Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OLP 7 - Jesensko o-srečanje - srednja

Orientacijski klub Trzin, Trzin, 17. 10. 2010

A-ženske (4.8km / m / 12KT)

1Eneja OstermanOK Polaris52:41+00:00

B-ženske (3.9km / m / 12KT)

1Tajda FoškiOK Polaris54:04+00:00
2Lara JermanOK Trzin77:04+23:00
3Mateja KerestešOK Trzin80:12+26:08
Maruša MožinaOK PolarisDNS+ --:--

C-ženske (1.5km / m / 9KT)

1Monika RavnikarOK Komenda29:20+00:00
2Veronika BurgerOK Polaris34:59+05:39
3Marjeta LipužičOK Komenda64:13+34:53
4Julija FerencOK Tivoli65:30+36:10
5Brina FoškiOK Polaris102:21+73:01
Katarina NovakOK AzimutDNS+ --:--

A-moški (4.8km / m / 12KT)

1Jure ZmrzlikarOK Komenda39:26+00:00
2Sandi KmetičOK Polaris48:18+08:52
3Nejc ZormanOK Komenda50:29+11:03
4Janez PretnarOK Azimut51:45+12:19
5Klemen KendaOK Azimut52:15+12:49
6Dušan PetrovičOK Polaris56:28+17:02
7Stanko ČuferOK Azimut67:10+27:44
8Janez CimermanOK Azimut71:02+31:36
9David ČuferOK Azimut72:12+32:46
10Miha ŠkarabotOK Polaris73:16+33:50
11Nejc KodričOK Azimut73:24+33:58
12Dalibor RadovanOK Polaris76:19+36:53
13Valter FoškiOK Polaris76:23+36:57

B-moški (3.9km / m / 12KT)

1Vojko KacinOK Azimut51:40+00:00
2Martin ŠpendlOK Trzin54:18+02:38
3Blaž PetrovičOK Polaris55:44+04:04
4Maj HrovatOK Trzin59:03+07:23
5Filip Jakob ŠpendlOK Trzin67:20+15:40
6Tilen KravosOK Azimut75:53+24:13
7Martin KristanOK Komenda82:40+31:00
Mark BabnikOK KomendaMP+ --:--

C-moški (1.5km / m / 9KT)

1Luka ŠtorOK Azimut15:53+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris20:02+04:09
3Gašper PetrovičOK Azimut20:57+05:04
4Brin SmoleOK Polaris26:24+10:31
5Sašo ŠkvarčOK Azimut26:30+10:37
6Anže KristanOK Komenda27:17+11:24
7Juš SmoleOK Polaris32:36+16:43
8Žan RavnikarOK Komenda34:09+18:16
9Maj Peter PahorOK Azimut38:55+23:02
10Enej SmoleOK Polaris45:12+29:19