Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo Štajerske, SOL 2 - srednja

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Sveti Jernej, 17. 4. 2010

M21E (5.0km / 390m / 23KT)

1Andraž HribarOK Brežice34:57+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice37:54+02:57
3Dejan PopovićAOK Košutnjak41:49+06:52
4Igor VukovićAOK Košutnjak41:54+06:57
5Zdeněk SokolářOK Slovenske Konjice46:17+11:20
6Milan KovačevićPSD Kopaonik49:04+14:07
7Leon KropivšekOK Polaris49:57+15:00
8Stevan RoksandićMAGIC MAP50:37+15:40
9Slobodan RadovanovićMAGIC MAP51:45+16:48
10Jaime MonteroOK Azimut51:46+16:49
11Rajko KračunOK Polaris52:08+17:11
12Slobodan VeljovićMAGIC MAP56:06+21:09
13Jožko JazbarOK Azimut57:23+22:26
14Klemen KendaOK Azimut57:39+22:42
15Rok MočnikOK Azimut59:55+24:58
16Matej PistorOK Slovenj Gradec60:06+25:09
17Matej KostanjevecBrez kluba74:22+39:25
Jan DrbalOK Slovenske KonjiceMP+ --:--

Ž21A (3.6km / 225m / 15KT)

1Mojca FlerinOK Komenda42:31+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli43:38+01:07
3Tanja PretnarOK Azimut46:42+04:11
4Mojca FoškiOK Polaris50:16+07:45
5Lidija HribarOK Komenda50:23+07:52
6Maja ŠtalekarOK Slovenj Gradec55:19+12:48
7Nina RudolfOK Polaris55:59+13:28
8Suzana DrevenšekOK Komenda69:46+27:15

M55 (2.4km / 185m / 10KT)

1Srečo PirmanŠOK Škofjeloški O-Klub26:40+00:00
2Janko LapajneOK Azimut38:00+11:20
3Črtomir KnapOK Azimut40:44+14:04

M50 (2.6km / 200m / 11KT)

1Stanko ČuferOK Azimut29:43+00:00
2Roman SladičOK Prekmandeljc33:54+04:11
3Martin KristanOK Komenda37:29+07:46
4Jiří GawelOK Slovenske Konjice38:20+08:37

M45 (3.1km / 200m / 14KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli37:46+00:00
2Vladimir RoguljaOK Polaris38:24+00:38
3Matjaž ŠtraklOK Prekmandeljc44:08+06:22
4Roman VolčičOK Tivoli45:05+07:19
5Dragan KrivičićOK Stražilovo57:52+20:06

M35 (3.6km / 225m / 15KT)

1Gregor AnderluhOK Polaris33:02+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris34:59+01:57
3Aleš PoljanšekOK Azimut35:31+02:29
4Dušan PetrovičOK Polaris35:45+02:43
5Miha ŠkarabotOK Polaris36:35+03:33
6Vasja JerčičKlub Durasport41:32+08:30
7Igor BončinaOK Azimut42:11+09:09
8Matjaž KoprivcOK Azimut47:25+14:23
9Valter FoškiOK Polaris58:57+25:55
Robert PobežinOK TrzinMP+ --:--
Gvido NovakBrez klubaDNF+ --:--

M21A (3.6km / 225m / 15KT)

1Jože GorjupBrez kluba39:05+00:00
2Matej GojčičOK Polaris39:40+00:35
3Feike AlewijnseOK Trzin40:37+01:32
4Primož MikložičOK Polaris40:39+01:34
5Primož SavinšekOK Polaris42:43+03:38
6Franc KnapOK Azimut42:57+03:52
7Klemen RihtaričOK Polaris43:58+04:53
8David ČuferOK Azimut44:53+05:48
9Blaž KovačičOK Azimut51:24+12:19
10Nejc MočnikOK Azimut53:44+14:39
11Robert BenkoOK Polaris54:05+15:00

M21B (2.6km / 200m / 11KT)

1Jožef ŠtiblarOK Polaris32:26+00:00
2Vojko KacinOK Azimut33:08+00:42
3Krešo KerestešOK Trzin33:37+01:11
4Aleš ZupanOK Polaris34:18+01:52
5Samo VodopivecOK Azimut36:16+03:50
6Emil KacinOK Azimut37:26+05:00
7Rok SušnikOK Azimut39:16+06:50
8Valentin ErženOK Azimut40:57+08:31
9Tomaž OrešnikOK Trzin41:12+08:46
10Samo GjerekOK Prekmandeljc45:57+13:31
11Tomaž JagerMOTB Celje60:47+28:21
12Stašo TurkŠOK Škofjeloški O-Klub64:14+31:48
13Simon KosiMOTB Celje101:06+68:40
Miloš SterleBrez klubaMP+ --:--
Bojan DremelOK TrzinMP+ --:--
Gorazd KatičMOTB CeljeMP+ --:--

