Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Državno prvenstvo sprint - sprint

Orientacijski klub Polaris, Bukovnica, 16. 4. 2011

M21 (2,7km / 75m / 14KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Ris13:51+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice15:05+01:14
3Jernej ZormanOK Komenda15:59+02:08
4Iztok RojcOK Polaris16:48+02:57
5Rajko KračunOK Polaris17:18+03:27
6Edi OcvirkOK Japetić17:25+03:34
7Herwig AllwingerOK Brežice17:47+03:56
8Janez PretnarOK Azimut17:58+04:07
9Klemen KendaOK Azimut18:47+04:56
10Matej KostanjevecOK Polaris18:57+05:06
11Leon KropivšekOK Polaris19:31+05:40
12Denis KokeljOK Komenda20:08+06:17
13Zoran FurmanOK Slovenske Konjice20:57+07:06
14Valentin ErženOK Azimut21:06+07:15
15Feike AlewijnseOK Trzin23:14+09:23
16Robert BenkoOK Polaris25:59+12:08
17Sašo IsoskiIND Individual27:59+14:08
18Jiří GawelOK Slovenske Konjice32:09+18:18
Klemen RihtaričOK PolarisDNS+ --:--
Rok SušnikOK AzimutDNS+ --:--
Primož MikložičOK PolarisDNS+ --:--

Ž21 (1,8km / 60m / 14KT)

1Mojca FlerinOK Komenda15:36+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli18:13+02:37
3Tunde AlwingerOK Brežice18:40+03:04
4Suzana DrevenšekOK Komenda19:09+03:33
5Mojca FoškiOK Polaris20:20+04:44

Ž20 (1,8km / 60m / 14KT)

1Ula DremelOK Trzin18:48+00:00
2Eva DrmotaOK Azimut22:33+03:45
3Eva GnezdaOK Azimut23:42+04:54
Barbara PrezeljOK KomendaDNS+ --:--

M35 (2,2km / 70m / 14KT)

1Jožko JazbarOK Azimut15:18+00:00
2Tihomir SalopekOK Ris15:35+00:17
3Dušan PetrovičOK Polaris16:12+00:54
4Gregor AnderluhOK Polaris16:34+01:16
5Miha ŠkarabotOK Polaris17:05+01:47
6Vladimir RoguljaOK Polaris18:41+03:23
7Aleš ZupanOK Polaris20:37+05:19
8Krešo KerestešOK Trzin21:57+06:39
9Srečo PirmanŠOK Škofjeloški orientacijski klub22:15+06:57
10Aleš BorštnikOK Tivoli25:27+10:09
11Vlado SedejOK Azimut25:31+10:13
12Vojko KacinOK Azimut26:51+11:33
13Vasja JercicDU Durasport27:12+11:54
14Janko LapajneOK Azimut27:59+12:41
Željko ŠalamunOK PolarisMP+ --:--
Jože GorjupOK PolarisDNS+ --:--
Stanislav KustecOK PolarisDNS+ --:--
Jože ŠtiblarOK PolarisDNS+ --:--
Miro ŠalamunOK PolarisDNS+ --:--

M20 (2,1km / 60m / 16KT)

1Marko OrešnikOK Tivoli19:53+00:00
2Aljaž BorštnikOK Tivoli22:55+03:02
3Matic RupnikOK Azimut24:27+04:34
4Matej KebeOK Azimut34:10+14:17
5Jošt LapajneOK Azimut35:08+15:15
6Tomaž HvalaOK Azimut41:04+21:11
Nejc SmolejOK KomendaMP+ --:--
Vid BogovičOK BrežiceMP+ --:--

M16 (1,4km / 30m / 12KT)

1Peter TušarOK Azimut8:23+00:00
2Blaž PetrovičOK Polaris8:34+00:11
3Gregor HvalaOK Azimut9:24+01:01
4Patrik ČelikOK Azimut9:57+01:34
5Tilen MajnikOK Azimut11:59+03:36
6Gašper PetrovičOK Polaris12:09+03:46
7Matej ŠkarabotOK Polaris13:36+05:13
8Tilen RupnikOK Azimut13:49+05:26
9Žiga MavriOK Azimut14:13+05:50
10Jernej RupnikOK Azimut21:11+12:48
Jan ŠalamunOK PolarisMP+ --:--
Martin ŠpendlOK TrzinMP+ --:--
Maj HrovatOK TrzinMP+ --:--
Matic BremšakOK KomendaMP+ --:--
Gašper RejecOK AzimutDNS+ --:--
Benjamin TušarOK AzimutDNS+ --:--

Ž35 (1,4km / 50m / 11KT)

1Mateja KerestešOK Trzin17:46+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut18:35+00:49
3Irma PretnarOK Azimut21:00+03:14
4Anja BabičOK Trzin22:16+04:30
5Polona ZupanOK Polaris26:47+09:01
Alenka ŠkarabotOK PolarisDNS+ --:--

Ž16 (1,1km / 30m / 10KT)

1Tajda FoškiOK Polaris7:53+00:00
2Nuša JeramOK Azimut9:01+01:08
3Monika RavnikarOK Komenda9:15+01:22
4Polona VihteličOK Azimut9:56+02:03
5Veronika BurgerOK Polaris11:33+03:40
Eva OrešnikOK TivoliMP+ --:--
Katjuša PoljanšekOK AzimutMP+ --:--
Cvek MancaOK AzimutMP+ --:--
Lara JermanOK TrzinMP+ --:--
Monika HodnikOK AzimutMP+ --:--
Luciana KrambergerOK AzimutDNS+ --:--

MŽ12 (1,0km / 20m / 11KT)

1Pia OcvirkOK Japetić7:53+00:00
2Matjaž KavčičOK Komenda10:38+02:45
3Brin SmoleOK Polaris11:19+03:26

ZAČ (1,0km / 20m / 11KT)

1Anže BorštnikOK Tivoli12:08+00:00
2Pia BurgerOK Polaris13:20+01:12
3Nika PoljanšekOK Azimut15:02+02:54
4Luka AnderluhOK Polaris16:19+04:11
5Enej SmoleOK Polaris16:38+04:30
Gabi RepenšekOK KomendaMP+ --:--
Katarina Eva AnderluhOK PolarisMP+ --:--