Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo Štajerske, SOL 4 - sprint

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Rogla, 14. 5. 2011

Beginners/začetniki (1.4km / 35m / 15KT)

1Oto AllwingerOKB OK Brežice12:47+00:00
2Rok Janota-Sidar 14:53+02:06
3Regina Kumaier 17:10+04:23
4Enej SmoleOK Polaris Orientacijski Klub Polaris20:54+08:07

M12 (1.4km / 35m / 15KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris09:56+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda10:55+00:59
3Brin SmoleOK Polaris Orientacijski Klub Polaris13:43+03:47
4Juš SmoleOK Polaris Orientacijski Klub Polaris16:28+06:32
5Christian Hladky TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub17:35+07:39
6Matjaž KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda21:17+11:21
Gašper PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--
Matej VogrinŠOK Škofjeloški orientacijski klubMP+ --:--

M14 (1.8km / 55m / 14KT)

1Maj HrovatOK Trzin OK Trzin12:42+00:00
2Gašper RejecOK Azimut OK Azimut13:56+01:14
3Filip Jakob ŠpendlOK Trzin OK Trzin15:10+02:28
4Žiga MavriOK Azimut OK Azimut16:45+04:03
5Denis KrhlikarOK Azimut OK Azimut17:25+04:43

M16 (2km / 60m / 16KT)

1Peter TušarOK Azimut OK Azimut11:27+00:00
2Tilen RupnikOK Azimut OK Azimut13:12+01:45
3Patrik ČelikOK Azimut OK Azimut13:31+02:04
4Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut13:48+02:21
5Tilen MajnikOK Azimut OK Azimut16:22+04:55
6Jernej RupnikOK Azimut OK Azimut16:49+05:22
Blaž PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--

M18 (2km / 65m / 16KT)

1Jošt LapajneOK Azimut OK Azimut12:15+00:00
Aljaž BorštnikOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--

M20 (2.4km / 85m / 19KT)

1Marko OrešnikOK Tivoli OK Tivoli16:01+00:00

M21A (2.4km / 85m / 19KT)

1Denis KokaljOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:04+00:00
2Feike AlewijnseOK Trzin OK Trzin17:21+01:17
3Tobija CukjatiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris17:25+01:21
4Franc KnapOK Azimut OK Azimut18:56+02:52
5Valentin ErženOK Azimut OK Azimut20:19+04:15
6Nejc MočnikOK Azimut OK Azimut23:24+07:20

M21B (2km / 60m / 16KT)

1Blaž KovačičOK Azimut OK Azimut14:26+00:00
2Krešo KerestešOK Trzin OK Trzin15:57+01:31
3Jiří GawelOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske Konjice17:27+03:01
4Vojko KacinOK Azimut OK Azimut17:36+03:10
5Rok SušnikOK Azimut OK Azimut18:34+04:08
6Bojan DremelOK Trzin OK Trzin18:38+04:12
7Tomaž OrešnikOK Tivoli OK Tivoli21:39+07:13
8Stašo TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub25:35+11:09
9Grega Leskovšek 35:11+20:45
Kacin EmilOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Erik LogarOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

M21E (2.9km / 100m / 24KT)

1Edi OcvirkJAP OK Japetic16:45+00:00
2Tibor MrakOK Azimut OK Azimut16:59+00:14
3Michal KlapalVAM OB Vamberk17:35+00:50
4Tihomir SalopekRIS OK Ris Delnice18:22+01:37
5Herwig AllwingerOKB OK Brežice18:40+01:55
6Jernej ZormanOK Komenda Orientacijski klub Komenda19:00+02:15
6Jože GorjupOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:00+02:15
8Janez PretnarOK Azimut OK Azimut19:12+02:27
9Primož MikložičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:18+02:33
10Andrej BorštnikOK Tivoli OK Tivoli21:10+04:25
11Rok MočnikOK Azimut OK Azimut21:47+05:02
12Klemen KendaOK Azimut OK Azimut21:49+05:04
13Primož SavinšekOK Polaris Orientacijski Klub Polaris24:16+07:31
14Robert BenkoOK Polaris Orientacijski Klub Polaris25:11+08:26
Leon KropivšekOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Jaka PiltaverOKB OK BrežiceDNS+ --:--
Rajko KračunOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

