46:33+25:33
Love Rasmussen Nyköpings OKMP+ --:--

M14 (1.5km / 60m / 8KT)

1Rafael Dobnik OLC Union Viktring16:48+00:00
2Felix Ausweger SSV Hallein-Neualm18:45+01:57
3Oliver Nilsson Nyköpings OK18:47+01:59
4Korbinian Lange SV Mietraching19:49+03:01
5Tobias Spangenberg OLG Regensburg23:26+06:38
6Matic Bremšak Orientacijski klub Komenda26:28+09:40
7Julian Höllbacher SSV Hallein-Neualm36:28+19:40

M16 (2.1km / 95m / 13KT)

1Didrik Hall Nyköpings OK20:58+00:00
2Ondrej Mokrý KOB Moira Brno22:55+01:57
3Daniel Nilsson Nyköpings OK23:09+02:11
4Nejc Kodrič OK Azimut35:32+14:34
5Thomas Polster HSV Spittal/Drau35:43+14:45
6Hugo Segerström Nyköpings OK37:41+16:43
7Markus Penzkofer SV Mietraching1:01:52+40:54
8Matej Kebe OK Azimut1:06:32+45:34
9Jernej Rupnik OK Azimut1:55:59+95:01
10Tilen Majnik OK Azimut2:05:58+105:00

M18 (2.2km / 105m / 13KT)

1Stanislav Mokrý KOB Moira Brno20:53+00:00
2Lennart Johansson Nyköpings OK22:53+02:00
3Daniel Wejas Nyköpings OK23:26+02:33
4Andrej Borštnik OK Tivoli25:24+04:31
5Anton Bergström Nyköpings OK26:46+05:53
6Simon Strömberg Nyköpings OK27:39+06:46
7Tibor Mrak OK Azimut33:27+12:34
8Giacomo Nisi Corsaorientamento Club Roma35:57+15:04
9Kilian Mayer SSV Hallein-Neualm42:56+22:03
10Lukas Kühne SV Mietraching43:15+22:22
11Mike Sintoni Corsaorientamento Club Roma1:04:43+43:50

M20 (3.4km / 175m / 20KT)

1Henning Hall Nyköpings OK42:05+00:00
2Christoffer Ekman Nyköpings OK52:46+10:41
3Alex Blau SV Mietraching1:13:41+31:36

M21B (2.3km / 100m / 14KT)

1Valentin Eržen OK Azimut29:48+00:00
2Vojko Kacin OK Azimut38:12+08:24
3Paolo Pizzamus SSD GAJA44:20+14:32
4Albino Campana ASCO Lugano45:25+15:37
5Marko Germani SSD GAJA1:13:01+43:13
6Fiorenzo Ruzzier SSD GAJA1:15:06+45:18

M21A (3.4km / 175m / 20KT)

1Herwig Allwinger OK Brežice45:27+00:00
2Edoardo Cortellazzi CUS Parma Orienteering51:47+06:20
3Primož Mikložič OK Polaris54:56+09:29
4Miquel Marimon xinoxano59:21+13:54
5Jernej Zorman Orientacijski klub Komenda1:04:39+19:12
6Massimo Brida CUS BOLOGNA1:13:22+27:55
7David Čufer OK Azimut1:15:18+29:51
8Franc Knap OK Azimut1:16:39+31:12
9Marjan Maček Individuals/No club1:20:45+35:18
10Matjaž Koprivc OK Azimut1:37:03+51:36
11Raül Porta xinoxano1:53:54+68:27

M21E (3.4km / 175m / 20KT)

1Ralph Körner OLV Landshut36:35+00:00
2Flavio Poltéra Quack OK37:52+01:17
3Tomáš Landovský SK Praga40:28+03:53
4Ctibor Sysel SK Praga42:03+05:28
5Jaka Piltaver OK Brežice47:52+11:17
6Takahisa Mizushima Iruma-shi OLC48:54+12:19
7Takanori Arata Iruma-shi OLC53:23+16:48
8Martin Janda KOB Dobruška54:20+17:45
9Stefan Jeschke OLGruppe Ströck Wien1:06:04+29:29

