Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL8, nočna - sprint

Orientacijski klub Trzin, Kamniška Bistrica, 2. 1. 2011

A (km / m / KT)

1Dušan Petrovic OK Polaris42:11+00:00
2Jernej Zorman OK Komenda56:10+13:59
3Aljaz Segula OK Polaris61:35+19:24
Klemen Kenda (36:45) OK AzimutMP+ --:--
Primož Mikložic (56:53) OK PolarisMP+ --:--
Robert Pobezin (57:00) OK TrzinMP+ --:--
Roman Sladic OKPTMP+ --:--
Daniel Lebar OK Slov. Konj.MP+ --:--

B (km / m / KT)

1Blaž Petrovic OK Polaris27:18+00:00
2Valentin Eržen OK Azimut27:20+00:02
3Vojko Kacin OK Azimut31:48+04:30
4Matjaz Koprivc OK Azimut50:16+22:58
5Stanko Cufer OK Azimut50:18+23:00
6Veronika Burger OK Polaris67:26+40:08
7Rok Sušnik OK Azimut99:48+72:30
Nejc Kodric OK AzimutMP+ --:--

C (km / m / KT)

1Teja Skvarc OK Azimut16:09+00:00
2Saso Skvarc OK Azimut16:41+00:32
3Monika Ravnikar OK Komenda17:34+01:25
4Dejan Skvarc OK Azimut17:40+01:31
5Zan Ravnikar OK Komenda18:45+02:36
6Rene Koradin OK Azimut19:53+03:44
7Luka Štor OK Azimut21:33+05:24
Katarina Pobezin OK TrzinMP+ --:--