M35 (2.4km / 85m / 19KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris15:13+00:00
2Sandi KmetičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris15:31+00:18
3Stanislav KustecOK Polaris Orientacijski Klub Polaris16:13+01:00
4Valter FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris17:02+01:49
5Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut17:32+02:19
6Igor BončinaOK Azimut OK Azimut20:08+04:55
7Boštjan BohincOK Komenda Orientacijski klub Komenda23:58+08:45
Dušan PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Gregor AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Miro ŠalamunOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

M45 (2km / 65m / 16KT)

1Gerhard JöbstlOLCG OLC Graz13:31+00:00
2Silvij MočnikOK Azimut OK Azimut14:21+00:50
3Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli16:13+02:42
Dragan KrivičićOKPT OK Perkmandeljc TrbovljeMP+ --:--

M50 (2km / 60m / 16KT)

1Roman SladičOKPT OK Perkmandeljc Trbovlje15:52+00:00
Vinko PernekOK Komenda Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

M55 (1.9km / 60m / 15KT)

1Franz KaeferHSV Pinkafeld HSV Pinkafeld16:43+00:00
1Vlado SedejOK Azimut OK Azimut17:55+01:12
2Janko LapajneOK Azimut OK Azimut18:53+02:10
3Črtomir KnapOK Azimut OK Azimut19:15+02:32
4Miro CvirnOK Tivoli OK Tivoli24:45+08:02

MŽ10 (1.1km / 25m / 8KT)

1Mateja Slapnik AnžurOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:33+00:00
2Anja ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:34+03:01
Luka AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Katarina Eva AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Eva KrageljOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--

Ž12 (1.4km / 35m / 15KT)

1Pia OcvirkJAP OK Japetic10:49+00:00
2Zarja DremelOK Trzin OK Trzin13:57+03:08
3Jerneja Slapnik AnžurOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:47+04:58
Vesna BohincOK Komenda Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

Ž14 (1.7km / 50m / 14KT)

1Monika RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:27+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut OK Azimut14:01+01:34
3Luciana KrambergerOK Azimut OK Azimut18:38+06:11
Zala LampičOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

Ž16 (1.8km / 55m / 14KT)

1Veronika BurgerOK Polaris Orientacijski Klub Polaris13:53+00:00
2Tajda FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris15:28+01:35
3Eva OrešnikOK Tivoli OK Tivoli15:46+01:53
4Cvek MancaOK Azimut OK Azimut16:35+02:42
Lara JermanOK Trzin OK TrzinMP+ --:--
Nuša JeramOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Monika HodnikOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

Ž18 (1.9km / 60m / 15KT)

1Ula DremelOK Trzin OK Trzin15:45+00:00
2Ajda LampeOK Komenda Orientacijski klub Komenda18:48+03:03

Ž21A (2.4km / 85m / 19KT)

1Tanja PretnarOK Azimut OK Azimut18:25+00:00
2Mojca FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris18:27+00:02
3Suzana DrevenšekOK Komenda Orientacijski klub Komenda19:02+00:37
4Eva OcvirkJAP OK Japetic19:17+00:52
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli19:21+00:56
6Andreja AnžurOK Komenda Orientacijski klub Komenda23:07+04:42

Ž21B (1.8km / 55m / 14KT)

1Lea Hladky TurkŠOK Škofjeloški orientacijski klub14:04+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut OK Azimut16:37+02:33
3Marjanca PoljanšekOK Azimut OK Azimut17:38+03:34
4Katja ŠpendlOK Trzin OK Trzin21:28+07:24
Vanja BohincOK Komenda Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

Ž35 (2km / 60m / 16KT)

1Tünde AllwingerOKB OK Brežice15:16+00:00
2Anja BabičOK Trzin OK Trzin19:12+03:56
3Helena Janota 20:21+05:05
4Irma PretnarOK Azimut OK Azimut21:48+06:32
4Mateja KerestešOK Trzin OK Trzin21:48+06:32
6Alenka ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris26:32+11:16