M35 (3.4km / 175m / 20KT)

1Jurg Niggli Orientation Haut-Jura43:41+00:00
2Pavel Milan TJ Tesla Brno47:26+03:45
3Gianluca Carbone AA Orienteering47:55+04:14
4Niklas Björkqvist Hämeenlinnan Suunnistajat49:16+05:35
5Janez Pretnar OK Azimut49:40+05:59
6Gregor Anderluh OK Polaris50:18+06:37
7Dušan Petrovič OK Polaris50:28+06:47
8Roland Vogl SV Mietraching55:35+11:54
9Alexander Zirnig SPORTUNION Klagenfurt1:01:31+17:50
10Janez Cimerman OK Azimut1:08:16+24:35
11Jan Mokrý KOB Moira Brno1:09:57+26:16

M45 (2.4km / 120m / 13KT)

1Siegfried Opetnik HSV-BLEIBURG33:53+00:00
2Johan Scherlin Nyköpings OK35:08+01:15
3Josef Polster HSV Spittal/Drau41:36+07:43
4Arne Nilsson Nyköpings OK42:13+08:20
5Aleš Borštnik OK Tivoli42:57+09:04
6Jiří Fencl KOB Pardubice43:29+09:36
7Göran Isaksson Nyköpings OK44:33+10:40
7Günther Rosenkranz OL Andritz44:33+10:40
9Peter Rasmussen Nyköpings OK47:31+13:38
10Raimo Itkonen Suunta Jyväskylä47:38+13:45
11Per Carlsson Nyköpings OK49:39+15:46
12Nicolas Bores Calle Orientacion Rio Carrion52:07+18:14
13Dalibor Radovan OK Polaris53:26+19:33
14Christian Gotthardt HSV Spittal/Drau57:22+23:29

M50 (2.2km / 105m / 13KT)

1Gila Poltéra Quack OK44:27+00:00
2Luca Battistoni Varese Orienteering46:23+01:56
3Roman Sladič OK Perkmandeljc Trbovlje46:25+01:58
4Stanko Čufer OK Azimut52:02+07:35
5Fulvio Pacor SSD GAJA1:06:37+22:10
6Horst Mayer SSV Hallein-Neualm1:11:30+27:03
7Peter Waldron Norfolk OC1:25:07+40:40
Herbert Lippitsch HSV Spittal/DrauMP+ --:--

M55 (2.3km / 100m / 14KT)

1Günther Dobnik OLC Union Viktring35:02+00:00
2Vladimir Kopanicak ATU Kosice38:11+03:09
3Alfons Ebneth OLG Regensburg45:36+10:34
4Charles Nelson Harlequins OC48:17+13:15
5Peter Lange SV Mietraching52:07+17:05
6Črtomir Knap OK Azimut58:56+23:54
7Milan Henek RBK Blansko59:59+24:57
8Janko Lapajne OK Azimut1:02:50+27:48
9Roberto Odone VIVAIO1:06:02+31:00

M60 (2.1km / 95m / 13KT)

1Pentti Koponen Espoon Suunta1:33:54+00:00
2Ezio Milizia ASD ACLI Unione Lombarda2:10:07+36:13

W12 (2.2km / 60m / 7KT)

1Alva Rasmussen Nyköpings OK31:15+00:00
2Linnéa Nilsson Nyköpings OK44:20+13:05

W14 (1.5km / 60m / 8KT)

1Amanda Scherlin Nyköpings OK15:54+00:00
2Yara Bores Escudero Orientacion Rio Carrion19:49+03:55
3Hannah Kühne SV Mietraching20:11+04:17
4Amanda Delvén Nyköpings OK20:23+04:29
5Tereza Fenclová KOB Pardubice24:14+08:20
6Andrea Gruber SV Mietraching24:50+08:56
7Helena Bastian SV Mietraching26:32+10:38
8Linnéa Wejas Nyköpings OK28:31+12:37
9Tilla Poltéra Quack OK34:55+19:01
Julia Wadman Nyköpings OKMP+ --:--