M18 (3.1km / 200m / 14KT)

1Tibor MrakOK Azimut25:26+00:00
2Andrej BorštnikOK Tivoli26:03+00:37
3Vid BogovičOK Brežice28:06+02:40
4Marko OrešnikOK Trzin30:02+04:36
5Davor KacinOK Azimut34:02+08:36

M16 (2.6km / 200m / 11KT)

1Nejc KodričOK Azimut33:45+00:00
2Pavel ZáděraOK Slovenske Konjice34:14+00:29
3Matej KristanOK Komenda50:30+16:45

M14 (1.7km / 105m / 9KT)

1Pavel PtáčekOK Slovenske Konjice16:00+00:00
2Tilen KravosOK Azimut19:59+03:59
3Blaž PetrovičOK Polaris20:38+04:38
4Maj HrovatOK Trzin22:39+06:39
5Martin ŠpendlOK Trzin24:19+08:19
6Matjaž SimoničBrez kluba38:05+22:05
7Danijel SeverOK Azimut41:02+25:02
8Jernej BrataševecOK Azimut47:39+31:39
9Jan LikarOK Azimut50:42+34:42
10Martin JežOK Azimut57:06+41:06

M12 (1.3km / 95m / 8KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris16:57+00:00
2Jan ŠalamunOK Polaris17:29+00:32
3Patrik PtáčekOK Slovenske Konjice19:34+02:37
4Gašper PetrovičOK Polaris21:25+04:28
5Anže KristanOK Komenda25:31+08:34
6Filip Jakob ŠpendlOK Trzin30:44+13:47
7Christian Hladky TurkŠOK Škofjeloški O-Klub41:11+24:14
8Anže BorštnikOK Tivoli71:57+55:00
Juš SmoleOK PolarisMP+ --:--

Ž35 (2.6km / 200m / 11KT)

1Mateja KerestešOK Trzin50:16+00:00
2Irma PretnarOK Azimut53:51+03:35

Ž21B (1.7km / 105m / 9KT)

1Lea Hladky TurkŠOK Škofjeloški O-Klub20:31+00:00
2Nataša PetrovićMAGIC MAP21:13+00:42
3Polona ZupanOK Polaris26:33+06:02
4Marjanca PoljanšekOK Azimut27:07+06:36
5Helena JanotaMOTB Celje29:53+09:22
6Tamara VuletićMAGIC MAP32:06+11:35
7Saša ŽižekOK Azimut32:40+12:09
8Suzana KračunMOTB Celje37:01+16:30
9Saška DvoršekOK Polaris39:35+19:04
10Mojca BlažičOK Prekmandeljc47:12+26:41
11Marija KovačOK Azimut76:40+56:09
Marija AnderluhOK PolarisMP+ --:--

Ž18 (2.4km / 185m / 10KT)

1Ines BlaževičOK Brežice57:23+00:00
2Sara GreglOK Brežice59:40+02:17

Ž16 (1.7km / 105m / 9KT)

1Ula DremelOK Trzin20:48+00:00
2Maša VolčičOK Tivoli24:56+04:08
3Tajda FoškiOK Polaris27:35+06:47

Ž14 (1.5km / 100m / 8KT)

1Ana ČuferOK Azimut33:35+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut52:12+18:37

Ž12 (1.3km / 95m / 8KT)

1Anamaria OrešnikOK Trzin42:03+00:00
2Nina ČrnigojOK Azimut45:15+03:12

MŽ10 (1.1km / 75m / 6KT)

1Brin SmoleOK Polaris11:42+00:00
2Peter ZupanOK Polaris21:30+09:48
3Anja ŠkarabotOK Polaris30:02+18:20
4Nika PoljanšekOK Azimut32:21+20:39
Janota Sidar-RokBrez klubaMP+ --:--

REK (3.1km / 200m / 14KT)

1Janez CimermanBrez kluba52:58+00:00
2Ivo PistorOK Slovenj Gradec105:45+52:47

ZAČ (1.3km / 95m / 8KT)

1Luka AnderluhOK Polaris19:04+00:00
2Neža ZupanOK Polaris29:59+10:55
3Živa Brečko i Urban ŠtraklOK Prekmandeljc31:24+12:20
4Enej SmoleOK Polaris40:11+21:07
Katarina NovakOK AzimutMP+ --:--
Katarina AnderluhOK PolarisMP+ --:--