Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OLP 4 - Klubsko prvenstvo OK Azimut - srednja

Orientacijski klub Azimut, Novi Svet, 19. 6. 2010

AK (1.7km / m / 6KT)

1Andrej BorštnikOK Tivoli Ljubljana17:17+00:00
2Klemen KendaOK Azimut Cerkno20:33+03:16
3Max HabenichtSU Klagenfurt21:25+04:08
4Jožko JazbarOK Azimut Cerkno21:53+04:36
5Valentin ErženOK Azimut Cerkno22:33+05:16
6Igor BončinaOK Azimut Cerkno22:55+05:38
7Silvij MočnikOK Azimut Cerkno23:54+06:37
8Marlene HabenichtSU Klagenfurt24:43+07:26
9Aleš BorštnikOK Tivoli Ljubljana24:53+07:36
10Rok MočnikOK Azimut Cerkno24:54+07:37
11Valter FoškiOK Polaris Ljubljana25:15+07:58
12Ana BorštnikOK Tivoli Ljubljana25:34+08:17
13Drago PeterneljOK Azimut Cerkno25:46+08:29
14Emil KacinOK Azimut Cerkno27:02+09:45
15Vojko KacinOK Azimut Cerkno27:04+09:47
16Roman SladičOK Perkmandeljc27:13+09:56
17Samo VodopivecOK Azimut Cerkno27:23+10:06
18Leon PiskOK Azimut Cerkno27:59+10:42
19Davor KacinOK Azimut Cerkno28:17+11:00
20Tibor MrakOK Azimut Cerkno28:28+11:11
21Janko LapajneOK Azimut Cerkno29:02+11:45
22Matjaž KoprivcOK Azimut Cerkno32:49+15:32
23Vlado SedejOK Azimut Cerkno32:57+15:40
24Rok SušnikOK Azimut Cerkno34:20+17:03
25Jaime MonteroOK Azimut Cerkno36:28+19:11
26Janez CimermanOK Azimut Cerkno38:29+21:12
27Nejc MočnikOK Azimut Cerkno1:13:56+56:39
Matjaž ŠtraklOK PerkmandeljcMP+ --:--

B (2.0km / m / 8KT)

1Nejc KodričOK Azimut Cerkno31:04+00:00
2Ula DremelOK Trzin Trzin39:34+08:30
3Tajda FoškiOK Polaris Ljubljana48:20+17:16
4Urša TomažinOK Azimut Cerkno56:43+25:39
5Eva OrešnikOK Trzin Trzin58:22+27:18
6Irma PretnarOK Azimut Cerkno1:02:01+30:57
7Marjanca PoljanšekOK Azimut Cerkno1:06:14+35:10
8Blaž PetrovičOK Polaris Ljubljana1:15:40+44:36

C (1.3km / m / 4KT)

1Katjuša PoljanšekOK Azimut Cerkno25:07+00:00
2Tilen RupnikOK Azimut Cerkno28:58+03:51
3Gašper RejecOK Azimut Cerkno29:08+04:01
4Lučka KrambergerOK Azimut Cerkno32:53+07:46
5Brina FoškiOK Polaris Ljubljana39:13+14:06
6Katarina Brina,OK Azimut Cerkno45:36+20:29
7Marija KovačOK Azimut Cerkno1:10:26+45:19
Marjana Rejecindiv individualMP+ --:--
Pavel Rejecindiv individualMP+ --:--
Maj Peter PahorOK Azimut CerknoMP+ --:--