W16 (1.6km / 85m / 10KT)

1Rebecka Hylander Nyköpings OK22:53+00:00
2Louise Bergström Nyköpings OK32:35+09:42
3Daniela Gruber SV Mietraching40:45+17:52
4Sofia Aldén Nyköpings OK43:34+20:41
5Julia Penzkofer SV Mietraching46:46+23:53
6Ronja De Boer Nyköpings OK47:49+24:56
7Tajda Foški OK Polaris50:32+27:39

W18 (2.3km / 100m / 14KT)

1Anna Biller SV Mietraching28:41+00:00
2Klara Tollmar Nyköpings OK34:39+05:58
3Ida Hylander Nyköpings OK41:44+13:03
4Julia Scherlin Nyköpings OK44:46+16:05

W20 (2.6km / 175m / 16KT)

1Kristin Hylander Nyköpings OK36:48+00:00
2Maria Lange SV Mietraching37:27+00:39
3Katarina Bremšak Orientacijski klub Komenda57:03+20:15
4Anja Johansson Nyköpings OK1:54:23+77:35
Julia Bergström Nyköpings OKMP+ --:--

W21B (1.6km / 85m / 10KT)

1Melibea Quintana xinoxano38:18+00:00
2Daria Niggli Orientation Haut-Jura51:01+12:43
3Martina Perani CUS BOLOGNA57:44+19:26
4Sandrina Illes Individuals/No club1:07:08+28:50
Adriana Donini SSD GAJAMP+ --:--
Anna Modica CUS Parma OrienteeringDNF+ --:--

W21A (2.6km / 175m / 16KT)

1Suzana Drevenšek Orientacijski klub Komenda48:55+00:00
2Naoko Shimura Iruma-shi OLC52:32+03:37
3Urša Tomažin OK Azimut53:20+04:25
4Sara Sambi CUS BOLOGNA54:16+05:21
5Betlem Polo xinoxano1:11:13+22:18

W21E (2.6km / 175m / 16KT)

1Mojca Flerin Orientacijski klub Komenda38:56+00:00
2Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli44:49+05:53
3Tanja Pretnar OK Azimut52:22+13:26
4Mojca Foški OK Polaris57:19+18:23
5Andreja Anžur Orientacijski klub Komenda1:01:37+22:41
6Maja Štalekar OK Slovenj Gradec1:16:20+37:24

W35 (2.2km / 105m / 13KT)

1Helena Delvén Nyköpings OK46:28+00:00
2Jindriska Milanova TJ Tesla Brno53:11+06:43

W45 (2.3km / 100m / 14KT)

1Silvia Zemp Campana ASCO Lugano44:39+00:00
2Birgit Spangenberg OLG Regensburg46:13+01:34
3Kayomi Watanabe Iruma-shi OLC53:48+09:09
4Petra Lange SV Mietraching55:37+10:58
5Daniela Putzu Varese Orienteering55:43+11:04
6Ulrike Gabriella Wagner OL Andritz1:06:54+22:15

W55 (2.1km / 95m / 13KT)

1Lucia Sacilotto ASD ACLI Unione Lombarda1:07:25+00:00
2Maia Camerini VIVAIO1:16:59+09:34
3Svatava Henkova RBK Blansko1:43:30+36:05

BEGINN (1.5km / 60m / 8KT)

1Isac Antonacci Nyköpings OK36:09+00:00
2Carla Willfahrt SV Mietraching37:09+01:00
3Markéta Fenclová KOB Pardubice38:50+02:41
4Maria Wejas Nyköpings OK43:03+06:54

OPEN1 (2.1km / 95m / 13KT)

1Anže Ivančič Individuals/No club1:51:57+00:00
Anže Vodeb Individuals/No clubMP+ --:--

OPEN2 (2.4km / 120m / 13KT)

1Julia Spangenberg OLG Regensburg1:26:39+00:00
2Stefan Jemetz OLG Regensburg1:28:01+01:22